Çok güzeller lilacığım, lütfen balkondaki çiçeklerinin de resmini koy çok merak ettim. Bahçeli ev özlemim yine tetikte bu aralar, saksılar dolusu çiçek görsem yinede yetmez, yeşil kadar insanı dinlendiren birşey varmı?
tmyy ay evet çiçek aşkı bambaşka birşey..
öyle ki oturmaya gittiğin her evde ev sahibinin çiçeklerine göz dikiyor arsızlık yapıp istiyorsun...çiçek aşkı insanı arsızlaştırıyor..
elinde aynı cinsten çiçek olduğunda bile bi tane daha olsun ne çıkar diyorsun...kaydirigubbakcemile3
gündüz karanlığı hayır o ayrı bir oda hiç kimse o odada yatmıyor.
misafirlerimi salonumda yatırıyorum kendimiz içinde yatak odası var.zaten 2 kişiyiz.
bu bölüm mutfakla aynı yerde olan açık mutfak tarafı...
eşimde çok dikkat eder bu tarz şeylere bekarken kayınvalidem hiç çiçek bulunduramazmış evinde dert yanar bana..
sana nasıl sesi çıkmıyor diye kaydirigubbakcemile3
huulya limonum şu an 1 metreyi geçti maşallahı var halen gelişim gösteriyor..
geçen kış grip olduğumda nane limon kaynatırken aklıma gelmişti.
toprağa gelişigüzel batırıvermiştim limon çekirdeklerini.
kısa sürede çimlendi ve büyümeye başladı.
limon çekirdeğinden 1 sene içinde kocaman bir limon ağacım oldu.
limon sıcağı sever sıcak ortamda bulundurunca toprağınıda sürekli nemli tutunca kısa sürede yol alacaktır...ha birde püf noktası ekeceğin kap derin olmalı çünkü limon alttan saçaklı kök yapıyor.
birde çekirdeği derine ekme ki çabuk çimlendin yoksa çimlenme vakti zaman.alır...
bu arada limonla sınırlı kalmayın benim birde mandalinam var :hulya:
onuda geçen kış ekmiştim o da çimlendi limondan bir farkı yok görüntü itibariyle sadece biraz daha minik sanırım derine ektiğimden böyle oldu gamyoncuiremsu
bunun dışında yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar :)
yakında evimi mini bir ormana çevireceğim sanırım kaydirigubbakcemile3
ah bu çiçek aşkı bambaşka bir şey opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?