botoks

yesim79

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014
2
0
6
35
Ankara
ben kasım ayında alnıma ve göz kenarıma botoks yaptırdım ama 4 ay olmadan etkisi gitmeye basladı. doktorum bana 6 ay gider demişti. eger botoks yaptıranlar varsa ankarada iyi bir estetik merkezi tavsiye edebilirlermi.

ben kasım ayında alnıma ve göz kenarıma botoks yaptırdım ama 4 ay olmadan etkisi gitmeye basladı. doktorum bana 6 ay gider demişti. eger botoks yaptıranlar varsa ankarada iyi bir estetik merkezi tavsiye edebilirlermi.

Canım benim bildiğim kişiden kişiye degısıyo kalıcılıgı sureklı yaptıranlarda 1 yılı buluyomus dr memnunsan ona yaptır gene sureklı degısım yapma bence genedd sen bilirsin

anladım teşekkür ederim. peki virde yag dolgusu yapılıyormuş onuda görümüştüm. kulak arkasından yeg alıp dolgu yapılyormuş. yad ayag enjekte ediyorlarmış. ne kadar saglıklı olur bilemiyorum ona pek cesaret edemedim daha doğrusu. yag dolgusu dah akılıcı olurmuş ama alın bölgesine yapılmıyor sanırım.

anladım teşekkür ederim. peki virde yag dolgusu yapılıyormuş onuda görümüştüm. kulak arkasından yeg alıp dolgu yapılyormuş. yad ayag enjekte ediyorlarmış. ne kadar saglıklı olur bilemiyorum ona pek cesaret edemedim daha doğrusu. yag dolgusu dah akılıcı olurmuş ama alın bölgesine yapılmıyor sanırım.

Kaş arama dolgu yaptırdım yag enjeksıyonu cok sısıryomus tavsıye etmiyolar sen dolgudan yana kullan sansını bence en iyi kestirme yol bildigin yol demişler

Kulak arkasından alınarak yapılan kök hücre tedavisi bildiğim kadarıyla. Yağ karından alınıyor. Zahmetli bir işlem.

Kaş arama kalıcı dolgu yaptrdım nasobıaldan kalan dolgu aqumaidmiydi neydi oyle bıseydı memnunum sıkıtı yok ama botox oldumu tam olucak

Evet dolguyla birlikte botox çok iyi oluyor. Dolgunun aquamid olduğundan emin misin? Kime yaptırdın? Meraklıyımdır böyle:))

Evet dolguyla birlikte botox çok iyi oluyor. Dolgunun aquamid olduğundan emin misin? Kime yaptırdın? Meraklıyımdır böyle:))

Aqumid yada aqulaift ikisinden biriydi bogaziçi tıp necdet ucar dr um lazım olursa ararsın bende ilgilenıyorum artık yaş geçince malum kırısıklıklar basladı

sürekli yaptırdıkça daha uzun dayanıyor ancak kasımda yaptırdıysanız sanki biraz erken geçmesi için,
isterseniz bir doktorunuza gösterin,
dolgu için ise düşünün derim..

moherx ve yeşim79 benimde size sorularım olacak benim alnımda ince çizgiler ve gözkenarımda kaz ayakları var yaşım 27 bi doktor var güzellik merkezi gibi bi yer açmış 20 yıl falan olmuş bana göz kenarı ve alnım için 500 tl ye indirimli fiyat önerdi bide benim göz altı ışık dolgusuna ihtiyacım var biraz kahverengi halka var bunada 1000 tl dedi,
şimdi tamam botoks engellio ama olanı yok etmek için dolgumu yapıolar o dediğiniz türleri hangisi mesela neye göre değişiyor tavsiye edermisinz bunları
birde gidip bi hastanede doktoramı yaptırmak mantıklı en mantıklısı omu yani

Back
X