Botox bağımlılık mı yapıyor?

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
34.849
29.705
60
Yaslanmanın yüzdeki olumsuz etkilerini ortadan kaldırmak için hem kadınların, hem de erkeklerin tercih ettiği bir yöntem olan Botox'un bağımlılık yapabileceği iddia edildi. İngiliz Daily Telegraph gazetesinin haberine göre, yüzüne Botox yaptıran her 10 kişiden 4'ü daha sonra sürekli Botox yaptırmak istiyor.
Botox'un bugüne kadar herhangi bir yan etkisinin tespit edilemediğini belirten uzmanlar, buna karşın uygulamanın uzun vadede henüz bilinmeyen sağlık riskleri içerebileceği konusunda uyardı. Uzmanlara göre, bir kez Botox yaptıran kişi psikolojik olarak hep genç ve güzel görünmeyi düşünüyor
 
Evet bencede yapiyordur.. yaptirip memnun olanlar tekrar deniyorlar, üstelik bicaksiz ve kolay bir yöntem olmasida bayanlara cazip geliyor..
ama ben denemedimm..
 
Bu yuzden hic yaslanmak istemiyorum ama malesef doganin kanunu...
 
AYY BAGIMLILIK DEGILSE DE YAPTIRAN YAKIŞAN DEWAM ETSıN YILLARDIR TANIDIGIM KIZ ARKADAŞIM BIRAKTI ANAMMM MEGERSE O GÖZLER NE KAPAKLIYMIŞ KAŞLAR NE DÜŞÜKMÜŞ BEN BıLE UNUTMUŞUM ASIL OLAN HALıNı yani güzel kalmayı kim istemez ki
 
Ben de daha genc ve guzel gozukmek icin yaptirmayi cok istiyorum ama ya agzim bi tarafa gozum bi tarafa kayarsa diye de odum kopuyor.gelgitlerdeyim.bi gun gozumu karartip yaptircam ama bakalim ne zaman.bekle botox bi muptelan daha olmak uzere:)
 
X