Önceden öyle düşünüyordu ama şimdi artık benimde tak ettiğini anlıyor gibi fakat ayrılsakta haklı kendiO da bunun farkında 'ne yapsam da beni terk edemez nasılsa' diye kırmaya devam ediyor
Aynen diyorum istemiyorum seni diyorum şu an o da istemediğini söylüyor ben çok sorun yaratıyormuşum çok üstüne gidiyormuşumEşiniz sizin duygusal ihtiyaclarinizi karşılamıyor anladigim kadarıyla. Bosanip bosanmamak sizin karariniz ama ona kaybetme korkusunu hissettirin bence
Zaten öyle davranıyorum küsüyorum surat asıyorum bunlardan bıkmış ama kendi yaptıklarını söylediklerini görmüyorİlgilenmeyin sizde. Biraz empati yapsin bakalim o yokmus gibi davranin biraz
13 yaşında oğlum varAl benden de o kadar çocuk yoksa bırak git başka koca mi yok
Yoksa da yok varlığı yokluğu belli olmayan adamdan iyidir.
13 Yıllık evliyim zaten hep bekliyorum benimle ilgilenirmi beni anlarmı diyeYeni evliliyseniz böyle şeyler normal böyle böyle tanıyacaksınız birbirinizi,hep sarılmak öpüşmek pohpohlamakla geçmez evlilik,bu tarz şeylerden evliliğinizi bitirmeyin,beklentilerinizin hepsi evlilikte karşılanmayabilir,oturup konuşun sıkıntılarınızı çözmeye çalışın konuştuktan sonra da bunların hemen çözümlenmesini beklemeyin zamana bırakın,gözlemleyin,hala düzelmiyorsa hala mutsuzsanız ve inancınız yoksa o zaman bitirin evliliğinizi.
Kafasını meşgul ediyormuşum iş yapamıyormuş surat asıyormuşum çok konuşuyormuşum vsBenim eşime çok benziyo ama benim eşim ayrılmak istemiyo şikayetleri neymiş sizden peki?
Evlenmeden önce böyle değildi13 Yıllık evliyim zaten hep bekliyorum benimle ilgilenirmi beni anlarmı diye
13 yaşında oğlum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?