- 3 Ocak 2018
- 518
- 673
- 23
- 39
- Konu Sahibi ziplamayireddedentavsan
-
Evet boyle sorunca kotu olmussiz ne alıyorsunuz eşinize her ay dönümünde
Ama o da bayagı sınırlendı yani.. o da bana bagırdı pıntı muhabbetınden sonra.. hem suclu hem guclu gıbı tavırlar sergıledı.. sımdı benn de o bagırmasını hazmedemıyorumBazı durumlarda erkeklere acıyorum. Şimdi de acıdım.
İşte ben kızımı böyle yetiştirmemek için çabalıyorum. Yani sizin gibi. Yani bencilce. Biraz da şımarık. Haksızsa haksızım deyip büküp boynunu özür dileme yüceliğini gösterebilecek bireyler lazım.Ama o da bayagı sınırlendı yani.. o da bana bagırdı pıntı muhabbetınden sonra.. hem suclu hem guclu gıbı tavırlar sergıledı.. sımdı benn de o bagırmasını hazmedemıyorum
Haklı olabılırsınız tabıı kı zaten baslık azıcık abarttıgımın farkında olarak acıldı ama her ay kutlamaya alıskın oldugumuz ıcın hayalkırıklıgına ugradım bırazİşte ben kızımı böyle yetiştirmemek için çabalıyorum. Yani sizin gibi. Yani bencilce. Biraz da şımarık. Haksızsa haksızım deyip büküp boynunu özür dileme yüceliğini gösterebilecek bireyler lazım.
Dogru soyluyorsunuz uzattıkca ben de mutsuz oluyorum aslında ama epey kırıldım.. sonrakı tavırlarına daha cok kırıldum aslında.. yorumunuz ıcın tesekkurleristerseniz tadında bırakın.mutsuz olmak için huzursuz olmak için degişik tavırlar sergilemeye gerek yok.
size olan saygısı sevgisi yerinde olan bir insana haksızlık yapmayın.
sizin arada bir sevdigi yemeyi yapmanız ona süpriz oluyorsa onunda arada bir leri ile mutlu olun.
SanırımÇok sebebsiz caaarlamışşsın kız adama .
Hormonların tavan mı yaptı
Aslında hanımefendı gıbı gıdıp kusseydım sadece daha etkılı olcaktı ama carlayıverdım kız elınde de sallayınca o faturayı :)Ay vhalla iyi yapmişsın...vhalla boyle olmak gerekiyor yoksa tepene cikiyor...
Ben şahsen dominantliğini sevdim
Aynen devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?