Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bostancıda haftada 2 gün bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

estetikli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
16
0
86
İstanbul
5 aylık kızımın bakımında yardımcı olacak, deneyimli bakıcı arıyorum.ben çalışmıyorum, haftada iki gün ben dışarıdaki işlerimi halletmek veya evimi derleyip toplarken bebeğime bakacak birini arıyorum.saat 10 da gelip 4 de çıkacak.iş istemiyorum.bebeğime gözü gibi baksın Yeter

5 aylık kızımın bakımında yardımcı olacak, deneyimli bakıcı arıyorum.ben çalışmıyorum, haftada iki gün ben dışarıdaki işlerimi halletmek veya evimi derleyip toplarken bebeğime bakacak birini arıyorum.saat 10 da gelip 4 de çıkacak.iş istemiyorum.bebeğime gözü gibi baksın Yeter

Ataşehirde oturan bir arkadaşım var daha öncede çocuk bakmıştı. 2 tane kızı var. Çok şeker çocuklarla güzel iletişim kurabilen birisi. Eğer düşünürseniz iletişim kurabilirsiniz.

Ataşehirde oturan bir arkadaşım var daha öncede çocuk bakmıştı. 2 tane kızı var. Çok şeker çocuklarla güzel iletişim kurabilen birisi. Eğer düşünürseniz iletişim kurabilirsiniz.
Merhaba, henüz özel msj hakkım olmadığı için yazamıyorum .bana iletişim bilgilerini msj atar mısınız

Sizinle bu iş için görüşmek isterim

numaram: 0535 372 00 07

5 aylık kızımın bakımında yardımcı olacak, deneyimli bakıcı arıyorum.ben çalışmıyorum, haftada iki gün ben dışarıdaki işlerimi halletmek veya evimi derleyip toplarken bebeğime bakacak birini arıyorum.saat 10 da gelip 4 de çıkacak.iş istemiyorum.bebeğime gözü gibi baksın Yeter[/QU

yardımcı ihtiyacınız hala devam ediyor mu bilmiyorum ,hala arıyorsanız, (özel mesaj hakkım olmadığı için çok kararsız kaldım ama numaramı yazmaya karar verdim sonunda :) )ararsanız konuşuruz 0507 604 50 56

Merhaba Kartalda ikamet ediyorum , daha önce bu işi yaptım , eğer ilanınız sonuçlanmadı ise 0541 268 80 98 nolu telefondan dönerseniz sevinirim ...:3:

kadıköy bahariye'de oturuyorum. mümkünse haftaiçi her gün yardımcı olacak birini arıyorum.
ben mesaj yazamıyorum, arkadaşınızın numarasını bana ulaştırır mısınız?

Back
X