- 22 Kasım 2015
- 812
- 864
- 103
- 31
- Konu Sahibi Cahil Filozof
-
Doktora gorunun botox sonrasi komplikasyon olmustur. Bir damla ile duzelecegini soyluyorlar bu arada her zaman gittiginizden farkli bir doktora mi gittiniz?Arkaşlar merhaba, botoxdan 18gün sonra bir göz kapağım daha düşük gözükmeye başladı. Doktorum ilk 1 hafta içinde olur başka bir şey olabilir dedi. Bunun doğruluğu nedir? 18 gün sonra da kaş düşmesi yapabilir mi? Göz doktoruna gideceğim endişelendim
İlk defa yaptırdım, 18.gün doktoruma yazdım o da 18gün sonra böyle bir etkisinin olmayacağını söylediDoktora gorunun botox sonrasi komplikasyon olmustur. Bir damla ile duzelecegini soyluyorlar bu arada her zaman gittiginizden farkli bir doktora mi gittiniz?
Gecmis olsun, 1 ay sonra bile oluyor. Ilgilenmeyecek demekki sizinle goz doktorundan bir yardim alin isterseniz. Bu arada soz abartiyor olabilir misiniz etrafa da bir sordunuz muİlk defa yaptırdım, 18.gün doktoruma yazdım o da 18gün sonra böyle bir etkisinin olmayacağını söyledi
Yok yok çevremdekiler de diyor. Çok aşırı bir düzeyde değil ama.. yine de belirginGecmis olsun, 1 ay sonra bile oluyor. Ilgilenmeyecek demekki sizinle goz doktorundan bir yardim alin isterseniz. Bu arada soz abartiyor olabilir misiniz etrafa da bir sordunuz mu
Ya inşallah benimki de çok çabuk geçer aşırı değil ama yine de göz kapağım düşük. Doktor da bu saatten sonra olmaz dedi kabul etmedi ona canım sıkıldı iyice. 6 ay sonra mı geçer yani18 gün sonra aslında tam zamanları 2 haftada anca oturuyor bazen bu tarz şeyler olabiliyor ama geçicic olduğu için etkisi gecince düzeliyor tabi geçmiş olsun ben bi ara hayko gibiydim :)
Botoxlar artik 6 ay dayanmiyorYa inşallah benimki de çok çabuk geçer aşırı değil ama yine de göz kapağım düşük. Doktor da bu saatten sonra olmaz dedi kabul etmedi ona canım sıkıldı iyice. 6 ay sonra mı geçer yani
İlk zamanlar çok beğenmiştim oysa.. ama şuan hemen geçsin istiyorum ya bir de gözüne noldu diyorlar sanki benim hatammış gibi utanıyorumBotoxlar artik 6 ay dayanmiyor
Duzelir damla ile cabuk toparlarsiniz ama sizin doktor sorumluluk kabul etmiyor sanirim. Bu arada ben de katiliyorim botoxlar 6 ay dayanmiyorYok yok çevremdekiler de diyor. Çok aşırı bir düzeyde değil ama.. yine de belirgindoktorum da böyle söyledi inşallah geçici bir şeydir
İnternette yazan a ile başlayab damlayı alıp kullansam mı acabaDuzelir damla ile cabuk toparlarsiniz ama sizin doktor sorumluluk kabul etmiyor sanirim. Bu arada ben de katiliyorim botoxlar 6 ay dayanmiyor
Doktora gitme inkaniniz varsa once goz doktoruna gitmenizi oneririm.İnternette yazan a ile başlayab damlayı alıp kullansam mı acaba
Tabi gecici artik botox etkileri cok zayif 3 ay gitmiyor bileİnşallah geçici bir şeydir ya çok korktum
Çok teşekkür ederim nilsu hanım cevaplarla biraz rahatladımTabi gecici artik botox etkileri cok zayif 3 ay gitmiyor bile
Merhaba. Sizinki kaş düşmesi değil göz kapağı düşmesi. Bu olaylar yüzünden botoksdan nefret ettim. Çok geçmiş olsun.Arkaşlar merhaba, botoxdan 18gün sonra bir göz kapağım daha düşük gözükmeye başladı. Doktorum ilk 1 hafta içinde olur başka bir şey olabilir dedi. Bunun doğruluğu nedir? 18 gün sonra da kaş düşmesi yapabilir mi? Göz doktoruna gideceğim endişelendim
Evet doğru göz kapağım düştü.. ben de nefret ettim :/ inşallah geçer daha iyi gibi ama hala varMerhaba. Sizinki kaş düşmesi değil göz kapağı düşmesi. Bu olaylar yüzünden botoksdan nefret ettim. Çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?