bot mu çizme mi ?

Bence deri al,yada ne biliyim içi ısıtan bir şey al.Çünkü öbür türlü çizmeler hiç ısıtmıyor,direk soğuğu içine geçiriyor.Ben stradivarius'tan almıştım güzel
,görünümü seviyorum fakat dediğim gibi gerçek deri olmadığı için kışın soğuğu içine geçiriyor.

Ben de çizme almıştım geçenlerde 80tl ye.Flodan...
150 ye kadar hoş modeller var tavsiye ederim .

giyim tarzına bağlı ama ben olsam çizmeyi tercih ederim.eteğin altına da gidiyor,kotun ya da taytın üstüne falan çıkarabilirsin..internet alışverişini tavsiye ederim.kesinlikle kaliteli ve markalı ürünleri uygun fiyata alabileceğin tek yer.favorim markafoni.hele avealıysan yaşadın şu aralar.

tek derdin giyim kuşam olsun be kuzum biz kk kadınları seni giydirip kuşatıcaz, çarşı pazar gezcektin noldu buldunmu bişeyler, diğer konuna istinaden yazdım bunu
gelelim bu konuyaaa, bence çizme al, daha şık duruyo ben de geçenlerde trendyoldan aldım bi tane, spor bişey çok cici,ayaklarını üşütmicek bişey al,içi yünlü olanlardan falan, güzel olduğu kadar sıcakta tutsun

bende de deri takıntısı var.alacağım ürün kesinlikle deri olmalı.deri satan her markayı tavsiye edebilirim.bambiyi ben beğenmiyorum.eskiden iyiydi ama kaliteyi düşürdü.deri ürün de satmıyor artık.ama derimod,inci,nine west,desa,hotiç,divarese,pierre cardin,...başarılı ve kaliteli.

Ugg al. Tabi yağmurda falan giyilmez de felaket sıcak tutuyor.

Ben işe giderken sıradan bir ayakkabı giyip işyerinde ugglarımı geçiriyorum. Oooh sıcacık, mis!

Ama illa çizme ya da bot dersen daha çok etek giyiyorsan çizme, pantolon ağırlıklıysan bot derim.

Tarzına bağlı bu birazda mesela ;

topuklu klasik çizme mi,düz mü ?

Giyim tarzın ve çalışıyorsan çalışma ortamın resmi giyiniyor isen,etek giyiyor isen diz üstü veya diz kapağındaki klasik çizme modelleri hoş.200 tl ye kadar alabilirsin inci'den.

spor giyiniyorsan bol kotların altına da bot güzel duruyor bence.kot da uzun çizme sevmiyorum görüntü olarak,yağmurluk dışında.

seçim senin

evet canım bulmadım daha bişey ama yarın çıkıcam alışverişe bakalım :) ufak tefek bişeyler aldım bi tane yüksek bel kot aldım şimdi onun içine bişeyler alıcam bide çizme işte :) aslında beğendiğim çizme %100 inek derisiymiş sıcak tutar mı bilmiyorum çok inceydi.

Aynen katılıyorum ve buna Kemal Tanca'yı da eklemek istiyorum :)

Çizme, bot veya ayakkabı ne alırsanız alın kesinlikle içi dışı %100'de 100 deri olsun.

Kemal Tanca da biraz pahalı ama gerçekten çok kaliteli.
200'e geçen sezon ürünlerinden bulabilirsin...

İnci ya da Tergan'ı da tavsiye ederim.
Bambiyi , deıhmanı ben de tavsiye etmiyorum, deri degil onlar ve alırsan sadece bir sezon giyersin.

Floda da deri çizmeler oluyor ama şu an pahalı olabilir.
Mart gibi yarı fiyatına iner :)

Amma vekalin Kemal Tanca'dan şaşmam

Son düzenleme:
mart çok geç :) evet şimdi o kadar para verip 1 sezonda giymek istemem ama inek derisi ısıtır mı ? cow leather diyo ama içi karışım.

bir tane çizme aldım elleden kızlar bugün gezmekten o kadar sıkıldım ki belki daha güzellerini de buldum ama en son girdiğim yerden onu aldım diz üstüde almadım çünkü onların modası geçmiş artık çok az vardı kısaları denedikten sonra hoşuma gitmediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…