boşşş...

farahnihal

pamuk kızımm
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
1.661
276
198
arkadaşlar odam çok boş duruyor salon aslında, bir takım koltuk var ,tv duvarda masada var ama çok boş duruyor ...tv ünitesi istemiyorum ne yapsamki tv ye???puf mu koysam, yada bank tarzı puf mu, halı paspas gibi kaldı..yada yere tüylü paspas mı atsam..ne yapsam bilemedim...

oturma grubu camın önünde tam karşıda tv duvarda, daha kapıdan girerke tam karşıdada masa,, tv le masa bir yerde ama masa dik duruyo tv nin altı boş kapıdan daha girerken önü bomboş..yada şöyle sorayım bir oda çok boş görünüyor doldurmak için ne yaparsınız ?

Son düzenleme:
foto burdan bir evden benim tv masanın üstünde kalıyo, tv olan yerde resimde bende koltuk var..masamda yan değil duvara uzunlama.. ama nerdeyse kapıdan girerken evi yarısı bomboş gibi

Eklentiler

• ev.webp
    ev.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 250
foto burdan bir evden benim tv masanın üstünde kalıyo, tv olan yerde resimde bende koltuk var..masamda yan değil duvara uzunlama.. ama nerdeyse kapıdan girerken evi yarısı bomboş gibi
gayet net ve şık bir mekan belki bir kitaplık işinizi görebilir

resim olmadan gözümde birşey canlanmıyor.ama boşlukları dizayn bir kitaplıkla doldurabilirsin diye düşünüyorum.veya şömine köşesi,şark köşesi gibi temalar yaratabilirsin evin bir köşesinde

Ah benim evimde sade olsa keşke, seneye satın aldığımız ev teslim olacak taşındığımda çoğu eşyadan kurtulucam .ferah ferah oturacam .Evin sade olanı iyi insan nefes alıyor.Sanırım yeni evlisin zamanla dolar merak etme.

arkadaşlar odam çok boş duruyor salon aslında, bir takım koltuk var ,tv duvarda masada var ama çok boş duruyor ...tv ünitesi istemiyorum ne yapsamki tv ye???puf mu koysam, yada bank tarzı puf mu, halı paspas gibi kaldı..yada yere tüylü paspas mı atsam..ne yapsam bilemedim...

oturma grubu camın önünde tam karşıda tv duvarda, daha kapıdan girerke tam karşıdada masa,, tv le masa bir yerde ama masa dik duruyo tv nin altı boş kapıdan daha girerken önü bomboş..yada şöyle sorayım bir oda çok boş görünüyor doldurmak için ne yaparsınız ?
evde konsol filan yokmu, aynasız bir konsol tv altına konulabilir mesela, bi arkadaşın dediği gibi ferah ev daha rahat bencede çok sıkıntı yapma

birde oda çok büyükse koltukları biraz ortaya halıya doğru çekmek de halının küçüklüğünü kamufle edebilir

Bence tv olduğu duvara taş motifli bi duvar kağıdı altınada uzun bi kaç biblo koyulacak sade beyaz bi ünite olabilir tv de duvara monte edilir
Masanın olduğu yerede farklı sade gözü yormadan açık renklerde bi duvar kağıdı olabilir

Back
X