- 3 Ocak 2018
- 518
- 673
- 23
- 39
- Konu Sahibi ziplamayireddedentavsan
-
Utandım aslında. Gercekten bak. Boyle talepkar olmak ıstemezdım. Ama kırgınlıgım ve hayalkırıklıgım ağır bastı.. elektrık faturası da fazla gelmemiş mi...Sitem ederken falan utanmadınız demi?
Hele sonrasında bağırıp çağırıp trip atarken falan?
Amann sıkam canını , senın canın sağolsunnnSanırım
Olabilir.Çok şımartmış.
Yaaa ay ne şımarıklık derken birden sevimli geldinUtandım aslında. Gercekten bak. Boyle talepkar olmak ıstemezdım. Ama kırgınlıgım ve hayalkırıklıgım ağır bastı.. elektrık faturası da fazla gelmemiş mi...
Derdim kesınlıkle hedıye degıl,soyledım zaten yukarıda da,o gune ait ozel bısey.. cıkıp kahve de ıcsek olur mesela.. dusunmemıs olmak,es geçmekOnca zaman yapar yapar, 1 kere yapmayinca zehir kiyamet. Bu kadar olay yaratiyorsunuz ya esinizin yerinde olsam hicbirsey yapmazdim size.
Benim eşim özel gunleri asla atlamaz ama benim unuttugum olmustu yildonumumuzu. Lafini bile yapmadi bunun. Bidaha unutmadım bende.
Ne kadar itici birsey ya yaptiginiz sey. Zorla kendinize hediye aldirinca elinize ne geciyor merak ediyorum. Hediye gelmedi diye bana evi dar etse eşim asla telafi etmeye calismazdim o günü. Birakin karsinizdaki icinden geldigi icin yapsin. Şunu alayımda başımin etini yemesin diye hediye getirmesin.
Beklentiniz varsa boyle ifade edilmez.
Yaaa ay ne şımarıklık derken birden sevimli geldin
Yapma yapma
Hormonlardandır gerçi de yazık kız adama
Derdim kesınlıkle hedıye degıl,soyledım zaten yukarıda da,o gune ait ozel bısey.. cıkıp kahve de ıcsek olur mesela.. dusunmemıs olmak,es geçmek
Azcık ironi var gibime geldi ama? Hemen atlamayım az köşede bekleyimBöyle terbiyesiz adamlarla evli kalmayın lütfen ya. Hamile karısını üzdüğü şeylere bak.
Güzelcene de var.. hepsinin doğrusunu bilşyorum merAk etmeyin ya konuşma ağzıyla yazdımŞincik benim herif tişikkilerler apla.gözlerim kan ağladı.
Uzatmadım uzatmadımEvlisiniz, eşiniz kendi istediğyle her ay dönümünüzü bir şekilde kutluyor ve ilk defa hediye almadı diye adama carlıyorsunuz???
evet baya baya haksızsınız, daha fazla uzatmayın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?