Boşuna mı carladım adama?

Sitem ederken falan utanmadınız demi?
Hele sonrasında bağırıp çağırıp trip atarken falan?
Utandım aslında. Gercekten bak. Boyle talepkar olmak ıstemezdım. Ama kırgınlıgım ve hayalkırıklıgım ağır bastı.. elektrık faturası da fazla gelmemiş mi...

Onca zaman yapar yapar, 1 kere yapmayinca zehir kiyamet. Bu kadar olay yaratiyorsunuz ya esinizin yerinde olsam hicbirsey yapmazdim size. Adam da muhtemelen ağzinizdan kurtulmak icin yapar artik.

Benim eşim özel gunleri asla atlamaz ama benim unuttugum olmustu yildonumumuzu. Esim lafini bile yapmadi bunun. Bidaha unutmadım bende.
Ne kadar itici birsey yaptiginiz sey. Zorla kendinize hediye aldirinca elinize ne geciyor merak ediyorum. Hediye gelmedi diye bana evi dar etse eşim asla telafi etmeye calismazdim o günü. Birakin karsinizdaki icinden geldigi icin yapsin. Şunu alayımda başımin etini yemesin diye hediye getirmesin.
Beklentiniz varsa boyle ifade edilmez.

Utandım aslında. Gercekten bak. Boyle talepkar olmak ıstemezdım. Ama kırgınlıgım ve hayalkırıklıgım ağır bastı.. elektrık faturası da fazla gelmemiş mi...
Yaaa ay ne şımarıklık derken birden sevimli geldin
Yapma yapma
Hormonlardandır gerçi de yazık kız adama

Derdim kesınlıkle hedıye degıl,soyledım zaten yukarıda da,o gune ait ozel bısey.. cıkıp kahve de ıcsek olur mesela.. dusunmemıs olmak,es geçmek

Derdim kesınlıkle hedıye degıl,soyledım zaten yukarıda da,o gune ait ozel bısey.. cıkıp kahve de ıcsek olur mesela.. dusunmemıs olmak,es geçmek

Kucuk veya buyuk derdiniz hediye yani. Adam sabah aydonumumuz diye hatirlamis opmus zaten. Siz hediye beklemissiniz.
Bicok konuda cirkeflik yapabilirim ama hediye , ozel gun gibi incelikle yapilmasi gereken şeylerde zorla çene patlatarak kendime biseyler aldirmaya calismam.

Kızlarrr eşim aradı,ben açmadan ağzıma bi kaşık nutella attım tabi,güzelcene konuştuk,ben o gün sadece ÖZEL birleyler yapmak istediğimi anlattım,o tahlıller yüzünden tamamen unuttugunu filan anlattı.. sırun çözüldüğüne göre konum kapanabilir Mune apla.. herkese tişikkirlir

Sırf böyle beklentilere girilmesin diye ay dönümü, tanışma dönümü, gülüşme dönümü efendime söyleyim her bir şeyin dönümünü kutlamaya karşıyım. Hadi siz bir çikolataya da razısınız ama işte o da gelmeyince insanın bir içi burulur. Sizde de o olmuş, eşinizle bir anlaşma yaparak radikal bir düzenleme yapabilirsiniz. Adam romantikse zaten her şeyi kutluyordur, ama en azından ayda bir kutlama olmasın yahu yine de bilemedim belki de siz haklısınız devam etsin kutlamaya sizi hiç unutmasın, hep sizi düşünsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…