Eeşim ile ayrılma noktasındayız hiç beni anlamıyor ufak tefek şeylerden kavgamız büyüyor ve ayrılacak dereceye geliyor hep haklı kendi ben hep haksızım gözü işten başka bir şey görmüyor ailemin ufak sorunu olduğunda benimle olmuyor ne bileyim Nasıl anlatayım onun için herşey iş ve para tamam biliyorum parasız birşey olmaz ama ama insan hayatında tabiki sorunlar olacak ama anlayışlı bir şekilde halletmek bir iyilik yaptımı yüzüme kalkıyor biliyorum içinde iyilik var ama fakat Nasıl desem beni hep üzüyor ne anladım ben o iyiliği ne konuşacağını bilmiyor hakaret ediyor allahım ne olur bana yardım et çıldırmak üzereyim ne yapacağımı bilmiyorum ne onunla mutluyum nede onsuz mutluyum Nasıl bir hayatım evliliğim var Hep üzülüyorum şimdi çekti gitti ayrılmayı düşünüyorum düşünüyorum ama Nasıl düzen kuracam yüreğim dayanacakmı onun bensiz yaşayacağına kadınlarla olacağına am olmuyor katlanamıyorum hiç yanımda değil
Eşinize değerli olduğunuzu hissettirin ayrılma ama korkut seni kaybetme korkusu yaşasıneşim ile ayrılma noktasındayız hiç beni anlamıyor ufak tefek şeylerden kavgamız büyüyor ve ayrılacak dereceye geliyor hep haklı kendi ben hep haksızım gözü işten başka bir şey görmüyor ailemin ufak sorunu olduğunda benimle olmuyor ne bileyim Nasıl anlatayım onun için herşey iş ve para tamam biliyorum parasız birşey olmaz ama ama insan hayatında tabiki sorunlar olacak ama anlayışlı bir şekilde halletmek bir iyilik yaptımı yüzüme kalkıyor biliyorum içinde iyilik var ama fakat Nasıl desem beni hep üzüyor ne anladım ben o iyiliği ne konuşacağını bilmiyor hakaret ediyor allahım ne olur bana yardım et çıldırmak üzereyim ne yapacağımı bilmiyorum ne onunla mutluyum nede onsuz mutluyum Nasıl bir hayatım evliliğim var Hep üzülüyorum şimdi çekti gitti ayrılmayı düşünüyorum düşünüyorum ama Nasıl düzen kuracam yüreğim dayanacakmı onun bensiz yaşayacağına kadınlarla olacağına am olmuyor katlanamıyorum hiç yanımda değil
Nasıl yapıcam onuE
Eşinize değerli olduğunuzu hissettirin ayrılma ama korkut seni kaybetme korkusu yaşasın
Canım kaç yıllık evlisin mesela çok bakımlı ol ama eşine pas verme tavır yap sana kolay ulaşamasınNasıl yapıcam onu
O sever öle bakımlı olmayı ama kıskanç değil kendini çok sevdiğimi niliyorCanım kaç yıllık evlisin mesela çok bakımlı ol ama eşine pas verme tavır yap sana kolay ulaşamasın
O da bunun farkında 'ne yapsam da beni terk edemez nasılsa' diye kırmaya devam ediyor
Önce bi sakin ol üzme kendiniçok köyüyüm...
dertliyim çokÇekirge bugün açılışı seninle yaptık kapanışı da yaparız inşaallah kapatabilirsek
uğramadığımız konu kalmadı bdv de
Elimde değil keşke rahat bir insan olsam takmazsamÖnce bi sakin ol üzme kendini
Belki evliliğiniz monotonlaşnmış sıkıldığınız için birbirinize bahane açıyorsunuz biraz farklı şeyler yapın yeni heyecanlar sürprizler13 yıllık evliyim
Mesela canımBelki evliliğiniz monotonlaşnmış sıkıldığınız için birbirinize bahane açıyorsunuz biraz farklı şeyler yapın yeni heyecanlar sürprizler
Konunun arasına geyik sokuşturdum idare et:))Çok
dertliyim çok
Yok Can'ım ne hediyesi yaptığı iyi şeyleri işteKonunun arasına geyik sokuşturdum idare et:))
Valla ne denir ki? iyi günde yaptıklarını kötü günde başa kakan erkeğin yaşattıklarını tahmin edebiliyorum. Aldığı hediyeleri falan mı hatırlatıyor yoksa yediğine içtiğine varana kadar mı?
Kocan değil de sevgilinmiş muamelesi yap gün içinde mesaj at akşam o gelmeden süslen saçlarını yap masaya çiçek koy eşinin koluna gir yürüyüşe çık vs vsMesela canım
Saol Can'ım yararlı birşey yazdınız ama umursamadığım Zaman herşey yolunda haklı gibiEn basta lutfen ona aciz gozukmeyin lutfen...
erkekler " bu bana muhtac "diye hissettikleri an herturlu psikolojik zulmu yaparlar (asagilamalar, bosancam demeler , asla umursamamalar ................)
Ve bu biz kadinlari mahveder
once suna inan k.cimizida yirtsak hersey olacagina vario kahrolsakta mahvolsakta umursamasakta ....
ona ayna gibi olun umursasaniz bile lutfen ona hissettirmeyin ...
emin olun siz ustune dusmedikce onu saricak dusunceler ...
Ama hemen deil belki 1 gun sonra belki 1 hafta sonra ise yariycaktir deneyin bunu ...
ve dua edin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?