Boşuna mı carladım adama?

Ama o da bayagı sınırlendı yani.. o da bana bagırdı pıntı muhabbetınden sonra.. hem suclu hem guclu gıbı tavırlar sergıledı.. sımdı benn de o bagırmasını hazmedemıyorum

Iyi de kendin kasinmissin. Resmen haksizlik etmissin pinti olan her ay kutlama mi yapar Allah askina. Bu kadar yikici kirici olmayin ya karsinizdaki de bir insan evladi

Evet boyle sorunca kotu olmus ama ben de ona gıre epey az olsa da arada sevdıgı yemegı yapıyorum vs
eşin her ay sevgililik ay dönümünü kutlamak için ufak da olsa hediyeler alıyor sen de hmm demek sevdiği yemeği yapıyosun..
süper bir hediyeymiş seninki de..
evet boşuna cırlamışsın.

sen ne alıyorsun tatlım eşine her ay dönümünde

Akşam bu konuyu eşime okuyup bak ne hatunlar var yat kalk benimle evli olduğuna şükret diyeceğim
ben bazen böyle konuları okuyorum
eşim kk ya iyice uyuz olmaya başladı
gecen gun birsey hakkında konusuyorduk
sen bence kk dan cok fazla etkılenıyorsun dedi eşim

Ya tam kutlama değil aslında.. bence boyle seyler ılıskıye renk katıyor,olmalı. Sadece o güne özel bişi yapmak.. evde mumları yakıp muzık acmak da buna dahıl.. o kendı baslattı bu rutını,halınden de memnundu aslında ama aklı gıttıyse demek saflık ocagına yetıseyım fılan derken..

Derdine baktım derdimden utandım mı acaba?
Şaka mısın sen 'ponçiğin ay dönümünde hediye almayı unutmuş kocişkosu ne yapsınmış' bak bak bakkk hanımefendinin sıkıntısına bak !
Kızım bu hayatta millet nelerle uğraşıyor sende bunu dert! diye önümüze sürüyorsun.
Ayrıca parası neyse vereyim de git biraz 'yazım ve imla kuralları' öğren nolur!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…