- 25 Ağustos 2014
- 21.455
- 51.709
- 798
Bazi seyler bagira bagira gelir, gozumuzu kapatan biziz.. Allah akil mantik vermis..su an zaten surekli dusunuyorum dogru karari almak icin. Yuzde 99 bosanmaya gidiyor bu is. Zaten bu karari alirsam pesime dussun dusmesin (ki dusmez burnu cok havada ondan iyisi yok) buyuk konusmiyim ama geri donmem. Cunki bu kredi olayindan vazgecsede onun her seye bosanma tehditlerinden biktim. Bosansin rahatlasin gistin ailesinin dizinin dibinde otursun zaten iki gun sonra hepsi birbirine girer cingene gibi yaptiklari baska bisey yok zaten. Belkide allah bu kredi olayini gozumu acmak icin yoluma koydu( bu surecte bu gune kadar duymadigim sert sozler soyledi bana kalbimi cok kirdi). Dedikleri aklildan cikmiyo. Yoksa ben bu bosanma tehditleri altinda bu bos kafayla yillarca daha cok ezilirdim. Genelde laftan anlardi soz dinlerdi ben hakli oldugumda (zaten o yuzden fevri davranislarina ragmen yaninda kalip affediyordum) ama son iki aydir allahmi sasirtti bilemem ama ben erkegim triplerine girip her seyi zorla kabul ettirmeye calisiyo gicik gicik hareketler iyice cekilmez oldu. Bende bu surecte cok dusunup yillardir yasadigimin ne kadar anormal oldugunu anladim. Ve galiba gercekten herseyde bir hayir var
Bosanman icin soylemiyorum bunlarin hic birini, sordugun icin yasadigim sureci anlattim.. Dilerim en mutlu olacagin karari alirsin, Allah in izniyle..