Boşluktayım.....

Kocan değil de sevgilinmiş muamelesi yap gün içinde mesaj at akşam o gelmeden süslen saçlarını yap masaya çiçek koy eşinin koluna gir yürüyüşe çık vs vs
Biz beraber çalışıyoruz aynı iş yerinde kendi işimiz aynı ofisteyiz o Nasıl olucak

Biz beraber çalışıyoruz aynı iş yerinde kendi işimiz aynı ofisteyiz o Nasıl olucak
Belki hem işte hem evde birlikte olmanız ikinizi de sıkmıştır aynı saate de birlikte mi eve gidiyorsunuz haftasonu ne yapıyorsunuz

Yok Can'ım ne hediyesi yaptığı iyi şeyleri işte
Hmm anladım yani mesela ailene iyi davranıyor ama bir süre sonra bunu sana hatırlatıp alkış bekliyor, ya da beraber bir yerlere gidiyorsunuz güzel vakit geçiriyorsunuz, bunun için teşekkür bekliyor, kendin için alışveriş yaptın diyelim, kafası atınca başına kakıyor. Gibi mi? Çalışıyor musun bu arada; karısının kazandığını da elinden alıp üstüne böyle davrananlar da vardır mutlaka ama ekonomik olarak güçlü kadına böyle davranamıyor genelde erkekler.

Hep beraberiz Can'ım pazar günü bazen benim zorumla dışarı çıkıyoruz avm felan

Saol Can'ım yararlı birşey yazdınız ama umursamadığım Zaman herşey yolunda haklı gibi

Umursamamaktan kastim hosgorun deil
sanki o evde yalniz yasiyormussunuz gibi
sanki esiniz evde yokmus gibi
ozetle muhattap olmayin
EN BUYUK TEPKI TEPKISIZLIKTIR
onun aklini alicak dusunceler
yokmus gibi davranin ama onunde aglamayin bitik durmayin
iki yabanci gibi .... bu zamana kadar kime dene dediysem ise yaradi ... hayalet gibi olun o yokmus gibi ...

A
aynen

Eşinizin bir aylık ömrü kaldığını düşünün ve ona bu gozle davranın gerekirse o da size öyle davransın

Onun amaci tabiikide o deil ...
esinin her soyledigini ciddiye alma
Onun amaci ben seni umursamiyorum izlenimi verip canini acitmak ...
duz mantik gorunen o erkeklerin beyinleri cok bencilce calisiyor ...
biz olsak kiyamayiz ama onlar hic acimiyor
Canim emin ol senin canini yakmak icin bunlar ...
inanma !

Aynen Can'ım çalışanı değilse o kazanıyor yani
İmkanın varsa kendine ondan bağımsız bir iş bulmanı şiddetle öneriyorum. Boşanmaktan falan bahsetmişsin zaten ilk mesajında; e öyle bir durumda işsiz kalacaksın. Kendi yeteneklerini, yapabileceklerini değerlendir ve ayrılmasanız bile (umarım çözersiniz sorunları) söz hakkının daha fazla olması bakımından bunu yap.

Nefret ediyorum... Vallahi billahi sadece düzenin bozulacak diye ayrılamıyorum

Çalıştığınız halde onsuz da olmuyor dediğinize göre ayrılmak taraftarı değilsiniz. Oturup konuşun bazı kararları alın ve birbirinizden şikayetçi olduğunuz konuları irdeleyin. Biriniz sinirli iken diğeri üzerine gitmesin sabredin. Kavgalar çok yıpratır saygıyı bitirir. Olmazsa evlilik danışmanına gidin yuva kolay kurulmuyor yıkmaya değil yapmaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…