- 10 Haziran 2012
- 2.199
- 247
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tek derdin giyim kuşam olsun be kuzum biz kk kadınları seni giydirip kuşatıcaz, çarşı pazar gezcektin noldu buldunmu bişeyler, diğer konuna istinaden yazdım bunu
gelelim bu konuyaaa, bence çizme al, daha şık duruyo ben de geçenlerde trendyoldan aldım bi tane, spor bişey çok cici,ayaklarını üşütmicek bişey al,içi yünlü olanlardan falan, güzel olduğu kadar sıcakta tutsun
bende de deri takıntısı var.alacağım ürün kesinlikle deri olmalı.deri satan her markayı tavsiye edebilirim.bambiyi ben beğenmiyorum.eskiden iyiydi ama kaliteyi düşürdü.deri ürün de satmıyor artık.ama derimod,inci,nine west,desa,hotiç,divarese,pierre cardin,...başarılı ve kaliteli.
mart çok geç :) evet şimdi o kadar para verip 1 sezonda giymek istemem ama inek derisi ısıtır mı ? cow leather diyo ama içi karışım.Aynen katılıyorum ve buna Kemal Tanca'yı da eklemek istiyorum :)
Çizme, bot veya ayakkabı ne alırsanız alın kesinlikle içi dışı %100'de 100 deri olsun.
Kemal Tanca da biraz pahalı ama gerçekten çok kaliteli.
200'e geçen sezon ürünlerinden bulabilirsin...
İnci ya da Tergan'ı da tavsiye ederim.
Bambiyi , deıhmanı ben de tavsiye etmiyorum, deri degil onlar ve alırsan sadece bir sezon giyersin.
Floda da deri çizmeler oluyor ama şu an pahalı olabilir.
Mart gibi yarı fiyatına iner :)
Amma vekalin Kemal Tanca'dan şaşmam