bot mu çizme mi ?

yolakes

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2012
545
339
323
İstanbul
merhaba kızlar
benim ki ufak bir dert ama size danışmak istedim.malum kış geldi yeni bir kışlık ayakkabı almak istiyorum ama bot mu çizme mi karar veremedim açıkçası bir tane botum var tımberland klasik modeli 1 yagmur çizmem 1 de normal çizmem var ama 1 tane siyah almak istiyorum ama siyah bot mu çizme mi ona karar veremedim sizce hangisi daha kullanışlı olur ? ve 200 tl ye kadar nerelerde var yer önerir misiniz istanbulda ?

Ay bugun beta ayakkabıda ogretmenler gununındırımı vardı her sey yuzde 50
Kıs aylarında cızme daha ıyı oluo bence cunku soguk bacagın yarısını barı accık ta olsa sıcak tutuo

Eğer siyah almak istiyorsan;

Siyah süet dar çizmeler çok hoş

Mutlaka bak derim

canım çizme görüntü olarak herzaman daha şık durur,
sen klasik çizme mi alacaksın yoksa spor mu?

Benim bir bot, bir de uzun çizmem var diz kapağına kadar. Ben hem sıcak tutuyor, hem de daha şık duruyor diye geçen hafta Kadıköy'den çok uygun bir fiyata kısa açık kahve çizme aldım. Tabanı falan da çok iyi, bottan farksız. Kadıköy'de Bahariye'ye çıkarken baya yer var. Fiyatlar 50'den başlıyo

Ay bugun beta ayakkabıda ogretmenler gununındırımı vardı her sey yuzde 50
Kıs aylarında cızme daha ıyı oluo bence cunku soguk bacagın yarısını barı accık ta olsa sıcak tutuo
aa tüh kaçırmışım
Eğer siyah almak istiyorsan;

Siyah süet dar çizmeler çok hoş

Mutlaka bak derim
evet canım bende tam öyle düşündüm ama süet yagmurda filan nası olur bilemedim ondan tereddütteyim
canım çizme görüntü olarak herzaman daha şık durur,
sen klasik çizme mi alacaksın yoksa spor mu?
klasik alırım canım spor sevmiyorum.
bende diz üstü istiyorum aslında ama pek yok bu sezon geçen sezon vardı benim ama eskidi onun gibide bulamıyorum.

bence cizme alabilirsin bottan daha kullanıslı geliyor bana katlanabilenler daha guzel oluyor hem diz ustu hemde diz altı kullanabiliyorsun..ben genelde trendyol ve markafoniden alıyorum oralardan bakabilirsin guzel urunler geliyor

bence cizme alabilirsin bottan daha kullanıslı geliyor bana katlanabilenler daha guzel oluyor hem diz ustu hemde diz altı kullanabiliyorsun..ben genelde trendyol ve markafoniden alıyorum oralardan bakabilirsin guzel urunler geliyor

netten alışverişi sevmiyorum canım ama oralara yinede bakıyorum fikir oluyor nerde ne var diye

çizme alabilirisin aslında ama timberland modelinden daha farklı, bağcıklı topuklu çizmelerden de alabilirsin.
bütçen 200 ise, deichmann'a gidip en az 2 3 farklı modelle çıkabilirsin.

çizmenin kullanım süresi daha kısadır, yaşadığın yer çok soğuk değilse güneşli günlere hemen kavuşabiliyorsan çizme alma derim,
yarım botlar daha kullanışlı daha uzun süre giyebilirsin.ama tabiki görsel olarak çizme daha şık oluyor,karar senin.

bende bıraz alısverıs hastalıgı var sanırım.
bu kış sadece 3 tane bot ve 2 tane de çizme aldım :)
baktım olmuyor kartlarımı anneme verdım
ama benım aldıgım çizme dizüstü ve katlanabılıyor onu cok begenerek almıstım.
cizme dıyorum

çizme alabilirisin aslında ama timberland modelinden daha farklı, bağcıklı topuklu çizmelerden de alabilirsin.
bütçen 200 ise, deichmann'a gidip en az 2 3 farklı modelle çıkabilirsin.
olabilir bakmak lazım aslında orayada

mart sonuna kadar giyilebiliyor ben üşüyorum yani canım.evet görsel olarak çizme daha şık.

nerden aldın canım onu fotosunu koyabilir misin bide

Benim tercihim hep bottan yana olmuştur, seviyorum napayım:)

Bence Sen Bot Al Kış Sonu Yaklaşınca Fiyatlar Beya İniyor Hemde Baya deichmanna Bakmıştım Çizmeler Çok Hoştu Bot Filan Mağazayı Alsam çok İyi Olurdu Ama Bot İdeichmanni Bence Kış Geldi Ben Henüz Yazda Kalıvermişim Kızşar Onu Fark Ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…