• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşuna..

kesinlikle bence de ikiyüzlülük. ama ben gördüm çözümü.onların sözlerini düşündükçe,bu tür fikirlerine önem verdikçe kendimiz yıpranıyoruz.onların neler istediğini bilelim uygulayalım,ama dinlemeyelim sözlerini yeter.

bir iki laf yaparlar sonra alışırlar.ya da istersen onun istediğinin fazlasını yaparsın inadına,mesela açık giyinme der,çok fazla kapalı giyinirsin (tabi bundan rahatsız olacağını bilerek yap,ters de tepebilir) o da zaten sana etek alır,ne bileyim askılı alır giyersin,e kendi aldıklarına da laf edemez.

bu arada canım özel mesajlarım otomatik silinmiş,son attığın mesajı bir daha atar mısın :)

Kulp takılması durumu sadece bize bizim toplumumuza özgü değil aslında.Ama şu da var : Bir başkasına bir şey söylerken bu bana söylense ne hissederim diye düşünmeyen birçok "adını koymaktan imtina ettiğim" insan tipi var.İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batırmaktan oluyor bütün bunlar.Şimdi birçok insan bu yorumları beğeniyor yarın bir gün düşmüş yerlerde sürünen biri deyim yerindeyse "Tezgaha düştüğünde" akbabalar gibi üzerine atılan birçok insan olacak. O yüzden cevap yazmak birkaç hikaye güzel söz paylaşmak dışında burada sağlıklı paylaşım yapılabileceğine inanmıyorum.Yıllardır takip ediyorum.İnceliyorum.Bu gibi sosyal ağlar kadar bir sosyolojik yapı analizi çıkarabilen başka kaynak yok.Aslında tek yapılması gereken aynaya bakmak.Sana yapılmasını istemediğini başkasına da layık görme.Bu kadar basit.:71:

elbette önce kendim için süslenirim ama
sevgilimi düşünerek hazırlanmaya güzel kokmaya sürekli bakımlı olmaya bayılıyorum ben:69:

Back
X