- 7 Mayıs 2020
- 4.616
- 11.442
- 208
Aynen ortak bir oyun oynanabilir yada kendine alan yaratılabilir veya ortak bir hobi vs edinilebilirEvlenmeden önce cafeye sinemaya gitmeyi AVM gezmeyi etkinlik olarak görüp evlendikten sonra "bana hiç zaman ayırmiyor, arkadaşları ile vakit geçiriyor/PC başından kalkmıyor" diyen çok görüyorum burada. Konu sahibi olayın ne kadar farkındaydi bilmiyorum. Bizim gibi arasıra oynamak farklı konudaki adam gibi tüm boş vaktimi oyunda geçirmek farklı. Ortak ilgi alanları ya da hobiler evlenmeden önce belli olmuyor mu merak ediyorum bu insanlar ne konuşuyor da evlenmeye karar veriyor? Adamın oyun bağımlısı olduğu belliymiş bence ama düzelir diye mi düşünüyorlar bilmiyorum.
Hanımlar adam arkadaşlari ile oynuyorsa işiniz zor, bırakması çok zor olur burada asıl olay sohbet muhabbet ya da arkadaşlarla beraber vakit geçirmek aslında. Sizinle vakit geçirmeyi ona tercih ediyor.Sisko ama gururlu nun dediği gibi ortak bir şeyler bulmanız lazım. Söylenerek ederek de cozulmuyor maalesef. Beraber bir şeyler yapmak istemiyorsa belli bir yaşa gelince ya bikmasini bekleyeceksiniz ya rest çekeceksiniz ya da siz oyuna başlayacaksınız. O oynarken siz de işinize gücünüze bakın dışarı çıkın onemsemeyin belki işe yarayabilir. Her türlü konforu saglarsaniz adam devam eder, anlatabildim mi bilmiyorum...
Yapılan en büyük hata bence evlenince değişir düzelir diye evlilik yapmak düzelmez değişmez maalesef bunu kabul edelim
Misal kendimden örnek vereyim eşim 45 yaşında tanıştığımız da 37 yaşında idi
Ben bu adamı değiştirebilir miyim ikinci evlilik olunca açık net şekilde kendimizi anlattık işte ben dedim ki ben kitap okurum yabancı dizi anime izlerim çizim örgü severim online oyun oynarım makyajı severim parfüm alerjim var çok kullanmam vs vs
Haftada hiç değilse bir dışarı çıkmak hava almak isterim dedim
Eşimin doğup büyüdüğü evde televizyon yokmuş o yüzden TV kültürü yok dizi izlemem ama maç boks basketbol jetli Jackie Chan filmleri izler haftada bir halı sahaya giderim giyimime ve parfüme harcarim (hali sahaya bu yıl çok az gidiyor girsede oynamıyor zaten)
Yeğenlerimle arkadaşlarimla gezmek görüşmek isterim dedi
Ayda 1 2 defa da anneme gitmek görmek isterim sana gel diye zorlamam dedi
6 senedir böyle devam ediyoruz
Mutluyum bana saygı duyuyor zorla bir yere götürmeye çalışmaz misafir geleceği zaman öncesinde bana haber eder gelmek istiyorlar diye
Eve şu lazım dediğim zaman hemen gider markete vs getirir haftada 1 dışarıya en azından bir çay bir tatlı yemeye çıkarır bununda yapamazsa yürüyüşe çıkarız hava alır gezer bir parkta otururuz
Hafta sonları evlatlarımız gelir o kendi oğluyla maç izlerken ben de oğlumla resim yapar yada dizi izler veya mobil legend brawl stars clash royale vs oynarım
Sonra çocuklarla avmye gideriz vs
Tabi ki tartışma vs oluyor ister istemez ama ben hemen mutfağa geçerim bir çay kahve yaparım çok sinirli isem balkona çıkarım veya elimi yüzümü yıkarım
Eşim çok aşırı sinirli ise evden çıkar sakinleyip gelir
Gençlik yıllarımda böyle değildim fevri çıkışlarım vs oluyordu ara ara
ama oldum olası tahammülü yüksek sabırlı soğuk kanlı biriydim
Son düzenleme: