Botox sonrası kaş düşme kaçıncı günde olur?

Cahil Filozof

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2015
812
864
103
31
Arkaşlar merhaba, botoxdan 18gün sonra bir göz kapağım daha düşük gözükmeye başladı. Doktorum ilk 1 hafta içinde olur başka bir şey olabilir dedi. Bunun doğruluğu nedir? 18 gün sonra da kaş düşmesi yapabilir mi? Göz doktoruna gideceğim endişelendim

Doktora gorunun botox sonrasi komplikasyon olmustur. Bir damla ile duzelecegini soyluyorlar bu arada her zaman gittiginizden farkli bir doktora mi gittiniz?

18 gün sonra aslında tam zamanları 2 haftada anca oturuyor bazen bu tarz şeyler olabiliyor ama geçicic olduğu için etkisi gecince düzeliyor tabi geçmiş olsun ben bi ara hayko gibiydim :)

Gecmis olsun, 1 ay sonra bile oluyor. Ilgilenmeyecek demekki sizinle goz doktorundan bir yardim alin isterseniz. Bu arada soz abartiyor olabilir misiniz etrafa da bir sordunuz mu
Yok yok çevremdekiler de diyor. Çok aşırı bir düzeyde değil ama.. yine de belirgin doktorum da böyle söyledi inşallah geçici bir şeydir

18 gün sonra aslında tam zamanları 2 haftada anca oturuyor bazen bu tarz şeyler olabiliyor ama geçicic olduğu için etkisi gecince düzeliyor tabi geçmiş olsun ben bi ara hayko gibiydim :)
Ya inşallah benimki de çok çabuk geçer aşırı değil ama yine de göz kapağım düşük. Doktor da bu saatten sonra olmaz dedi kabul etmedi ona canım sıkıldı iyice. 6 ay sonra mı geçer yani

Merhaba. Sizinki kaş düşmesi değil göz kapağı düşmesi. Bu olaylar yüzünden botoksdan nefret ettim. Çok geçmiş olsun.

Biraz daha iyi bu hafta gözkapağım hatta arkadaşlarım dikkatli bakınca belli oluyor artık eskisi gibi belli olmuyor diyorlar ama fotoğraflarda hala bir gözüm küçük hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…