2 senelik ilişkim perşembe günü bitti..Sebeb=saçma sapan nedenler yüzünden tartışmalarımız, gereksiz tripler, can yakmalar, moral bozmalar..2 seneden beri 8 9 defa ayrılıp barıştık, ne acı bişey! Üstelik alttan alan taraf ben oldum...Çok üzülmeme,gururumun kırılmasına, deli gibi ağlayıp kafayı yiyicek hale gelmeme rağmen yine barıştım, affettim..Sorun sadece ANLAŞAMAMA, başka bişey yok..Onun beni sinir etmesi benim hemen kızmam ve alttan almaması...Bi kere bile olgun davranmaması...En son tartışmamızda saçma sapan bişey yüzündendi..Aradı konuştuk, ikimizin sesindede 'bitsin artık' vardı..O mücadele edicek gücüm kalmadı felan dedi..Bende 'bitti,bitti,bitti,.... Bi daha yokum,beni ne ara ne mesaj at, baak sakın 1 hafta,iki hafta, 1 ay geçtiten sonra arama beni.Beni bugün öldür!' dedimm...Aramasını beklemiyorum, aramasın da..Kesinlikle bitirdim...O kadar değer verdimki; o zoruma gidiyo..Konuyu açmamın sebebi benim durumumda olup da şimdi aradığı,kendi dengi insanı bulan var mı? Mutlu olucak mıyım? Verdiğim değerin karşılığını alıcak mıyım? diye merak ediyorum sadece...