Boşuna mı carladım adama?

Ama o da bayagı sınırlendı yani.. o da bana bagırdı pıntı muhabbetınden sonra.. hem suclu hem guclu gıbı tavırlar sergıledı.. sımdı benn de o bagırmasını hazmedemıyorum

Iyi de kendin kasinmissin. Resmen haksizlik etmissin pinti olan her ay kutlama mi yapar Allah askina. Bu kadar yikici kirici olmayin ya karsinizdaki de bir insan evladi

Evet boyle sorunca kotu olmus :sinirli: ama ben de ona gıre epey az olsa da arada sevdıgı yemegı yapıyorum vs
eşin her ay sevgililik ay dönümünü kutlamak için ufak da olsa hediyeler alıyor sen de hmm demek sevdiği yemeği yapıyosun..
süper bir hediyeymiş seninki de..
evet boşuna cırlamışsın.

herkese selamlaaar hanımlar..
Şincik söyle oluyor: benim herif her ay dönümğmğzde çiçek vs ufak bişey alır kutlar unutmaz.. (evliyiz bu arada,çıkmak dediğimse olmus yuz bılmem kacıncı ay)
Ay dönümü mü kaldı ayol o ne bilmemne demeyin kendisi alıştırdı beni seve seve yapar atlamazdı.. geçenlerde yine sabah konustuk opustuk aaa ayın .... si gelmiş dedik kutlastık..
Fakat benım adam aksam eve sallana sallana geldi. Bi de aşağıdan apartman girişinden fatura almış eline sallaya sallaya ehi ehi al demesin mi..
Şimdi derdin bu olsun aman bilmem ne diyeceksiniz deyin tabi de,bu adam romantıktı,kendısı ıstedıgı ıcın yapardı.. ben de hep çiçek beklemezdım zaten,bazen bir cıkolata alırdı.. geçenlerde de canım cekırdek ıstemıstı ha bak onu da alıp gelseydı sorun yoktu..
Her neyse ben tabii tepki verdim üzüldüm vs.. saglık ocagına tahlıllerımı almaya gıttım de ondan unuttum vs dedi.. baktım cıkmıyor da evden,bi telafı edeyım diye.. ıyıce sınırlendım.. bir de hamıleyım sımdı de bebegıme bır sey olur dıye korkuyorum..
Ben de sen ıyıce pıntılestın vs o yuzden almıyorsun deyınce onda da fılm koptu.. bu ay da dogumgunum vardı cunku,pinti sayılmazdı aslında ama hayata karsı genel tutumunu da bılıyorum..
Neyse aksam cıktı bırseyler almıs ama zorla gıbı oldu.. bu sabah da konusmaya calısıyor.. ama ne bileyim..
sen ne alıyorsun tatlım eşine her ay dönümünde

Akşam bu konuyu eşime okuyup bak ne hatunlar var yat kalk benimle evli olduğuna şükret diyeceğim :KK70:
ben bazen böyle konuları okuyorum
eşim kk ya iyice uyuz olmaya başladı
gecen gun birsey hakkında konusuyorduk
sen bence kk dan cok fazla etkılenıyorsun dedi eşim :D

Sırf böyle beklentilere girilmesin diye ay dönümü, tanışma dönümü, gülüşme dönümü efendime söyleyim her bir şeyin dönümünü kutlamaya karşıyım. Hadi siz bir çikolataya da razısınız ama işte o da gelmeyince insanın bir içi burulur. Sizde de o olmuş, eşinizle bir anlaşma yaparak radikal bir düzenleme yapabilirsiniz. Adam romantikse zaten her şeyi kutluyordur, ama en azından ayda bir kutlama olmasın yahu :KK66: yine de bilemedim belki de siz haklısınız devam etsin kutlamaya sizi hiç unutmasın, hep sizi düşünsün :rolleyes:
Ya tam kutlama değil aslında.. bence boyle seyler ılıskıye renk katıyor,olmalı. Sadece o güne özel bişi yapmak.. evde mumları yakıp muzık acmak da buna dahıl.. o kendı baslattı bu rutını,halınden de memnundu aslında ama aklı gıttıyse demek saflık ocagına yetıseyım fılan derken..

Derdine baktım derdimden utandım mı acaba?
Şaka mısın sen 'ponçiğin ay dönümünde hediye almayı unutmuş kocişkosu ne yapsınmış' bak bak bakkk hanımefendinin sıkıntısına bak !
Kızım bu hayatta millet nelerle uğraşıyor sende bunu dert! diye önümüze sürüyorsun.
Ayrıca parası neyse vereyim de git biraz 'yazım ve imla kuralları' öğren nolur!

Back
X