Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bostanlı Karşıyaka 'da 0-2 yaş gurubu olan kreş var mı ?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Spesifikinsan

Almina ve Çınar ilkokula başladı! :)
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
14.774
678
213
Merhaba,izmir Karşıyaka'lı hanımlar..Bostanlı da 0-2 yaş gurubu çocukları kabul eden kreş var mı tavsiye edebileceğiniz..İlla Bostanlı olması da şart değil..Yakın yerler de olabilir..Atakent,Mavişehir,Girne,Nergis gibi ...

Merhabalar,

Benimde 2 yaşında bir kızım var. Haftasonu için anne bebek oyun grubu (haftasonu) arıyorum bende. Şuan devam ettiğimiz bir okul var ama bornovada. Çok uzak geliyor. Karşıyaka tarafında böyle bir anaokulu bilen var mı acaba?

Bostanlı da Papatyam anaokuluna verdim 1. ay kalıcaz İzmir de..Şimdilik memnunum...

Ayça hanım ben tam gün gönderiyorum..küçük sınıfta zaten 4 öğrenci var..Gayet iyi ilgileniyorlar..Bazan sanırım arada sırada gelip çocuğunu bırakanlar da var..Bostanlı Akbank sokağından sonraki sokakda..The Good restaurantı geçince hemen köşede yerleri..Çok az öğrenci olduğu için daha iyi ilgileniyorlar..

merhaba

bende evka3te oturuyorum ve 25aylık oğlumu bir oyun grubuna göndermek istiyorum.
bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?

İzelman'ın kreşlerine gönderen varmı? Nasıl memnunmusunuz.kızım için kreş arayışı içindeyim,eylülde 3 yaşında olucak,balçova'da oturuyorum.Başka tavsiye edebileceğiniz kreş varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…