• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşluktayım sanki..

mrbbnlndn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2017
413
315
103
28
2 yıllık sevgilimle bugün ayrıldık 2 haftadır konuşmuyorduk bugün tamamen bitti her kötü anımda yanımdaydı,her düştüğümde kaldırdı bu süreçte kavgalar da oldu uzun mesafe ilişkisi olduğu için yüz yüze gelip halledemiyorduk.O an bitiyordu ama demek ki içte kalıyormuş.Sevgisi bitmiş.Zor olmuş bu kararı vermek.Kurulan hayaller vardı,hatta aylar sonra isteme, söz.Aileler bile biliyordu.Cok zor.Canim aciyor.Boslukta gibiyim. Nasıl kurtulacağım bilmiyorum.

Bende uzak mesafe iliskisi yasıyorum her sey yüzyüze gelmek degil ki? Teknoloji çok gelişti gayet saglıklı iletisim kuruluyor, görüntülü arama veya normal arama olmasa ses atma özellikleri çok mevcuttur. Yanyana gelmek vakit geçirmek elbette hepsinden daha önemli fakat iliskilerde mesafe sorun olmamalıdır diye düşünüyorum.

Sevgi bitmis üzüldüm adınıza. Zaman ilac gibi emin olun atlatacaksınız.

Uzaktaki birini nasıl sevebiliyorsunuz? bana hep enteresan gelir dokumam öpemem sarılamam

Kaç defa buluştunuz bilmiyorum ama suan taze ondan acı cekiyorsun 3 ay sonrada geçiyor gidiyo

Bende uzak mesafe iliskisi yasıyorum her sey yüzyüze gelmek degil ki? Teknoloji çok gelişti gayet saglıklı iletisim kuruluyor, görüntülü arama veya normal arama olmasa ses atma özellikleri çok mevcuttur. Yanyana gelmek vakit geçirmek elbette hepsinden daha önemli fakat iliskilerde mesafe sorun olmamalıdır diye düşünüyorum.

Sevgi bitmis üzüldüm adınıza. Zaman ilac gibi emin olun atlatacaksınız.
Hepsini yapıyordukk.Ama işte bazen çok istediğimiz şeyler olmuyor ben neyi istiyorsam olmadı diyor.Bende olmamışım ve bitti o kadar alışmıştım ki şu an hayattan bağım koptu sanki 10 gündür bir sey yiyemiyorum :(

Uzaktaki birini nasıl sevebiliyorsunuz? bana hep enteresan gelir dokumam öpemem sarılamam

Kaç defa buluştunuz bilmiyorum ama suan taze ondan acı cekiyorsun 3 ay sonrada geçiyor gidiyo
Geliyordu bazen.Cok yan yana geldik.Huyu karakteri guvenilirligi o kadar güzeldi ki ondan üzülüyorum bir daha asla çıkmaz karsima :(

Uzak mesafe ilişkisi sonucu sevginin bitmesini çok normal ve doğal görüyorum. Her erkek ve kadın bunu yapamıyor, herkesin o kadar güçlü/iradeli olmasını beklemek de saçma, deliler gibi aşık olsan da.
Zaman her şeyi çürütür, inanın geçiyor.
Fyodor Dostoyevsky'nin söylediği şekilde ''İnsan her şeye alışan bir yaratıktır ve sanırım bu onun en iyi niteliğidir."

Evet gercekten! Ahh ahh ben de kendimi duvarlardan duvarlaya vurasim geliyordu, böyle nasil yasanir, nasil alisilir, Allahim sen beni kurtar diyordum hep icimden..sanki dünyadaki en büyük dert bendeymis gibi geliyordu o zaman. Simdi inan hiiiic umrumda degil, iyi ki de bitmis, degerli hayatimdan daha fazla calmamis diyorum. Bu iliskiyi yasadigima pisman degilim asla, insanlar vakti gelince hayatimizdan cikmalari gerekiyor ki yeni seylere yer acilsin. Ve emin ol sizin iliskinizin de süresi dolmus kuzum, ite kaka yürütmek seni asla mutlu etmeyecekti bunu unutma. Bu tecrübeler insana en cok kabullenmeyi ögretiyor.

Hepsini yapıyordukk.Ama işte bazen çok istediğimiz şeyler olmuyor ben neyi istiyorsam olmadı diyor.Bende olmamışım ve bitti o kadar alışmıştım ki şu an hayattan bağım koptu sanki 10 gündür bir sey yiyemiyorum :KK43:
Biraz detaylandırarak anlatırsanız daha sağlıklı cevaplar verebilirim. Merak ediyorum sevgisi neden bitmiş? Neden neyi istiyorsam olmadı dedi size? 2 haftadır konuşmamanızın sebebi daha çok neydi?

Evet gercekten! Ahh ahh ben de kendimi duvarlardan duvarlaya vurasim geliyordu, böyle nasil yasanir, nasil alisilir, Allahim sen beni kurtar diyordum hep icimden..sanki dünyadaki en büyük dert bendeymis gibi geliyordu o zaman. Simdi inan hiiiic umrumda degil, iyi ki de bitmis, degerli hayatimdan daha fazla calmamis diyorum. Bu iliskiyi yasadigima pisman degilim asla, insanlar vakti gelince hayatimizdan cikmalari gerekiyor ki yeni seylere yer acilsin. Ve emin ol sizin iliskinizin de süresi dolmus kuzum, ite kaka yürütmek seni asla mutlu etmeyecekti bunu unutma. Bu tecrübeler insana en cok kabullenmeyi ögretiyor.
Hatanın büyüğü bendeydi,cok üzdüm o da kabullendi benim bu davranışlarımı hatta daha da düştü üstüme, daha da sevdirdi kendisini sonra ne oldu tam tersi.Simdi o gidiyor ve ben öylece kalıyorum hayallerimle sanki hayatım boyunca bir daha öyle iyi biri önüme cıkmayacak gibi hissediyorum 2 sene az değil 😢

Biraz detaylandırarak anlatırsanız daha sağlıklı cevaplar verebilirim. Merak ediyorum sevgisi neden bitmiş? Neden neyi istiyorsam olmadı dedi size? 2 haftadır konuşmamanızın sebebi daha çok neydi?
Kavga ettik defalarca aradı açmadım yazdi bakmadim çünkü bana karşı hareketleri değişiyordu hissediyordum bende dayanamadim kavga ettim.onun 1 gün sonrası beni sevip sevmediğini bilmediğini söyledi.Anlayamiyorum dedi.Seni çok istedim ama ne istersem olmuyor dedi.Sende olmuyorsun bak dedi.Bir anda oldu.Vazgecemedigim gibi bir anda vazgeçerim yazmış bugünn sen bunu anlayamadin yazmis.Yapma dediği şeyleri yapmışım.Instagram bile kullandirmazdi kendisi kullanmiyordu, fotoğraf paylastirmazdi bu sebeple çok kavgamiz oldu ama hepsini aştık hatta su an tam olmasini istediği gibi biri oldum asla bir erkek icin degismem dedim ama bir erkek icin degistim ve degistigimle kaldim..

Kavga ettik defalarca aradı açmadım yazdi bakmadim çünkü bana karşı hareketleri değişiyordu hissediyordum bende dayanamadim kavga ettim.onun 1 gün sonrası beni sevip sevmediğini bilmediğini söyledi.Anlayamiyorum dedi.Seni çok istedim ama ne istersem olmuyor dedi.Sende olmuyorsun bak dedi.Bir anda oldu.Vazgecemedigim gibi bir anda vazgeçerim yazmış bugünn sen bunu anlayamadin yazmis.Yapma dediği şeyleri yapmışım.Instagram bile kullandirmazdi kendisi kullanmiyordu, fotoğraf paylastirmazdi bu sebeple çok kavgamiz oldu ama hepsini aştık hatta su an tam olmasini istediği gibi biri oldum asla bir erkek icin degismem dedim ama bir erkek icin degistim ve degistigimle kaldim..
Offf Issız Adam tripleri "neyi istersem olmuyor,sende olmuyorsun bak" ( dramatik ses tonuyla okuyunuz).Hiç çekilmez ya bu depresif tipler.

Ben sizde hata göremedim maalesef. Diyorsunuz ki “hareketleri değişiyordu bende kavga ettim” iyi de durduk yere kavga çıkaran biri değilsiniz o zaman? Karşıdaki kişinin hareketleri değişiyorsa ona bunu söylemek lazım anlamıyorsa gerekirse anlayacağı dilden konusmak lazım. Bu yüzden ben sizde hata göremedim.
Diğer sebebe gelelim sosyal medya. Ne demek kullandırmıyordu? Bu kadar mı güvensiz bu kadar mı endişeli, şüpheli? İlişkilerde bu sosyal platformlar asla söz konusu bile olmamalı. Hepsini geçtim olmasını istediği gibi biri neden oldunuz? Kendinizden asla taviz vermeyecektiniz.

Ayrıca ne demek seni çok istedim ama ne istersem olmuyor? Erkek adam istedikten sonra yapamayacağı hiçbir şey yok. Herşeyin üstesinden gelir bütün yolları aşar yine yapar. Hiç kanmayın bu tip cümlelere. Kurtulduğunuza şükredin.

2 yıllık sevgilimle bugün ayrıldık 2 haftadır konuşmuyorduk bugün tamamen bitti her kötü anımda yanımdaydı,her düştüğümde kaldırdı bu süreçte kavgalar da oldu uzun mesafe ilişkisi olduğu için yüz yüze gelip halledemiyorduk.O an bitiyordu ama demek ki içte kalıyormuş.Sevgisi bitmiş.Zor olmuş bu kararı vermek.Kurulan hayaller vardı,hatta aylar sonra isteme, söz.Aileler bile biliyordu.Cok zor.Canim aciyor.Boslukta gibiyim. Nasıl kurtulacağım bilmiyorum.
Şu an her şey daha çok yeni çok taze her türlü olumsuz duygu çok normal,benimde 2 yıllık ilişkim biteli 3 ay oluyor..Boş kalmamaya çalışın en büyük tavsiyem bu.Ben o sıra bebek bakıyordum ev işleri de bendeydi,düşünüp yas tutacak fırsatım olmadı hiç,eğer o olmasaydı çıldırırdım.Ağlayın dökün içinizi acınızı dozunda yaşayın çiğneyip yutun.Sürekli bir hareketlilik olsun hayatınızda.Yalnız kalmamaya çalışın.Eş dost arkadaş filan yoksa çıkın yürüyüş yapın alışverişe gidin.Zamanla geçecek sadece bunu bilin yeter..

Hatanın büyüğü bendeydi,cok üzdüm o da kabullendi benim bu davranışlarımı hatta daha da düştü üstüme, daha da sevdirdi kendisini sonra ne oldu tam tersi.Simdi o gidiyor ve ben öylece kalıyorum hayallerimle sanki hayatım boyunca bir daha öyle iyi biri önüme cıkmayacak gibi hissediyorum 2 sene az değil 😢

Bu hisleri hepimiz yasadik cnm, insana gercekten de öyle geliyor maalesef. Ama tam da bu yüzden tecrübeden konusuyorum ki öyle olmayacak, unutup gideceksin zamanla

Bilimsel olarak en büyük aşkın bile acısının geçme süresi 16 ay diye okumuştum, yanılmıyorsam.

Aynı cendereye bir kere ben de düşmüştüm.
Ya başkasını bulursa, ya hatalı bensem, ya başka birini sevemezsem vs. ama zaman geçtikten sonra şükrettim.
Allahım beni hangi ateşlerden almış yine diye.

Bu dönem sabırlı ve istikrarlı olman çok önemli.
Zor olacak kesinlikle ama şafak sayar gibi günleri sadece geçirmeye çalış.

Back
X