- 17 Mayıs 2010
- 1.660
- 1.055
- 698
- 33
canım herkes aynı dertten muzdarip..
bende öyle..
hayatımı ona o kadar endekslemişim ki başkası mı Allah korusunn yani düşünemiyordum...
elbette bütün sorunlar onda demiyorum. bir ilişki bitmişse her iki tarafta da kusurlar vardır..
fakat telafi edilebilirdi. yaptığım şeyler. çünkü sevgim ağır basıyordu. lakin o gitmyi seçti hemde koşarak..
yemeden içmeden kesildim, yataktan çıkamıyordum. bundan 5 ay önce..
zor, çok zor.. ben çok ciddiye almışım meğer onu...
şimdi düşünüyorumda.. bu benm için iyi bir ders oldu...
kafamı toparladım.. cidden kendimi iyi hissediyorum..
ve karşıma olgun bir insanın çıkmasını bekliyorum..
çıktığı anda 'EVET' diyeceğim.. eğer ayrıldıktan sonra hemen bir ilişkiye başlasaydım bu inat olmaktan öteye gitmezdi..
sakin olduğunda artık onsuz birşeylere devam ettğinde yeni bir hayata, yeni bir aşka hazırsın demektir.
bende öyle..
hayatımı ona o kadar endekslemişim ki başkası mı Allah korusunn yani düşünemiyordum...
elbette bütün sorunlar onda demiyorum. bir ilişki bitmişse her iki tarafta da kusurlar vardır..
fakat telafi edilebilirdi. yaptığım şeyler. çünkü sevgim ağır basıyordu. lakin o gitmyi seçti hemde koşarak..
yemeden içmeden kesildim, yataktan çıkamıyordum. bundan 5 ay önce..
zor, çok zor.. ben çok ciddiye almışım meğer onu...
şimdi düşünüyorumda.. bu benm için iyi bir ders oldu...
kafamı toparladım.. cidden kendimi iyi hissediyorum..
ve karşıma olgun bir insanın çıkmasını bekliyorum..
çıktığı anda 'EVET' diyeceğim.. eğer ayrıldıktan sonra hemen bir ilişkiye başlasaydım bu inat olmaktan öteye gitmezdi..
sakin olduğunda artık onsuz birşeylere devam ettğinde yeni bir hayata, yeni bir aşka hazırsın demektir.