Boşuna mı carladım adama?

ziplamayireddedentavsan

-Bitkisel Hayattaki Bitki-
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2018
518
673
23
39
herkese selamlaaar hanımlar..
Şincik söyle oluyor: benim herif her ay dönümğmğzde çiçek vs ufak bişey alır kutlar unutmaz.. (evliyiz bu arada,çıkmak dediğimse olmus yuz bılmem kacıncı ay)
Ay dönümü mü kaldı ayol o ne bilmemne demeyin kendisi alıştırdı beni seve seve yapar atlamazdı.. geçenlerde yine sabah konustuk opustuk aaa ayın .... si gelmiş dedik kutlastık..
Fakat benım adam aksam eve sallana sallana geldi. Bi de aşağıdan apartman girişinden fatura almış eline sallaya sallaya ehi ehi al demesin mi..
Şimdi derdin bu olsun aman bilmem ne diyeceksiniz deyin tabi de,bu adam romantıktı,kendısı ıstedıgı ıcın yapardı.. ben de hep çiçek beklemezdım zaten,bazen bir cıkolata alırdı.. geçenlerde de canım cekırdek ıstemıstı ha bak onu da alıp gelseydı sorun yoktu..
Her neyse ben tabii tepki verdim üzüldüm vs.. saglık ocagına tahlıllerımı almaya gıttım de ondan unuttum vs dedi.. baktım cıkmıyor da evden,bi telafı edeyım diye.. ıyıce sınırlendım.. bir de hamıleyım sımdı de bebegıme bır sey olur dıye korkuyorum..
Ben de sen ıyıce pıntılestın vs o yuzden almıyorsun deyınce onda da fılm koptu.. bu ay da dogumgunum vardı cunku,pinti sayılmazdı aslında ama hayata karsı genel tutumunu da bılıyorum..
Neyse aksam cıktı bırseyler almıs ama zorla gıbı oldu.. bu sabah da konusmaya calısıyor.. ama ne bileyim..

Ama o da bayagı sınırlendı yani.. o da bana bagırdı pıntı muhabbetınden sonra.. hem suclu hem guclu gıbı tavırlar sergıledı.. sımdı benn de o bagırmasını hazmedemıyorum
İşte ben kızımı böyle yetiştirmemek için çabalıyorum. Yani sizin gibi. Yani bencilce. Biraz da şımarık. Haksızsa haksızım deyip büküp boynunu özür dileme yüceliğini gösterebilecek bireyler lazım.

Haklı olabılırsınız tabıı kı zaten baslık azıcık abarttıgımın farkında olarak acıldı ama her ay kutlamaya alıskın oldugumuz ıcın hayalkırıklıgına ugradım bıraz

Dogru soyluyorsunuz uzattıkca ben de mutsuz oluyorum aslında ama epey kırıldım.. sonrakı tavırlarına daha cok kırıldum aslında.. yorumunuz ıcın tesekkurler

Ay vhalla iyi yapmişsın...vhalla boyle olmak gerekiyor yoksa tepene cikiyor...
Ben şahsen dominantliğini sevdim
Aynen devam :)
Aslında hanımefendı gıbı gıdıp kusseydım sadece daha etkılı olcaktı ama carlayıverdım kız elınde de sallayınca o faturayı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…