Boşluktayım ve ne yapacağımı bilemiyorum.

Ben iyim hanım efendi yaptıklarınız ve bana verdiğiniz bu gereksiz tepkiye bakılırsa siz iyi değilsiniz. Devam edin böyle.
Bana direk çocuğu olan bir adamla sevgili olduğumu yazmışsınız o yüzden, kimsede çocuğu olan biriyle olmaz. Kız kardeşinin çocuğu var

Kimseye kızmadım ama yukarıda belirtmeyi unuttuğum için sonradan ekledim.
Çocuğu var yazmışsın sadece oyuzden herkes adamın çocuğu var anlıyor. Bir de bir erkek kız kardeşe özenmez ki erkek kardeş olsa anlarım. Ve özense de zaten hayatında sen varsın seni bekler seninle evlenirdi değil mi? Sonuçta ömür boyu öğrenci olmayacaksin. Bir kaç yıl sonra mezun olacaksın. Adamı boşver sen önüne bak.

kız kardeşinden evliliğinden ve çocuğundan size ne? sizin durumunuza gelince adam sizi sevmiyor ve ayrılıp yeni bir ilişki deneyimlemek hatta kafasına uyan biri ile evlenmek istiyor kaldı ki bulmuş bile olabilir

Napacaksınız gidene dur diyemeyeceğinize göre hayatınıza devam edeceksiniz.

Bir erkek ondan bundan etkilenip ilişkisine yansıtıp sahip çıkamayacaksa bir ilişkiye bence hemen ayrılmalısın . Daha mutlu olacağın ,yüzünün güleceği insanlarla yoluna bakmalısın . Bu adam karasızlığıyla seni hep üzmüş ağlatmış ve bu başlangıçsa sonunu düşünemiyorum

Çalıştığı yerde başka kişi olsa da bu kadar düşünmeseydim. Uzaktan çalışıyor ve çalışma arkadaşlarını da biliyorum :/

kesinlikle üzgün olduğunu ona belli etmiyorsun
hatta ilginç bi şekilde mutlu gözükmeye çalışıyorsun
tekrar da oturup bu konuyu konuşmuyorsun eğer o konuşmak isterse
lafı ağzına tıkıp "konuşmaya uzatmaya gerek yok bence, ayrılmamız doğru bi karar. sana hayatında başarılar, ben en kısa sürede kalacak yer ayarlayıp düzenimi kuruyorum" deyip geçiyorsun

"konuşmaya uzatmaya gerek yok bence, ayrılmamız doğru bi karar. sana hayatında başarılar, ben en kısa sürede kalacak yer ayarlayıp düzenimi kuruyorum"
Bunu söyleyip rest çekersen senden değerlisi olmaz konu sahibesi. Dumura uğrar ''Niye hemen kabul etti, niye peşimden koşmadı'' gibi düşüncelerle içi içini yer artık ve bunu söylemelisin...

Kardeş, yaşadığın sey herkesin başına gelebilir. Çünkü suan em deli dolu çağların. Yadirgamayacagim. Olabilir böyle şeyler. Ama lütfen söyleyeceklerimi de kulak ardı etme.

Sakın ama sakın yalvarma. Sensiz yapamam deme. Ağlama karşısında. Fazla samimiyet saygıyı azaltır. Konuşma esnasında buz dağı gbi ol
Sana verdiğim emeklere yazık, o kadar karakterli bıriymışsın ki benleyken bir başka biriyle hayat kurmayı düşünebiliyormussun de. Ki hayatına birini almak istediği belli
Ya da evlenmek istediği

Ağlayarak degil , aralayıp sert cümlelerle konusmani bitir. Ve onun gözünün önünde olma
Yokluğunu anlasın
O an anlamasa bile ileride mutlaka anlar. Ben ne zaman bunu yaptıysam 10 sene sonra bile gelip beni buldular. Helallik istemek için
Ben etmem ama .

Son cümlen de şu olsun. Hakkimi helal etmiyorum sana, Benim bu ahım seni mutlu eder mi bir düşün.

Nokta....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…