Sürekli oyun oynayan eşle ilgili ne yapmalıyım

Kadınlarımızın en azından evde oturuyor diye kendini avutması ne kadar üzücü ya. Zaten çoğumuzun eşimizi gördüğü saatler günde 4-5 saat. Sonrası uyku, sonrası mesai saatleri. Ama adamlar o saatleri de liseli ergenler gibi oyun başında geçirmek istiyor. Benim eşim de ps5 aldı evlenince, ama ya haftasonu oynuyor ya da haftada bir kere akşam. Onda bile bana işimiz var mı oynayayım mı diyor.

Yetişkin insanların günlerini 10 saat falan oyun başında geçirmesi normal değil. Hobi de değil bu kimse hobisiyle günde 10 saat sabahlara kadar uğraşmıyor. Hobi dediğimiz şey iş değilse günde bir iki saatimizi alır. Bazı oyunlar var iki kişilik, ben de seviyorum birlikte oynuyoruz bazen ama yani ayda maks birkaç kere.

Eskiden gariban analarımız, başımda erkek olsun diye evli kalırdı, onlar şimdi kızlarının kötü kocaları için, dövmiyor, aldatmıyor boşanma diyor. Bazı kadınlar da en azından gözü doşarda değil, evde oyun oynuyor, çocuğuyla benimle işgilebmese de evde koca olarak dursun diye düşünüyor. Ya da maddi sebepler.

Birkaç kullanıcının da gelip burada oyun konuşması bana çok ayıp geldi. Ayrıca mesajlaşılabilir ya da ayrı bir konu açılabilir bununla. Kadının dersinin altında sululuk yapmak çok saçma

Kadınlarımızın en azından evde oturuyor diye kendini avutması ne kadar üzücü ya. Zaten çoğumuzun eşimizi gördüğü saatler günde 4-5 saat. Sonrası uyku, sonrası mesai saatleri. Ama adamlar o saatleri de liseli ergenler gibi oyun başında geçirmek istiyor. Benim eşim de ps5 aldı evlenince, ama ya haftasonu oynuyor ya da haftada bir kere akşam. Onda bile bana işimiz var mı oynayayım mı diyor.

Yetişkin insanların günlerini 10 saat falan oyun başında geçirmesi normal değil. Hobi de değil bu kimse hobisiyle günde 10 saat sabahlara kadar uğraşmıyor. Hobi dediğimiz şey iş değilse günde bir iki saatimizi alır. Bazı oyunlar var iki kişilik, ben de seviyorum birlikte oynuyoruz bazen ama yani ayda maks birkaç kere.

Eskiden gariban analarımız, başımda erkek olsun diye evli kalırdı, onlar şimdi kızlarının kötü kocaları için, dövmiyor, aldatmıyor boşanma diyor. Bazı kadınlar da en azından gözü doşarda değil, evde oyun oynuyor, çocuğuyla benimle işgilebmese de evde koca olarak dursun diye düşünüyor. Ya da maddi sebepler.

Birkaç kullanıcının da gelip burada oyun konuşması bana çok ayıp geldi. Ayrıca mesajlaşılabilir ya da ayrı bir konu açılabilir bununla. Kadının dersinin altında sululuk yapmak çok saçma
pubG oynuyorsa beni eklesin :)

Siz bizi anlayamazsınız...

ID : 5510660277
Sitenin sahibine sululuk yapıyor mu dedin yani peki :D

Merhaba arkadaşlar 1 yıllık evliyim, evlendigimiz günden beri bilgisayar başından kalkmıyor evet sevgiliyken oynuyordu ama bu denli degildi yada yanında degildim mesela sevgiliyken gece yatıp uyuyordum ama şimdi gecede oyun oynuyor ve görüyorum, mesela ilçedeyiz biz merkeze gidiyoruz alışverişe gezmeye böyle koşa koşa herşeyi halledip geliyorum bunu dile getirince benimle kavga ediyor, bugun öglen dedik mangala gidelim kargomuz var alalım neyse sonra dediki mangala gitmesek mi evdemi otursak bende gittim hazırladıgım herşeyi kaldırdım tutmuş diyorki hadi gidelim mesai bitimi yaklaştı nasıl olsa diyor (karakol komutanı)saat 4 te mangala gidecekmişiz hava 6 kararıyor eve girdigimiz an dişardan direk bilgisayar açılıyor misafiri yolcu ettik anında açılıyor gece cinsellik yaşanıyor azıcık sarılıyor dur bi sigara içeyim diyor ne yapmalıyım konuşuyorum eleştirdigimi düşünüp kavga ediyor bilgisayara oturmasam ne yapcam diyor ha birde başından kalkıncada telefondan oyun videosu izliyor
Çocuk ruhludur ne kadar yaşı olsa bile çoğu erkek öyle şuanda biz kadınlarda duygularımız görünsün duyulsun niteliğindeyiz onlarsa sadece keyfimiz yerine gelsin oyunda oynayalım sexte yapalım ama keyfim kaçmasın derdinde ne söylesem boş olur her türlü oynacaktır oynamasa bile başka birşey bulacaktır en azından gece bir yere gitmiyor veya karı kız meraklısı değil oturup birlikte vakit geçirebileceğin aktivitelere yönelt onu dene

Bide bayıl istersen feriha :70:

Bide bayıl istersen feriha :70:
Benlik sıkıntı yok :) ben soruyu o amaçla okudum. Oyun oynamak isteyenlerin tavsiyesini falan dinlemek için değil. Oyunlarla ilgili şeyler okumak istersem orayı okurum sonuçta. Neyse size iyi eğlenceler, aşırı keyifli sohbetinize devam. Kumar bağımlısı koca için açılan soruya aaa olur mu slot oynamanın keyfi başka yerde yok demek gibi, oyun tavsiyesi vermek gibi ua da alkol bağımlısı koca için açılan soruda alkol tavsiyesi vermek, em sevilen alkolleri konuşmak gibi.

10 saat evet fazla ama tüm gün Emir altında çalışan stres olan erkeğin hiç kendine zaman ayırma özel alan yaratma ihtimali yok mu ?
Mac izlemek,oyun oynamak,halı sahaya gitmek vs gibi
Hep yanyana hep herşeyi beraber yapmak ne kadar gerçekçi ?

10 saat evet fazla ama tüm gün Emir altında çalışan stres olan erkeğin hiç kendine zaman ayırma özel alan yaratma ihtimali yok mu ?
Yok yahu evlenince erkekler bizim evcilimiz oluyor bilmiyor musun oyun oynamayacak arkadaslariyla takılmayacak hatta evde telini bile eline almayacak 🫠

Yetişkin bir insanın hayatını oyuna göre ayarlamaya çalışması kadar rahatsız edici bir şey olamaz. Böyle olan evlenmesin arkadaş bu kader net.
Ben sevgiliyken de oyun oynayan biriyle devam etmezdim mesela. İş dışı neyle vakit geçirdiği belli sonuçta. Bana bu oyun işleri bomboş geliyor, hayatında oyuna ciddi yer veren bir insanı istemezdim.
Burada konu öyle akşam bir iki saat oyun oynama da değil, adam basbayağı oyun arası diğer işlerini yapıyor. Bunu normal bulmaya çalışmayı da hiç anlamadım.

Yok yahu evlenince erkekler bizim evcilimiz oluyor bilmiyor musun oyun oynamayacak arkadaslariyla takılmayacak hatta evde telini bile eline almayacak 🫠
Bize yapılsa nasıl hissederiz peki ?
Ben misal oğlumla yeğenlerimle hafta sonu oyun oynuyorum
Günlük kitap okuma saatim var bazen dizi izlemek tek kalmak kendimle olmak istiyorum
Eşim yeğenleri ile oğlu ile gezer halı sahaya oynamaya yada izlemeye gider
Mac keyfi var adamın yok izleme demem izlerken
Bütün hafta çalışıp akşam evde maç izlemesi yada gündem takip etmesine olmaz benle ilgilen bana bak vs diyemem

Merhaba arkadaşlar 1 yıllık evliyim, evlendigimiz günden beri bilgisayar başından kalkmıyor evet sevgiliyken oynuyordu ama bu denli degildi yada yanında degildim mesela sevgiliyken gece yatıp uyuyordum ama şimdi gecede oyun oynuyor ve görüyorum, mesela ilçedeyiz biz merkeze gidiyoruz alışverişe gezmeye böyle koşa koşa herşeyi halledip geliyorum bunu dile getirince benimle kavga ediyor, bugun öglen dedik mangala gidelim kargomuz var alalım neyse sonra dediki mangala gitmesek mi evdemi otursak bende gittim hazırladıgım herşeyi kaldırdım tutmuş diyorki hadi gidelim mesai bitimi yaklaştı nasıl olsa diyor (karakol komutanı)saat 4 te mangala gidecekmişiz hava 6 kararıyor eve girdigimiz an dişardan direk bilgisayar açılıyor misafiri yolcu ettik anında açılıyor gece cinsellik yaşanıyor azıcık sarılıyor dur bi sigara içeyim diyor ne yapmalıyım konuşuyorum eleştirdigimi düşünüp kavga ediyor bilgisayara oturmasam ne yapcam diyor ha birde başından kalkıncada telefondan oyun videosu izliyor
İşi çok yoğun ve stresliyse bu şekilde baş ediyor olabilir. Ama katlanamamakta haklısın. Özellikle çalışmıyorsanız tüm gün gelsin de bi yüzünü göreyim diye beklerken gelip bilgisayarın başına çökmesi hiç iyi hissettirmez. Ayrıca tüm planları onun oyunlarına göre mi yapıyorsunuz gerçekten? Çok sinir bozucu

Asla öyle bir eş değilim, kocam da benim evcilim değil ben de kocamın evcili değilim. Adam kibarlık edip soruyor sadece, ama bu bile size nasıl olur gibi geliyor. Harika aktiviteler yapan, mükemmel bir çift değiliz hatta. Herkesin akşam nefes almaya da ihtiyacı var. Çoğu zaman boş oturuyoruz. Neyse konu sahibinin bir de bizim tartışmamıza ihtiyacı yok. İki gram öneri var mı diye helak olmuştur kadın, bir de bu saçma tartışmayı da araya katmayalım. Size iyi oyunlar

10 saat fazla aması yok ki.
Konuya göre yorum yapılıyor.
Konudaki koca her boşlukta oyun başına geçiyormuş.
Böyle biriyle normal bir iletişimde kalınabileceğini düşünüyor musunuz cidden?
Bu akşamı hep yan yana mı geçirsinler, gerçekçi değil ki bir mevzu değil.

Esiniz bir bagimli. Haftasonu cumartesi ya da pazar tum gun disari cikin, yuruyus kosu voleybol ekibine katilip yeni insanlarla tanisin.

bagimli esinize ayak uydurmayin. sizi de asagi ceker.

evlilikte istemediginiz huylara alismayacaginizi, disarida kendinize bir hayat kuracaginizi karsi tarafa gostermeniz lazim. hatta boyle de hissediyor olmaniz lazim zaten.

Yetişkin bir insanın hayatını oyuna göre ayarlamaya çalışması kadar rahatsız edici bir şey olamaz. Böyle olan evlenmesin arkadaş bu kader net.
Ben sevgiliyken de oyun oynayan biriyle devam etmezdim mesela. İş dışı neyle vakit geçirdiği belli sonuçta. Bana bu oyun işleri bomboş geliyor, hayatında oyuna ciddi yer veren bir insanı istemezdim.
Burada konu öyle akşam bir iki saat oyun oynama da değil, adam basbayağı oyun arası diğer işlerini yapıyor. Bunu normal bulmaya çalışmayı da hiç anlamadım
10 saat fazla aması yok ki.
Konuya göre yorum yapılıyor.
Konudaki koca her boşlukta oyun başına geçiyormuş.
Böyle biriyle normal bir iletişimde kalınabileceğini düşünüyor musunuz cidden?
Bu akşamı hep yan yana mı geçirsinler, gerçekçi değil ki bir mevzu değil.
KOnu sahibine dedim zaten ortak bir alan yaratın konuşun vs gibisine

KOnu sahibine dedim zaten ortak bir alan yaratın konuşun vs gibisine
Evlenmeden önce cafeye sinemaya gitmeyi AVM gezmeyi etkinlik olarak görüp evlendikten sonra "bana hiç zaman ayırmiyor, arkadaşları ile vakit geçiriyor/PC başından kalkmıyor" diyen çok görüyorum burada. Konu sahibi olayın ne kadar farkındaydi bilmiyorum. Bizim gibi arasıra oynamak farklı konudaki adam gibi tüm boş vaktimi oyunda geçirmek farklı. Ortak ilgi alanları ya da hobiler evlenmeden önce belli olmuyor mu merak ediyorum bu insanlar ne konuşuyor da evlenmeye karar veriyor? Adamın oyun bağımlısı olduğu belliymiş bence ama düzelir diye mi düşünüyorlar bilmiyorum.

Hanımlar adam arkadaşlari ile oynuyorsa işiniz zor, bırakması çok zor olur burada asıl olay sohbet muhabbet ya da arkadaşlarla beraber vakit geçirmek aslında. Sizinle vakit geçirmeyi ona tercih ediyor. Sisko ama gururlu Sisko ama gururlu nun dediği gibi ortak bir şeyler bulmanız lazım. Söylenerek ederek de cozulmuyor maalesef. Beraber bir şeyler yapmak istemiyorsa belli bir yaşa gelince ya bikmasini bekleyeceksiniz ya rest çekeceksiniz ya da siz oyuna başlayacaksınız. O oynarken siz de işinize gücünüze bakın dışarı çıkın onemsemeyin belki işe yarayabilir. Her türlü konforu saglarsaniz adam devam eder, anlatabildim mi bilmiyorum...

Back
X