Öncelikle Rabbim sabır versin,yar ve yardımcınız olsun. Düşük yaşamış birisi olarak içinizdeki derin boşluğu kalben hissedebiliyorum.. Bazen en yakınlarımızdan duyduğumuz acı sözler acımıza acı ekliyor. O sırada duymak istediğimiz ufacık bir teselli sözü iken.. Biz kullar öyle yaratıklarız ki ,bazı şeyler başımıza gelmeden empati yeteneğimizi ortaya koyamıyoruz.. İçindeki boşluk hemen geçmeyecek.. Zaman zaman zaman... Derlerdi de inanmazdım. Fakat gerçekten zaman size ilaç gibi gelecek. Başta yapmamız gerekeni acılarımız geçince sağlıklı olarak düşüneceğiz. Sonrası şükür.. Şükürden kastım şu, ilk üç ay içerisinde yaşanan kayıplar genellikle embriyo kaynaklı oluyor. Şöyle düşünün belki sağlıksız bir bebek olacaktı Ve Rabbim sizi korudu .. İnsanız ve bazı imtihanlar çetin oluyor ne yazık ki.. O yüzden kalbinizi tevekkülle doldurmaya,etrafa kulak asmamaya çalışın ..10 haftalık gebeliğim 1 hafta önce sonlandı kalbi durmuş.İlk başlarda da üzgündüm ama zaman geçtikce daha iyi idrak edebildim.İşin kötü yanı konuşacak paylaşacak kimsem yok.Abilerim yenglerim bir kez bile aramadılar.Abim küçücük et parçasıydı demiş.Et parçasımı!! O benim bebeğimdi.Eşimin işleri çok yoğun sıkıntıları var.Hiç ilgilenmiyor.O kadar yalnızım ki.Boşluktayım ne yapacağımı bilemiyorum.Bi oturup kpssye çalışıyorum bi tekrar hamile kalırım diyorum.Sonra herşeyden vazgeçiyorum.Geceleri uyuyamıyorum.Aslında bebeğin kalbi atmıyor 1 hafta sonra alabiliriz dedikleri günden beri rahat uyuyamıyorum.Nasıl bir boşluktayım anlatamam herşey çok boş.2 evladım var diyceksiniz ki zaten çocuğun varmış ama işte her avlat kendi sevgisiyle ayrı geliyor.Onlara sığındım zaten en çok.İyiki varlar Rabbim bağışlasın.Ama yinede kendi içimde boşluktayım.