Bot nasıl sizce :)

ysmgzldr

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
1.770
78
363

topuğu 11 cm miş sizce zorlanır mıyım yürürken? ince gibi görünüyor ama :S kullanan var mı aranızda?

Eklentiler

• $Resim1.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme:
hmm ben pek begenmedım:26:
herkesın tarzı farklı tabi
bu tür seyler gıyıyorsan al yani

Modeli bende beğenmedim

Rahat yürürsünüz herhalde
:44: topuk kısmı ince de görünmüyor

Reptomim Öğretmen'im sana öğretmenler gününde gıcıklık olsun diye gidip bu botlardan alıcaammmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
hmm ben pek begenmedım:26:
herkesın tarzı farklı tabi
bu tür seyler gıyıyorsan al yani

ben aslında şu önleri ipli olan spor botlardan düşünüyordum yani spor alacaktım ama bunu da beğendim :) iş hayatında belki giyilir dedim ama acaba topukları kötü müdür rahat yürünür mü diye şüphede kaldım

ben de öğretmenim acaba okulda rahat olur mu diye düşündüm :) markafonide indirimde...

her yazdıgım konuy geyige cevırıyorsun kz
banlanacagız haberın yok
al al hedıyeye saygımdan gıyerım ben

Keşke önleri iplikli modellerden birini alsaydınız bu harbiden kötü ..

bence iş hayatı icin ideal canım. yani rahalık acısından
ben topugunu begendım
sadece seklı degişik geldi:26:

ben de öğretmenim acaba okulda rahat olur mu diye düşündüm :) markafonide indirimde...

Ooğğğğğ bi öğretmen hanım daha aramıza hoşgeldiniz

Okul için rahat olur

Ama bir şey söyleyeyim ; ben öğrencilik hayatım boyunca özelliklede sınav anlarında topuklu giyen hocalara gerçekten sinir olurdum . Tak tak sesinden konsantre olamazdım sınava .Feci şekilde rahatsız olurdum

Son düzenleme:

ben sınava girmiyorum şükür Rehber öğretmenim yani psikolojik danışma rehberlik işi yapıyorum :)

sana deichman dan 5 ay önce aldığım kürklü botlarımı göstercektım
ama kutuyu bulamıyorum botlarda içindeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…