- 2 Şubat 2017
- 3.372
- 3.509
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
Şimdi botokstan geldim ve senin konuyu gördümyüzüne dolgu ve botox uygulayıpta memnun kalan var mı?botox un yüzü sarkıtması dolgunun yüzü büyütmesi gibi olumsuz şeyler okudum lütfen yardım.
AYY GERÇEKTEN Mİ MEMNUN OLMANA SEVİNDİM BENDE ÖNCE YANAK ÇEVREME DOLGU YAPTIRACAGIM KISMETSEŞimdi botokstan geldim ve senin konuyu gördüm1ü gün önce kaş ortası ve göz çevreme yaptırdım çok memnunum. Bugün kontrol vardı alnımada yaptırdım gitmiştim. Tek kalan yer buyuk bölgesi dolgusu onu daha sonra yaptırcam nasip olursa
Merhaba. Hangi dr yapıyor size ? İstanbulda mi?her ikisi de var ve çok memnunum .Yaptırdıkça kalıcılığa da uzuyor .
Bende yaptirdim botoks kirisik olmayan yerleri kiristiriyor isik dolgusu yaptirdi. Cok pismanim yaptirma bence ozelikle dolguyüzüne dolgu ve botox uygulayıpta memnun kalan var mı?botox un yüzü sarkıtması dolgunun yüzü büyütmesi gibi olumsuz şeyler okudum lütfen yardım.
İstanbul da evet .Merhaba. Hangi dr yapıyor size ? İstanbulda mi?
Tekrar merhaba. Hangi dr acaba. İsim verir mısınız. Belki ben de sorun yaşamaktan kurtulurum. O hale 2013 de botoksla başladım göz çevreme 3 yıl yaptırmadım çünkü sürekli göz altında deri toplandı. Yine yaptırmaya başladım yine aynı sorun. Bir de kaşlarımı yukarı kalksın istiyorum ama sağ kaşı hep düşürdüler. Yandan kalkık nefret ediyorum. Bildikleri tek şey yanları kaldırmakİstanbul da evet .
Dr ismi veriliyor mu bilmiyorum umarım bir hata yapmıyorum isim vererek .İstanbul Ataşehir Dr.Ali Cemal Yılmaz.Tekrar merhaba. Hangi dr acaba. İsim verir mısınız. Belki ben de sorun yaşamaktan kurtulurum. O hale 2013 de botoksla başladım göz çevreme 3 yıl yaptırmadım çünkü sürekli göz altında deri toplandı. Yine yaptırmaya başladım yine aynı sorun. Bir de kaşlarımı yukarı kalksın istiyorum ama sağ kaşı hep düşürdüler. Yandan kalkık nefret ediyorum. Bildikleri tek şey yanları kaldırmak
Dr adı tabiki veriliyor. Çok eski üretiDr ismi veriliyor mu bilmiyorum umarım bir hata yapmıyorum isim vererek .İstanbul Ataşehir Dr.Ali Cemal Yılmaz.
Dr adı tabiki veriliyor çok teşekkür ederimDr ismi veriliyor mu bilmiyorum umarım bir hata yapmıyorum isim vererek .İstanbul Ataşehir Dr.Ali Cemal Yılmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?