• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosluktayim yanlis karar almaktan korkuyorum

Bence sıkıntılardan biri de aile. Siz kirada oturyormuşsunuz ailenin evi varmış. Size destek olacaklarına sizden medet umuyorlar. Eşinizin maddi durumunu bilmiyorum ama diyelim ki 2 ev kredisi çekti. Bunu tek başına ödeyebilecek mi? Yada siz de çekmişken 3 kredi çekelim benim aileme de ev alalım deseniz ne der acaba?
Tek basina odeyemiycek kesin. Hadi odiyebilse bile beni boyle ezmesi yoksa saymasi cok zoruma gitti.benle evli kararlari babasinla abisinle almaya basladi. Zaten ipler resmen koptu bugun yarin ya kovucam ya evi terk edicem. Ondan sonra ne hali varsa gorsun allahtan tek dileyim hic birine hayir gelmez alicaklari evden. Insallah!!!

Arkadaslar konuyu galiba bir hafta once acmistim korkularim vardi belirtmistim su an hic bisey umrumda degil inceldiyi yerden kopsun diyorum ve cok sogudum esimden sanki icimde birsey kalmadi artik ona karsi. Sizce bu normalmi yoksa kendi kendimimi kandiriyorum acaba??

Back