bosuna mı alınıyorum?

moonliqht

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2016
1.779
1.970
63
38
Merhabalar bayanlar size bir konu hakkindda danismak istiyorum.

Simdi ben 3 aylik hamileyim ve malum bulantilarim mide rahatsizliklarim had safhada. Yasadigim yere annem 1 saat mesafede. Esimin akrabalari yakin ama onlardan bi beklentimde yok zaten.neyse ben bu rahatsizliklarimdan dolayi bir sure annemde kaldim. O esnada gorumcemin dogum zamani geldi ( kendisi baska bir sehirde) esimin halasi (bizimle ayni sehirde) gorumceme gitti dogum icin ( kendisinin 2 cocugu var liseye gidiyor) k.validem esimi aradi ve ona dediki halanin kizlari evde tek korkuyorlar sizde kalsinlar. Esimde dediki moonlight hasta, onlara yemek hazirlayamaz rahatsiz (ki k.validem annemde oldugumu biliyor( ayrica o da ne gorumcemle ne de benimle ayni sehirde degil) neyse bunlar ana ogul tartistilar telefonda. Sonra esim dediki boyle boyle annemi bi ara, ben k.validemi aradim uzulmustur diye gayet guzel konustum. Bana diyorki yok benim orda 40 tane hanem var birine derim bakarlar, diyorumki canini sikma anne bizde kalsinlar, diyorki ne canimi sikacam benim kimseye eyvallahim yok, soyle boyle. Yok şuna solerim ona giderler ( dedigi kisi de eltisinin gelini) ben kirilmasin diye alttan aldikca kadin cozuttu. Velhasil kelam esim hatirina kotu laf etmeden kapadim telefonu. Cunku esim gereken herseyi solemisti. Kendiside kizi icin yola cikmis geliyor zaten. Ben kendisiyle konusmicam bisure, sizce haklimiyim haksizmiyim? Ogluna kizabilrsin ama bana neden parliyorsun? Ayrica bu esimin halasi bana yakindir ve 1 kere aramamistir beni;hamileligimde nasilsin ya da ne haldesin diye? Ayrica cocuklarin annesinin yuzu olmadigindan k.validem ariyor hemde beni degilde esimi ariyor, sanki evin kadini esim. Bize kimse bisey demeden gecenin 10unda pat diye araniyoruZ (ben annemdeyken arayip moralimizi bozmasi cabasi) sizce hamilelikten dolayi ben mi cok alindim yoksa haksizmiyim? Objektif yorumlara ihtiyacim var?

Ne kendinizi nede karnınızdaki yavrunuzu üzün.
Sizlik bir mesele değil.
Eşinizde bu gibi durumlarda sizi muhatap etmesin bi zahmet

Ne kendinizi nede karnınızdaki yavrunuzu üzün.
Sizlik bir mesele değil.
Eşinizde bu gibi durumlarda sizi muhatap etmesin bi zahmet

Inanin karnimdaki melek icin hic muhatap olmadim. Kendi yaptigindan utansin diye ve esime de soledim konusmicam bir sure diye. O da tamam dedi, aslinda kendisi gereken cevaplari verdi annesine ama kadin o kadar dolmuski, ogluna yaptigi atari bana da yapti bir nevi

Hala neden gidiyor anlamadım iki kızı evde korkuyorsa?
Gitsin iki gün kalsın gelsin madem.
Kvde de atarlı çıktı.
Mesafeli olun kimsenin de gönlünü yapmaya çalışmayın bence.

Hızını alamamış
Size çatmış.
Boşverin
Taş yerinde ağırdır :)

Haklısınız.
Ana kraliçe 40 hanesinden birine buyurmuş ve ana kraliçe falan olmadığı gerçeğiyle yüzleşmiş.
Aynen devam

Inanin tam bir yonetme mekanizmasi k.validem, yillarca boyle gittigi icin simdi benim bu mekanizmaya uymayisimi belkide yediremiyor. Gorumcem dogum yapiyor ama 1 kez aramadim. K.validemi de aramadim hic aramicamda bir sure. Cunku kimsenin arkamdan is cevirmesini istemiyorum

Takma kafana ben olsam bu kadar alttan almazdım kayınvalideyi madem bakacak var ozman hamile evde olmayan ben yerine onları arasaydınız derdim. Bide sanki bebek bırakmışlar liseye giden çocuk kendine bakar bir zahmet

hala evde duramayan koca kızlarını bırakıp neden koşup görümcenin yanına gitmiş

annesi gitsin

ama onlardan beklentin olmasın

beni aramadı sormadı vs diye

kimseden beklentiye girmezseniz huzurlu olursunuz

bakamayacak durumda iseniz de olur demeyin

bırakın eşiniz söylesin gerekeni

bir de kızların babası yok mu neden sizde kalacaklar ki

acil bir şey olur, hasta vs olurlar, götürüver denir de gelsin sizde kalsınlar demek garip

Hala neden gidiyor anlamadım iki kızı evde korkuyorsa?
Gitsin iki gün kalsın gelsin madem.
Kvde de atarlı çıktı.
Mesafeli olun kimsenin de gönlünü yapmaya çalışmayın bence.

Ben dun esim annesini uzmustur diye bende sert cikmiyim dedim. Ama bundan sonra zor bulur tatli dili, hala da gorumcemin o sehirde hic kendi akrabasi yok diye gitti (k.validem rica etmis) cocuklarida lise caginda yani.

görümcenizin olayla ilgisi yok sanırım. böyle bir zamanda onu arasanız iyi olur. yoksa haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz.

Görümce de mi böyle?

Madem 40 hanesi vardı onlarda kalacaklardı da niye başta size mırıldıyor.
Anca atsın tutsun..
Yersennn

Kizlarin babasi yok, ben dedim kalsinlar ama ben yemek vs yapamam. Ona k.validem tamam dedi zaten ama son dakika haber verilmeside ilginc. Aksam 10da yani, hala gun icinde cikmisti yola. Esim gereken herseyi soledi annesine, benimde hicbir beklentim yok zaten.

Takma kafana ben olsam bu kadar alttan almazdım kayınvalideyi madem bakacak var ozman hamile evde olmayan ben yerine onları arasaydınız derdim. Bide sanki bebek bırakmışlar liseye giden çocuk kendine bakar bir zahmet

Bir anlik iyiligime geldi sanirim, normalde lafimi esirgemem ama hamilelikten sanirim bir annenin uzulebilecegini dusundum. Bundan sonra dusunmem asla

iyi de ben cidden anlamadım

babaları da yoksa kızlar evde yalnız kalamıyorsa hala neden gidiyor

kv gitsin olmadı eşin gitsin ama son gidecek kişi haladır bu durumda

kendi bakıma muhtaç ne işi var orada

bizim orada bir laf vardır "hamamda kendi başını pek edemez gitmiş gelin başı pek etmeye çalışıyor" diye

kv neden gitmemiş kızının yanına

görümcenizin olayla ilgisi yok sanırım. böyle bir zamanda onu arasanız iyi olur. yoksa haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz.

Soyle bir durum var olsydan gorumcede halasi da haberdar sanirim ancak ben dun gorumcemle konustugum halde bana tek laf etmedi. K.valideyi arattirdilar daha buyuk diye, o yuzden kizginim

Soyle bir durum var olsydan gorumcede halasi da haberdar sanirim ancak ben dun gorumcemle konustugum halde bana tek laf etmedi. K.valideyi arattirdilar daha buyuk diye, o yuzden kizginim

kızgın olmakta haklısınız ama yarın doğum yaptım aramadı bile olacak. ondan söyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…