- 26 Ağustos 2017
- 4.178
- 13.784
- 208
- Konu Sahibi Cahil Filozof
-
Yok ya herkesin düşmüyor. 1 tane doktorum var her yaptığında tam tersine uçları kalkıyor. Başka 2 doktorda denedim dediğiniz gibi hafif düştü daha kötü bir ifade oluştu o yüzden hep iyi olan pahalı da olsa ona gidiyorum. Doktoru değiştirmeye devam edin bence.Geçecek. Ama süreç alıyor. Botoks etkileri geçici deselerde kalıcı kötü etkileri oluyor. Kaş düşmesi kalıcı olabiliyor. Bazen göz kapağı düşüklüğü hatta burun delikleri bile yamuluyor. Tüm bunlar kalıcı oluyor. Eskisi gibi bariz olmuyor ama kişi aynada bunları görüyor. Ben yaşadım. Hatta bu nedenle kaş kaldırma ameliyatı olmak zorunda kaldım. 2 yıl Botoks yaptırmadım. 5 temmuzda yine yaptırınca kaşlarım düzleşti düştü. Nefret ediyorum bu botoks olayından alternatif bir şey bulmak lazım. Aslında herkesin kaşı düşüyor ama çoğu farkında değil. İlk yıllar bende fark etmedim. Bir de cilt dokusunu bozuyor. Alın derisi inceliyor.
İşte bende onu araştıracağım. Çünkü kaş kaldırma ameliyatı sonrası kaşlarım tekrar botoks yüzünden düşünce bayağı travma yaşadım.Her gün yapan dr u sevgiyle andım hala anıyorumŞu
ne yapacagız su mezoterapi somon dna falan?
Ben 13 yıldır bir hayli dr değiştirdim. Hepsi plastik cerrah ve dermatogdu. Düzgün yapana rastlamadım. Uçların kalkması önemli değil. Tüm kaşın kalkması gerekli. Onu hiç bir dr yapamıyor.Yok ya herkesin düşmüyor. 1 tane doktorum var her yaptığında tam tersine uçları kalkıyor. Başka 2 doktorda denedim dediğiniz gibi hafif düştü daha kötü bir ifade oluştu o yüzden hep iyi olan pahalı da olsa ona gidiyorum. Doktoru değiştirmeye devam edin bence.
Ben de ilk yaptırdıgımda hiç çizgim yoktu begenmemistim gene de. 4 sene yaptırmadım gene çizgilerim azdı yerleşmedi henuz ama gözkapağım düştü ve gözümün biri şiş biri çukur gibi dikkatli bakıncaBen 13 yıldır bir hayli dr değiştirdim. Hepsi plastik cerrah ve dermatogdu. Düzgün yapana rastlamadım. Uçların kalkması önemli değil. Tüm kaşın kalkması gerekli. Onu hiç bir dr yapamıyor.
Benim canım doktorumda kalkıyor. Bursada yaşıyorsanız özelden ismini yazabilirim denemek istersenizBen 13 yıldır bir hayli dr değiştirdim. Hepsi plastik cerrah ve dermatogdu. Düzgün yapana rastlamadım. Uçların kalkması önemli değil. Tüm kaşın kalkması gerekli. Onu hiç bir dr yapamıyor.
Kaç yıldır yaptırıyorsunuz?Benim canım doktorumda kalkıyor. Bursada yaşıyorsanız özelden ismini yazabilirim denemek isterseniz
4Kaç yıldır yaptırıyorsunuz?
Size de çok geçmiş olsun ay ben botoxa tövbe ettim ya . Çabuk toparlandı göz kapağım ama toparlanana kadar yoruldum zihnen. Artık insanlar hiç farketmiyor gündüz eşit zaten Ama akşam yine yorulunca çol hafif farkediyorum benGeçecek. Ama süreç alıyor. Botoks etkileri geçici deselerde kalıcı kötü etkileri oluyor. Kaş düşmesi kalıcı olabiliyor. Bazen göz kapağı düşüklüğü hatta burun delikleri bile yamuluyor. Tüm bunlar kalıcı oluyor. Eskisi gibi bariz olmuyor ama kişi aynada bunları görüyor. Ben yaşadım. Hatta bu nedenle kaş kaldırma ameliyatı olmak zorunda kaldım. 2 yıl Botoks yaptırmadım. 5 temmuzda yine yaptırınca kaşlarım düzleşti düştü. Nefret ediyorum bu botoks olayından alternatif bir şey bulmak lazım. Aslında herkesin kaşı düşüyor ama çoğu farkında değil. İlk yıllar bende fark etmedim. Bir de cilt dokusunu bozuyor. Alın derisi inceliyor.
Evet ya normalde botox yaptıran insanların genelde yüzü kalkıyor kaşları felan ben kaşlarımda bir değişiklik farketmedimYok ya herkesin düşmüyor. 1 tane doktorum var her yaptığında tam tersine uçları kalkıyor. Başka 2 doktorda denedim dediğiniz gibi hafif düştü daha kötü bir ifade oluştu o yüzden hep iyi olan pahalı da olsa ona gidiyorum. Doktoru değiştirmeye devam edin bence.
En son ne zaman yaptırdınızBen de ilk yaptırdıgımda hiç çizgim yoktu begenmemistim gene de. 4 sene yaptırmadım gene çizgilerim azdı yerleşmedi henuz ama gözkapağım düştü ve gözümün biri şiş biri çukur gibi dikkatli bakınca
Henüz uzun yıllar olmamış. Arada kasların güçlenmesi için uzun ara vermek gerek geri gelsin hissiyat. Zamanla hiç gelemdiğinde yüz aşağı iner.
Bazen senede 1 kez yaptırıyorum teşekkür ederim öneri için.Henüz uzun yıllar olmamış. Arada kasların güçlenmesi için uzun ara vermek gerek geri gelsin hissiyat. Zamanla hiç gelemdiğinde yüz aşağı iner.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?