Boşunamı evham yapıyorum

senturkelf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2023
46
19
3
34
Kızlar ya 4 haftalık hamileyim 5. Gafatama girdim doktor 1 hafta sonra gel dedi ama durumu iyi mi degil mi ya birsey olduysa diy3 kendimi yiyorum kasıklarda batısmalar hafif agrilar oluyor kanamam yok cok şükür mide bulantisi felan cok nadir 1 2 saniye sürüp bitiyor normal değil mi herşey sağlıksız bir gebelikse belli olur hemen değil mi

Kızlar ya 4 haftalık hamileyim 5. Gafatama girdim doktor 1 hafta sonra gel dedi ama durumu iyi mi degil mi ya birsey olduysa diy3 kendimi yiyorum kasıklarda batısmalar hafif agrilar oluyor kanamam yok cok şükür mide bulantisi felan cok nadir 1 2 saniye sürüp bitiyor normal değil mi herşey sağlıksız bir gebelikse belli olur hemen değil mi
Evet canım belli olur . Kalp atışıni duymak için gel demiştir muhtemelen . Gebeliğin çok yeni normal. Sağlıkla gelsin🥰

Ayy bende beş haftalık hamileyim banada aynısını dedi ve yemin ederim bende seninle aynı düşüncelerdeyim nolcak bu takıntılı halimiz bizim bacım 😂

Bebeğin hareketlerini hissedene kadar bende böyleydim sürekli ya bir şey olduysa ya iyi değilse diyordum. Her kontrole korka korka gidiyordum kesin bir şey oldu diye ama çok şükür şuan sağlıkla kucağıma aldım inşallah size de nasip olur

Ultrasonda keseyi görmek için çağırmıştır belki :) ben 5.haftamda öğrenmiştim hamileligimi, 6.haftada doktora gidip keseyi görmüştük. 8. Haftada da kalp atışı. Kafanız rahat olsun stressiz geçirin süreci 🌸

Doktor bana öyle dese sakin olurdum ama ulturasyona baktı canım yaaa bebegin kalp atisini duyamiyorum deyince bende sandim ki eyvah aha bitti felan kendim dedim hocam daha erken değil mi iyi ozaman haftaya gel dedi sanki ben doktorum

Doktor bana öyle dese sakin olurdum ama ulturasyona baktı canım yaaa bebegin kalp atisini duyamiyorum deyince bende sandim ki eyvah aha bitti felan kendim dedim hocam daha erken değil mi iyi ozaman haftaya gel dedi sanki ben doktorum
Allah Allah bence çok erken zaten o haftada ultrasonda kese bile gorunmeyebiliyor. 8.haftaya kadar beklenebilir kalp atışı için. Siz de bence çok stres olup sürekli gitmeyin 7.haftada falan giderseniz en azından daha kesin olur

Zaten doktoru degistim doktorlar cok acimasiz özele gidiyorsun ilgilensin etsin ama nerde ben sordum ya dedim hocam kac haftalik diye söylemeye bile niyeti yoktu bakiyorum milletin doktru cm e kadar bilgi vermis benim ki hiç anca git gel yaptım

Benim ilk gebeligim, çok bilgim olmadığı için kafamda çok soru işareti de yoktu. İlk önce 6+2de devlet hastanesine gittim son adet tarihimi sordu ultrasonda uyumlu mu diye baktı bikac gün fark vardı ama başlarda böyle olabilir sonra kapanır kese sağlıklı görünüyor 15 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi sadece. Ben de öyle yaptım iki hafta sonra da kalp atışını duyduk o kadar. Aman evham yapmayın stres daha zararli.

Benim ilk gebeligim, çok bilgim olmadığı için kafamda çok soru işareti de yoktu. İlk önce 6+2de devlet hastanesine gittim son adet tarihimi sordu ultrasonda uyumlu mu diye baktı bikac gün fark vardı ama başlarda böyle olabilir sonra kapanır kese sağlıklı görünüyor 15 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi sadece. Ben de öyle yaptım iki hafta sonra da kalp atışını duyduk o kadar. Aman evham yapmayın stres daha zararli.

Back
X