Bosluktayım dogru karar ne

20 yıllık evliyim kafama uymayamn çok key oluyor evlilikte ama işte idare etmek zorundasın sende öyle parlayıp gürleme keskin sirke küpüne zarar güzelim
Evet galiba öyle olcak ... Bilmiyorum .. Mümkün oldugunca mesafeli duracagım yanlarında durmayacagım .. Bu tarz bı ortam yaratmamak ıcın calıscam .. Kendı evımıze cıkana kadar ıdare etmem gerekıyor ...

Ben ve annem hata yapmadık ki onlara karsı neden özür dileyeyım..
Esımın aılesı, benı o konuma sokup annemın evıne gtmeme neden oldu.
Ve annem cok sinirlendi onunda huzuru kactı evınde ..
Oglu borcla evlendı kı ben hıc ıstemedım buna ınan kaynnayla aynı apt oturanların hıkayesını cok okudum cunku.
Onlar bı oglan aılesi gıbı davranmadılar ustune dusen hc bı esyayı almadılar sadece boşta olan bı evı verdıler otrmamız ıcın bunu yaptılar dıye bana hakaret etme , ettiğinde de hıcbısey olmamıs gıbı gıtme hakkını mı verıyo.. ben senı neden anlayamıyorum acaba :31:

eşin anahtarı almak için yukarı çıkıyor.sonra gecikeceği için mesaj gönderiyor. mesaj da göndermezse ben onu ararım niye gelmiyorsun diye.. açmıyor mu telefonu çıkar evime orada beklerim.

bunlar kesin kocamı aldı konuşacaklar ben gidip onlara bir kızıyım da geliyim demem.. sen oraya hırsını almaya kızmaya gitmişsin.. ben birşey yapmadım söylemedim diyorsun ama gidiş şeklinden belli. senin kocan olabilir ama onunda kardeşi oğlu kızmışsın gelme vs diye olay çıkarmışsın.. daha ne yapacaksın..

kendi de diyorsun ben böyleyim diye.. ama işte normal değil bu. hatalar eksikler bunlar.. iyi geçinmek varken böyle kötü olmak niye. ben sevmiyorum istemiyorum diyorsan tamam.. ama saygı başka birşey.. sevmesek de saygı göstermek zorundayız..

kaynımla şöyle dövüştüğümü düşünemiyorum heleki eşim mik mik edecek o ortamda eşim dururken ben telefonda miras vs konularına giricem Allah sabır versin sen o dairede oldukça daha çok kavga edersiniz saygı sınırı aşılmış çoktan

eşin anahtarı almak için yukarı çıkıyor.sonra gecikeceği için mesaj gönderiyor. mesaj da göndermezse ben onu ararım niye gelmiyorsun diye.. açmıyor mu telefonu çıkar evime orada beklerim.

bunlar kesin kocamı aldı konuşacaklar ben gidip onlara bir kızıyım da geliyim demem.. sen oraya hırsını almaya kızmaya gitmişsin.. ben birşey yapmadım söylemedim diyorsun ama gidiş şeklinden belli. senin kocan olabilir ama onunda kardeşi oğlu kızmışsın gelme vs diye olay çıkarmışsın.. daha ne yapacaksın..

kendi de diyorsun ben böyleyim diye.. ama işte normal değil bu. hatalar eksikler bunlar.. iyi geçinmek varken böyle kötü olmak niye. ben sevmiyorum istemiyorum diyorsan tamam.. ama saygı başka birşey.. sevmesek de saygı göstermek zorundayız..

Sevmıyorum istemıyorum hadı dıyelım nıyetım cıkıp bagırıp cagrmaktı neden yapım ben bunu, hadı yapma nıyetım var dıyelım ama sonucta yapmamısım laf da soylememısım kımseye? Kocama kayınvalıdemın bana soyledıgını aynen onların yanında ılettım burda utanması gerekn kw .
Evden gıt o burda kalacak ne demek ne munasebet benım haberm bıle yok zaten oyle birsey de yok ...
Onlar da içinde tutsaymıs ofkesini .

ben de şuna değinmek istiyorum. eşinin annesi neyse de kardeşi bu şekilde konuşabiliyorsa ya kişiliğinde sorun vardır ya da taraflarca sınır mınır kalmamıştır. yani export da telefon açıp ağzına geleni söylüyor, bir şekilde geri kalmıyor. ben olsam hiç muhatap olmam, çünkü bunun sonu yok. bunları da atıp satamayacağına göre bu böyle gider.. sadece kendinden verir kişi.
kaldı ki karşı tarafı da tanımıyoruz. export da sinirli olduğunu söylüyor. sinir anında neler diyor, hal ve hareketleri nasıl onlara karşı onu da bilmiyoruz. yani exportta da hata var diye düşünüyorum.

kaynımla şöyle dövüştüğümü düşünemiyorum heleki eşim mik mik edecek o ortamda eşim dururken ben telefonda miras vs konularına giricem Allah sabır versin sen o dairede oldukça daha çok kavga edersiniz saygı sınırı aşılmış çoktan

Ne yazıkkı .. Bende hiç memnun değilim su konumumdan :6:

ben de şuna değinmek istiyorum. eşinin annesi neyse de kardeşi bu şekilde konuşabiliyorsa ya kişiliğinde sorun vardır ya da taraflarca sınır mınır kalmamıştır. yani export da telefon açıp ağzına geleni söylüyor, bir şekilde geri kalmıyor. ben olsam hiç muhatap olmam, çünkü bunun sonu yok. bunları da atıp satamayacağına göre bu böyle gider.. sadece kendinden verir kişi.
kaldı ki karşı tarafı da tanımıyoruz. export da sinirli olduğunu söylüyor. sinir anında neler diyor, hal ve hareketleri nasıl onlara karşı onu da bilmiyoruz. yani exportta da hata var diye düşünüyorum.

Kaynımla dugunume kadar ıyı kotu hıc muhabbetımız yoktur dıyebılırım.
Dugunumde cıkardıgı kavgada hıc bı yorum yapmadım küstüm zaten hıc konusmadım o gunden sonrada.
Yanı laf sokacagım kavga edecegımız hıc bır ortam yoktu emın olabılırsın.
O oldugunda kw cıkmam .
Bayram bıle olsa aramam ...
Boyle yanı..
Tartısma da noktasına vırgulune kadar yazdıgım gibi .. Inanabılırsınız ...

Kaynımla dugunume kadar ıyı kotu hıc muhabbetımız yoktur dıyebılırım.
Dugunumde cıkardıgı kavgada hıc bı yorum yapmadım küstüm zaten hıc konusmadım o gunden sonrada.
Yanı laf sokacagım kavga edecegımız hıc bır ortam yoktu emın olabılırsın.
O oldugunda kw cıkmam .
Bayram bıle olsa aramam ...
Boyle yanı..
Tartısma da noktasına vırgulune kadar yazdıgım gibi .. Inanabılırsınız ...

o zaman özünde terbiyesizlik olan bir aile..
yani sen de kendini savunan ya da dişe diş tarzındasın..
ee nolacak bunun sonu?
nere kadar? bu bir savaş mı?

o zaman özünde terbiyesizlik olan bir aile..
yani sen de kendini savunan ya da dişe diş tarzındasın..
ee nolacak bunun sonu?
nere kadar? bu bir savaş mı?

Benim 3 eltim var o kavgali oldugum kaynimın esi de ayni onun gibi biri . Tencere yuvarlanmis misali onunla da konusmam ... ama diger iki eltim oz ablam gibidir cok severiz birbirmizi onlar 10 yili askindir bu ailede ve onlarda ayni fikirdeler .. kizim sen bunlarla ugrasma bırak ne halleri varsa gorsunler derler ve 3 gundur de saat basi ararlar beni sagolsunlar .. ve o iki eltim de bu aile ile gorusmuyor biri zaten dusman resmen .. ne yapacagim konusunda da hiiic muhattap olmamaya devam edicem asla da aramayacagim bi daha ..

Son düzenleme:
canm bende geçen kurban bayramında kv ve görümceyle tartışmıştım kv bana hakaret etmişti 3 aydır görüşmedim ama sonra mecburen (kızıma bakıo) görüşmek zorunda kaldım evde gazları bitmiş benim eve çağırdım gelin kkalın diye niye çocuğum soguk evde duracagına lafımı yer çağırırım napim

yani onlar (kv ve kp) eşinin ailesi eninde sonunda muhatap olacaksın ama saygı çercevesinde olacak.şimdi ben öleyim sizli bizliyim artık ay başındada sus payı para veriyorum çocuğuma bakıyor diye o kadar.evine gitmem evime gelmez ortamında bulunmam çok gerekmedikçe sende öle yaparsın

kendi ailemin dışında olanları mecbur idare ediyorsun bunun bayramı var, doğumu var,ölümü var sonuçta bir araya geliyorsun öyle kocayı aldım kafama göre yaşarım hesapları yanlış idare edeceksin ve fazla yan yana başa olmayacaksın çünkü hepsi üzüyor ,üzülmemek adına öyle davranacaksın

Selam kızlar
Yıne bdv yıne ben.
sızden samımı fıkırlerınızı beklıyor
Uzun bı bırlıktelıkten sonra cok sıkıntılı bı dugunle evlendık.
Dugunumde evımden cıkarken olaylar oldu.
Bu olayların basrollerı kaynım ve kaynnam
O olaylardan berı kaynımla gorusmuyorum kocamında gorusme taraftarı degılım ama baskı da yapmıyorm.
Bu kaynım sehırdısında yasıyo arada annesıne gelıyolar aılece.
Aynı apartmandayz kw ıle.
Gecen gun bu kaynım geldı yıne ..
Esım de sabahtan bı 5 dk selam verıp indi.
BEn cıkmadım cıkmam da.. Hala kinliyim cunku..
Neyse...
Aksam oldu araba lazım oldu bekar kaynımdan ıstemek ıcın esım yukarı cıktı.
Ben hazırım bı 20 dk gectı esım hala eve gelmedı ve merak edıp yukarı cıktım.
Kw benı kapıdan kovaladı resmen sen evıne gıt onlar abı kardes otrcak oglum da bugun burda kalacak dıye..
Sasırdım cunku benım bekar kaynımla sorunum yok .. Megersem o kavgalı oldugum da ordaymıs..
Icerı bı grdım bunlar ıckı masası kurmuslar eglenıyolar. Esıme cook kızdım benı aptal yerıne koymasına ama yınde de terbıyemı bozmadım ve ^Annen burda kalmanı ıstıyomus sen kal burda gelme eve dedım
Bı sınırle kapadım kapıyı korıdora dogru yururken esım takıldı pesıme tamam bı 5 dk otrdum ınellm dıye .
Yok yok sen kal dedım hızla merdıvenlerı ınmeye basladım esım de arkamda..

Arkamdan kaynım bagırdı 'Terbıyesız sen col oldun haddını astın senın kafanı kırarım dıe :53:
Neye ugradıgımı sasrdım resmen..

Sen cok kafa kırıyon bu ara dıkkat et .. bey dedım..
Kaynanm sen kes sesını dıye bagrdı bana ama ölücem sinirden esimde cıt yok !

Eve gırdım bı hısımla esyalarımı topladım .. Sen yıne benı savunamadın dıye bagrdm cagrdm carptm kapıyı..
Ve anneme gtmek zorunda kaldım :14:

O andan ıtıbaren esım annemn kapısındn ayrılmadı yalvardı yakardı agladı bes dk konusalım dıye.

Aksam kabul ettım cıktık dısarı..

Abısını aradı sen benım huzurumu bozdun bı daha benı arama dedı...

Bıraz konustuk sonra ,

Yanından ayrıldım...

Bu sefer ben aradım kaynımı terbıye sınırları ıcnde agzıma gelenı saydım..
O da bana sende bıraz gurur varsa kardesımı brakıp sktrolup gıdersın dedı..
Bu arada esım de uveıt var ve her sıkıntıda atak gecırıyo .. Bu kez de oldugu gbı.

Sen dedım kardesını kaybedıyosun bana bısı olmaz..

Bosancaksın demeye basladı bu kez daha ılerı de gttı..

Bu kez ben senın gıbı dıs kapının mandallrına meydan bırakmam dedım ..
Sen ıstersen degıl ben ıstersem bıter bu ıs dedım vee ben kocamı sevıyorm o benı cooook sevıyo dedım ..

ozaman al kocanı da sktrgt kıraya cıkın dedı o ev aıle apt ..
Cıkarım ama sende kocamın mıras hakkını ver oyle dedım falan ...

1 saat boyunca tartstık bu sekılde..

En son telı kapatmaya yakın hatasını farkettı benden defalarca ozur dıledı..

Ben sınır hastasıym sen bana oyle cıkısınca duramadm tutamadm kendımı dedı..
..

Tum aıle suan bana cephe almıs durumda ..
Kocam hala aglıyo don evıne dıye..
Annem asla gtmıceksın dıyo.
Kımısı 2-3 ay burnunu surt dıyo..

Napım ben sımdı..
Onlara meydanı brakmayıp kocama mı sarılayım ınadına..
Yoksa benı savunamadıgı ıcın ona da cephe mı alayım :25:

Son durum

Eşim yine aksam annemin evine geldi.
Epey konuştuk..
Ben su iki günde sensizliği yasadım .. Sensiz yapamam ben dedi:16:
Artık seni kimseyle muhattap etmicem ben yokken sana bisey derlerse Kocamla muhattap olun diceksin dedi
Hadi evimize gidiyoruz bundan sonra annenın evıne sadece gezmeye geliyosun evimizi ve beni bırakmıyosun dedi ..
Cok özlemişiz .. Sarılıp agladık dakikalarca ..
Annemden de özür diledi ve bundan sonra asla ben yuvamın huzurunun kacmasına izin vermicem dedi..
Evimizdeyim suanda ....
Evet bi sinirle cıktım o evden ama su 3 gunde evımı o kadar özlemişim ki anlatamam ..
:16:
Hepınıze cok tesekkür ederim kızlar cok sagolun ...

Beni boylesine sewen koruyan kocam olsa inanin degil 3 gun 1 saar bile annemlerde kalmazdim esinizin degerini bilin onu mutlu edin herkesi mutlulugunuzla cildirtin sizin kavga etmeniz herkesi sewindirir...Allah omur boyu mutlu etsin sizi.amin

Beni boylesine sewen koruyan kocam olsa inanin degil 3 gun 1 saar bile annemlerde kalmazdim esinizin degerini bilin onu mutlu edin herkesi mutlulugunuzla cildirtin sizin kavga etmeniz herkesi sewindirir...Allah omur boyu mutlu etsin sizi.amin

eşinin bir kusuru var o noktayı kaçırmışsın... eşi o kadar laflara maruz kalmasına rağmen ağzını açıp tek kelime edemiyor. o da bence bir kısım artılarını siliyor.

eşinin bir kusuru var o noktayı kaçırmışsın... eşi o kadar laflara maruz kalmasına rağmen ağzını açıp tek kelime edemiyor. o da bence bir kısım artılarını siliyor.

Haklısınız ama belki esi de ayrica soyluyordur hic bir erkek ya da cok az erkek diyeyim hanımınin yaninda munakasaya girer. Su aileler zaten madem kaldiramiyorsunuz neden sewgili oglunuzu ewlendiriyorsunuz ki cok sinirliyim suan esinden bu sebepten oturu ayri biri olarak bendeki tek fark benim esim gelip oyle yalvarmaz terbiyesizdir de ayrica . Cektirin kizlarr biliosnz deveye diken adamida bisi yapan derler coook dogru..

Haklısınız ama belki esi de ayrica soyluyordur hic bir erkek ya da cok az erkek diyeyim hanımınin yaninda munakasaya girer. Su aileler zaten madem kaldiramiyorsunuz neden sewgili oglunuzu ewlendiriyorsunuz ki cok sinirliyim suan esinden bu sebepten oturu ayri biri olarak bendeki tek fark benim esim gelip oyle yalvarmaz terbiyesizdir de ayrica . Cektirin kizlarr biliosnz deveye diken adamida bisi yapan derler coook dogru..

Sen eşinle ailesi yüzünden mi boşandın?
Baska bı car yokmuydu .. Üzüldüm ya:31:

Sen eşinle ailesi yüzünden mi boşandın?
Baska bı car yokmuydu .. Üzüldüm ya:31:

Actigim konudan detaylari okuyabilirsin canim ben 1 yillik ewliyim hatta 1 yil bile olmadi bnm basima gelenler pismis tavugun basina gelmedi oyle cahil insanlarki oğlu nu benden kiskandilar benim okuzde onlarin kuklasi zaten simdu ayriyiz ama bizim sonumuz geldi yani artik.

Back
X