bosuna mı alınıyorum?

K.validem buze cok uzakta oturdugundan hala daha yakin o gitti. K.validede 2 gune gelir sanirim

Kafani yorma.
Esin guzelce agzinin payini vermis.
Sen bosver.
Dengesiz oldguda cok belli.
Benin annem yengemin hamileliginde evlerinde oturmaya bile gitmedi abim gilin.
Eve cagirdi hep bizde yiyin ymekle ugrasmasin gelinim dedi.

Ayri bi mesele; birisi sizi hamilelik nasil gidiyor diye aramaya mecbur degil.
Boyle bi kural yok.

Haklisiniz aramak zorunda degil ama cocuklari icin de bana mecbur kalacagini bikiyorsa az da olsa gonlumu yapmak icin aramasi gerekmezmi? Yanlis dusunuyor olabilirim belki

annesı o kızları kimseye emanet etmeden nasıl yola çıkmış ben anlamadım ? siz yine de boş bırakmayın kızları

Yuzde yuz haklisiniz sabredip alttan bile almissiniz esinize de helal olsun cevabini vermis annesine ..kayinvalideniz hamile oldugunuzu bilerek daha hassas davranmaliydi bagirip cagirmak ne demek..ayrica kimse uzaktan akrabasinin emrivakisini yerine getirmek zorunda degil ..ayy sinirlendim ayol

Her şeyi bi kenara bıraktım hamilesin kraliçe de prenses de sensin kimsenin kızına mızına bakmak zorunda değilsin karnındaki tatlışınla ilgilen sen boşver

annesı o kızları kimseye emanet etmeden nasıl yola çıkmış ben anlamadım ? siz yine de boş bırakmayın kızları

Bos birakmadin zaten ama hani planlanmis ve bize emrivaki gibi yapildigi ve k.validemin atari yuzunden kizdim ben. Yoksa insan zorda kalip rica edebilir normal bence

Bagirip cagirmadi sadece atarli konustu ama ses tonu normaldi. Hani benim size ihtiyacim yok gibiye getirdi. Ben o atara kizdim, yani ben senin evladin degilim sana alinmayayim. Ogluna kizabilirsin ama ben seni cekemem yani. Duygusalligimdan midir nedir durup durup agliyorum

Her şeyi bi kenara bıraktım hamilesin kraliçe de prenses de sensin kimsenin kızına mızına bakmak zorunda değilsin karnındaki tatlışınla ilgilen sen boşver

Cok tesekkur ederim, hani ben onu aradigimda sagol kizim dese gene bisey demem. Birde uzerine trip atiyor giderli konusuyor

Atarli bile konusamaz canim dogru soyluyosun kendi ogluna desin ne diyosa ..eşin senin yanindaysa hic bunlara takilma kendini uzme

Atarli bile konusamaz canim dogru soyluyosun kendi ogluna desin ne diyosa ..eşin senin yanindaysa hic bunlara takilma kendini uzme

Esim gereken cevabi verdi dun. Ama bugun gene konustular telde hicbisey olmamis gibi. Ne de olsa anne ogullar ne kadar kin tutabilirki annesine. Olan bana oldu yani.

Haklisiniz aramak zorunda degil ama cocuklari icin de bana mecbur kalacagini bikiyorsa az da olsa gonlumu yapmak icin aramasi gerekmezmi? Yanlis dusunuyor olabilirim belki

Ben fikrin kadindan ciktigina supeliyim.
Tabi kadini bilmiyorum tanimam sen daha iyi tanirsin. Ama belkide zeka kupu kayinvaliden atilmistir" aaa gelinde kalsinlar o bakar bakar' diye.

Tabi kadini bilmiyorum tanimam sen daha iyi tanirsin. Ama belkide zeka kupu kayinvaliden atilmistir" aaa gelinde kalsinlar o bakar bakar' diye.

Ay böle insanlara sinir oluyorum ya boşver çok istiyorsa gelsin kendi baksın kızlara hiç aramasaydın bile baksana kendi kendine triplere girmiş

Hic bozuntuya verme, iyi davran bir sey yokmus olanda senden kaynaklanmamis gibi yap. Ana ogul halletsinler sen arada kalma taraf hic olma. Cici cici gelin kal sen basin agrimasin

Haklisiniz kimsenin gunahini alamam. Ama annelerine bana geldiklerini haber verdiler ve kadin telde beni isteyip nezaketen tesekkur bile etmedi. Hayir ben mi cok sey bekliyorum ki bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…