Ne kendinizi nede karnınızdaki yavrunuzu üzün.
Sizlik bir mesele değil.
Eşinizde bu gibi durumlarda sizi muhatap etmesin bi zahmet
Hızını alamamışInanin karnimdaki melek icin hic muhatap olmadim. Kendi yaptigindan utansin diye ve esime de soledim konusmicam bir sure diye. O da tamam dedi, aslinda kendisi gereken cevaplari verdi annesine ama kadin o kadar dolmuski, ogluna yaptigi atari bana da yapti bir nevi
Haklısınız.
Ana kraliçe 40 hanesinden birine buyurmuş ve ana kraliçe falan olmadığı gerçeğiyle yüzleşmiş.
Aynen devam
Hala neden gidiyor anlamadım iki kızı evde korkuyorsa?
Gitsin iki gün kalsın gelsin madem.
Kvde de atarlı çıktı.
Mesafeli olun kimsenin de gönlünü yapmaya çalışmayın bence.
Inanin tam bir yonetme mekanizmasi k.validem, yillarca boyle gittigi icin simdi benim bu mekanizmaya uymayisimi belkide yediremiyor. Gorumcem dogum yapiyor ama 1 kez aramadim. K.validemi de aramadim hic aramicamda bir sure. Cunku kimsenin arkamdan is cevirmesini istemiyorum
Inanin tam bir yonetme mekanizmasi k.validem, yillarca boyle gittigi icin simdi benim bu mekanizmaya uymayisimi belkide yediremiyor. Gorumcem dogum yapiyor ama 1 kez aramadim. K.validemi de aramadim hic aramicamda bir sure. Cunku kimsenin arkamdan is cevirmesini istemiyorum
Görümce de mi böyle?Inanin tam bir yonetme mekanizmasi k.validem, yillarca boyle gittigi icin simdi benim bu mekanizmaya uymayisimi belkide yediremiyor. Gorumcem dogum yapiyor ama 1 kez aramadim. K.validemi de aramadim hic aramicamda bir sure. Cunku kimsenin arkamdan is cevirmesini istemiyorum
hala evde duramayan koca kızlarını bırakıp neden koşup görümcenin yanına gitmiş
annesi gitsin
ama onlardan beklentin olmasın
beni aramadı sormadı vs diye
kimseden beklentiye girmezseniz huzurlu olursunuz
bakamayacak durumda iseniz de olur demeyin
bırakın eşiniz söylesin gerekeni
bir de kızların babası yok mu neden sizde kalacaklar ki
acil bir şey olur, hasta vs olurlar, götürüver denir de gelsin sizde kalsınlar demek garip
Takma kafana ben olsam bu kadar alttan almazdım kayınvalideyi madem bakacak var ozman hamile evde olmayan ben yerine onları arasaydınız derdim. Bide sanki bebek bırakmışlar liseye giden çocuk kendine bakar bir zahmet
iyi de ben cidden anlamadımKizlarin babasi yok, ben dedim kalsinlar ama ben yemek vs yapamam. Ona k.validem tamam dedi zaten ama son dakika haber verilmeside ilginc. Aksam 10da yani, hala gun icinde cikmisti yola. Esim gereken herseyi soledi annesine, benimde hicbir beklentim yok zaten.
görümcenizin olayla ilgisi yok sanırım. böyle bir zamanda onu arasanız iyi olur. yoksa haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz.
Görümce de mi böyle?
Soyle bir durum var olsydan gorumcede halasi da haberdar sanirim ancak ben dun gorumcemle konustugum halde bana tek laf etmedi. K.valideyi arattirdilar daha buyuk diye, o yuzden kizginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?