Boşluktayım ve ne yapacağımı bilemiyorum.

Daffymanolya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2023
14
-5
1
22
Derdime derman bulamadığım için buraya yazıyorum. Benim 2 yıllık bir ilişkim vardı.

İlişkimiz hakkında kısa bilgi
(Bu arada aramızda 9 yaş fark var oha çüş demeyin biliyorum evet fazla gibi ama bizleri tanıyanlar ne kadar uyumlu bir çift olduğumuzdan bahsediyorlardı ve kavgalarımız yok denecek kadar azdı neredeyse yok gibi, birbirimize karşı çok naziğiz , aynı evde kalıyoruz. Ben üniversitedeyim , sevgilimde çalışıyor)

Zamanla sevgilim hiçbir sebeb yokken mutsuzlaşmaya başladı ve benle daha az konuşmaya başladı sonrasında 3 ay önce ilişkimize devam edemeyeceğini ve farklı hayat planlarının olduğunu, ne yapmak istediğini bilemediğini ve aile kurmak istediğini söyledi(dip not : sürekli böyle söyleyip ondan sonra fikrini değiştiriyor kız kardeşinden etkilendiğini düşünüyorum ondan 4 yaş küçük ve evli ama kendinden küçük biri ile 3 yaş kadar. ) bu olaydan sonra yaklaşık 1 ay kadar ben, yaşadığımız evde yoktum. Ağustos ayı gibi tekrar dan denemek istediğini söyledi bir süre ( bu karar için beraber konuştuk, kendisi direk yazmadı bana ) . Geçen ay kaldığımız eve geldim üniversitem açıldığı için. Bir süre soğuk davrandım beni üzdüğü için ama her geçen gün normale döndüm , iki hafta önce bana devam etmek istemediğini , hayatı daha düzenli ve kariyeri yerinde biri ile devam etmek istediğini ve aile meselesini söyledi. Yarın tekrar konuşacağız sizce nasıl davranmam gerekiyor? (arkadaşlar çok ağlıyorum ve üzülüyorum geceleri ağlamaktan uyuyamıyorum zoraki olarak aynı evdeyiz su an paylaşımlı ev bakıyorum)

Adam seni sevmiyor çünkü adamın gelecek planlarında, hayallerinde sana dair hiçbir şey yok. Ha eğer sevseydi bir gelecek düşünseydi okulunun bitmesini beklerdi hatta bu sürede sana destek olurdu mezun olunca da bir adım atardınız.

Yaşlar kaçtı bu arada? Çalıştığı yerden başka görüştüğü biri olabilir mi?

E sizde meslek sahibi olmak için okuyorsunuz zaten yani kariyer sahibi olabilirsiniz. Anlamadım ne alaka 2 yıldır birliktesiniz. Bahane gibi geldi.

Bence siz acı gerçekle yüzleşip bu adamı unutun. Bana iyi niyetli biri gibi gelmedi. Ama

Yalvarın ne olur beni bırakma diye ayaklarına kapanın.Çok sinirleniyorum adamların bu tavırlarına izin veren kadınlara.Salacaksınız ne yapacaksınız?Öyle mi istiyorsun peki diyip yolunuza bakacaksınız.Ararsa daha açmayacaksınız kapınızda köpek olmadıgı sürece affetmeyeceksiniz.Çocuk oyuncagımı bu barısalım yok yapamıyorum git olduuu.Lütfen ya lütfen kendinize bunu yaptırmayın.

Kız kardeşinin kocasıyla arasındaki yaştan size ne? Özellikle belirtmişsiniz? Adam belli ki sizinle gönül eğlendiriyor siz de hala yanınızda tutuyorsunuz. Ve ayrıca sizden mi 9 yaş küçük?

Sizi kirmak için söylemiyorum ama sizinle gezip tozup başka biriyle evlenecek ki zaten bunu da demiş size. Hemen ayrılın ve böyle gevşek konuşan birini asla affetmeyin

Bu ne ya adam resmen oyuncak etmiş sizi.Yok devam etmek istemiyorum bitirelim sonra hadi bir daha deneyelim.Kendine olan saygını kaybetmişsin.Adam git diyince gidiyorsun gel diyonce geliyorsun.Ve üstelik bunu yapan adam en az 29 30 yaşlarında.Çok genç buhranlı dönemlerinde de değil.Bence seni kullanıyo bitirelim diyor başkası oluyor.O bitince geri sana dönüyor.Böyle olmasa bile oyuncak etme kendini sen de bir bireysin duyguların var.Her ayrılıkta üzülüyorsun etkileniyorsun.Bunlar senden çok şey götürüyor.Gençsin hayatın tadını çıkar.Böyle toksik gitgelleri olan bir adam için gençliğini heba etme.Bu dönemlerin tekrar gelmeyecek gez toz eğlen.Ayrıca sizinle evlilik gibi düşüncesi yok bunu açıkça demiş zaten sizi kullanıyor.

Bazı kadınlarımız yaşı kaç olursa olsun sevgiyi aşkı bilmiyor. Yaşadığı şeyin Aşk olduğuna inanmak istiyor sadece elinde hiç bir şey yokken malesef… Çok üzülüyorum
Şu adamlar eskiden sadece ima ederlerdi davranışlarıyla gösterirdi sevmediklerini. Şimdi ağızlarıyla söyleseler de inanmıyoruz
Kendimize gelmemiz lazım artık

Konu sahibi sende güçlü olmayı bilmelisin artık, seven adam böyle yapmaz ağzıyla söylemiş artık daha neyi için üzülüp düşünüyorsun.

Ona seçenek olduğunu değil kendisinin senin için bir seçenek olduğunu hatırlat!! Ezikleme artık kendini
Ben olsam net buluşmaya gelmiyeceğimi dahi söylemeden gitmem o buluşmaya

Adam seni istemiyor sen halâ ne konuşacağını düşünüyorsun
Allah akıl fikir versin ne diyeyim

Evlenmek istiyor ama Evlenmek istediği kişi sen değilsin. Bir an önce o evden çık, yurt yanda ev ayarla. Yeni yerinde ağla sonra da kendine gel. Hayatının basinda gencecik kızsın böyle gel gitli ne istediğini bilmeyen bir herifin evinde mi geçireceksin üniversite hayatını?

adam seni istemiyor gözü bi başkasında soğukluğunun sebebi başka bir kadın ailesi değil sende ayrı eve çık

Kız kardeşinin diye ekledim asıl siz iyi misiniz ?
Düzgün yazamamışsın millete ne kızıyorsun git sevgiline kız kızacaksan. Adama bişey diyemiyorsun gelip siniri burda sana yardımcı olmaya çalışanlardan çıkarmaya çalışıyorsun.

Ayrıca adam seni kullanıyor kız kardeş mardeş senin kendi yorumun adamın öyle düşündüğü veya sana öyle dediği bir durumu yok yani. Sırf masum görmek istediğin için öyle yorumluyorsun.

Adamın masum görünecek bir tarafı yok sevse seni okulun bitene kadar beklerdi. Sevdiği kızla yani seninle evlenirdi değil mi?

Sizi sürekli terkettiğine göre hayatında biri bile olabilir.

Sizi istemiyor açık açık söylemiş neyi bekliyorsunuz? Az bi gururun olsun

Kimseye kızmadım ama yukarıda belirtmeyi unuttuğum için sonradan ekledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…