Botox ve dolgu deneyimi olanlar bir bakar mısnız?

yüzüne dolgu ve botox uygulayıpta memnun kalan var mı?botox un yüzü sarkıtması dolgunun yüzü büyütmesi gibi olumsuz şeyler okudum lütfen yardım.
Şimdi botokstan geldim ve senin konuyu gördüm 1ü gün önce kaş ortası ve göz çevreme yaptırdım çok memnunum. Bugün kontrol vardı alnımada yaptırdım gitmiştim. Tek kalan yer buyuk bölgesi dolgusu onu daha sonra yaptırcam nasip olursa

AYY GERÇEKTEN Mİ MEMNUN OLMANA SEVİNDİM BENDE ÖNCE YANAK ÇEVREME DOLGU YAPTIRACAGIM KISMETSE

Bende ilk defa botox yaptirdım genel anlamda memnunum ama gülunce gozumun deri altı katlanma oluyor herelde gulunce o bolge kasılmadıgı icin normalmi bu durum ?

İstanbul da evet .
Tekrar merhaba. Hangi dr acaba. İsim verir mısınız. Belki ben de sorun yaşamaktan kurtulurum. O hale 2013 de botoksla başladım göz çevreme 3 yıl yaptırmadım çünkü sürekli göz altında deri toplandı. Yine yaptırmaya başladım yine aynı sorun. Bir de kaşlarımı yukarı kalksın istiyorum ama sağ kaşı hep düşürdüler. Yandan kalkık nefret ediyorum. Bildikleri tek şey yanları kaldırmak

Dr ismi veriliyor mu bilmiyorum umarım bir hata yapmıyorum isim vererek .İstanbul Ataşehir Dr.Ali Cemal Yılmaz.

Vitamin detoxu deneyin derim. Linemed estetik de. Ben hem gençlik aşısını hem de vitamin detoxu denemiş biri olarak çok beğendim. Vitamindetox da göz altı kırışıklığı da olmuyor. Deri toplanması vs gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…