Kursa yazılın, sosyallesin. Düşün düşün bitmezDaha önce de buraya yazmıştım zaten uzun ilişkimin bittiğini.
Ağlama, çabalama evrelerini geçtim bugün resmî olarakta bitti.
Boşlukta gibiyim şuan ama toparlanmaya çalışıyorum her geçen gün daha iyiyim sanki. Sadece evde oldukça daha çok düşünüyor insan. O yüzden bir kursa falan mı yazılsam diyorum ama aklıma hiçbir şey gelmiyor.
Yoga geldi bi ama daha önce hiç yapmadım onu da.
Burada bu psikolojiye ne iyi gelir bilen var mı? Yeni insanlarla tanışabileceğim, kafa dağıtacağım ne olabilir ki?
Aa doğa yürüyüşü hiç aklıma gelmemişti.. bir bakacağım şimdi. İzmirdeyim. Bütçe ayırabilirim şuan emekli teyzeler değil de kendi yaş grubumun olduğu birşeyler istiyorum aslında. 28 yaşımYoga evde de yapabilirsiniz ama bence ev aktiviteleri kafası daha dingin insanlar için. Şuan insanların arasına karışmak daha iyi gelir size. Hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama büyük şehirlerin ücretsiz kursları oluyor. İstanbul İSMEK gibi mesela. Ben photoshopla ilgili bir kursa gitmiştim yıllar önce, güzeldi. Olmadı dil kursuna gidebilirsiniz. Bir bütçe ayırabiliyorsanız dans kursları da güzel bir seçenek. Ya da trekking gruplarına katılıp, doğa yürüyüşlerine çıkın. O tip aktiviteler de hem çok eğlenceli oluyor, hem de güzel sosyalleşiliyor.
Sonra aramız düzeldi sonra yine tartıştık bu sefer bitti. Yalvardım bir ton şey yaptım ama bitti. Şimdiye kadar yalvaran hep kendisi olduğu için ben yapınca bi tarafları kalktı sanırım.Ben takip edemedim ya nasıl bitti? En son evden gitmiştin ne oldu sonra?
Sims var oynadığımBilgisayar oyunu sever misin?
Seversen onları oyna bu süreçte, süper gelir.
Neye yazılayım onu bulamadımKursa yazılın, sosyallesin. Düşün düşün bitmez
Ne yaparken kendinizi çok mutlu, huzurlu hissiyorsunuz? Mesela gezi, boyama, bilgisayar programları kullanırken, fotoğraf çekerken, yemek yaparken, dil öğrenirken, spor yaparken, tenis oynarken? Öncelikle sizi mutlu edenleri düşününNeye yazılayım onu bulamadım
Mantıklı aslında ama şuan kendimi çaresiz ve işe yaramaz hissediyorum. O yüzden biraz dışarı atmak istiyorum kendimi ama ne yapayım bilemedim yani bir işim bile yok. Sıfırdan başlamak zorundayımgecen baska konuya daha yazdim,
ben boyle zamanlarda hep aklimda olan bir konuyu derinlemesine arastiriyorum,
hayatimin bir doneminde bir lisans ogrencisi kadar kuantum fizigi calismistim mesela (fizikcileri haric tutalim tabiki),
veya yine baska bir donemecinde kutsal kitaplara sarmistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?