Botox yaptıran arkadaşlar ....

Qenzime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
7
0
36
İstanbul
herkese slm,
botox yaptırdım ve üç ay içinde eski halime döndüm. şuan külkedisinin balkabağına dönen arabası misali şoktayım. var mı botox u bu kadar erken çözülen?

herkese slm,
botox yaptırdım ve üç ay içinde eski halime döndüm. şuan külkedisinin balkabağına dönen arabası misali şoktayım. var mı botox u bu kadar erken çözülen?

Mrh. canım, sen bakma her yerde 6 ay dediklerine 3.5- 4 ayda geçiyor etkisi.

3 ayda eski halinize döndüyseniz ve sizin yapınızda herhangi bir problem yoksa kullanılan ilaçtan kaynaklı olabilir. Belki çok sulandırılmıştır. Ya da ilk defa yaptırdıysanız 6 ay yerine 4 ay civarında etkisini kaybetmesi muhtemeldir. Ben düzenli olarak yaptırıyorum ve 7 bazen 8 aya kadar idare edebiliyorum.

Son düzenleme:
Yağmurluk, canım ben de dolgu ile botox arasında karar veremedim. Kaş arama ve kaz ayaklarına yaptırmak istiyorum. Sen memnu musun botoxtan? Uygulanan yerin parşömen kağıdı gibi olduğu söyleniyor, doğru mu acaba?

Son düzenleme:
benim ilk iki botox işlemimde etki 6 ay rahat gitti şuan ise 7-8 ay yaptırmadanda durum gayet iyi,burada doktorumun anlattığı kadarı ile kullanılan botoxun orjinal allergan firması olması ilaveten bir kutudan çıkan dozun iki kişiye uygulanması vede ilacın hazırlanma işleminin hastanın yanında yapılmasının çok önemli olduğunu,şırıngalara çekili halde günlerce beklemiş dozların uygulandığı taktirde etkisinin çok azalacağını öğrenmiştim sanırım bu nedenle 3 ay gibi kısa süren sonuçlar oluşabiliyor,ayrıca botoxun zaten şişesi 450 tl ve bundan iki kişiye işlem yapılabildiği düşünülürse işlemin fiyatı kişi başına 400-500 tl aralığında oluyor eğer bu fiyatın altında işlem yaptırıyorsanız ya ilacı fazla sulandırıp seyreltiyorlardır yada uygulanan doz 50 ünitenin altındadır ki yapan doktorda bu işten kar edebilsin .Ayrıca botox kaş arası kaz ayakları ve alın çizgilerini yok eder ancak altı boşalmış çukurları doldurmaz bu nedenle kaş arası çok derinse dolgu sadece çizgi varsa botox yeterli oluyor yine kaz ayaklarına sadece botox yapılabiliyor bu bölgeye dolgu olmuyor diye biliyorum, sonuçta bu işi deneyimli ve güvenilir bir hekime yaptırmak çok önemli ben ankarada yıllardır bu işlemleri kendime ve arkadaşlarıma uygulatıyorum ve sonuçlardan çok memnunum ,öyle cildimde bir incelme falanda olmuyor ilk yaptırdığım 5 sene öncesine göre cildim çok daha iyi durumda ve artık botoxum bir yıl bile gidiyor.

Ben çok memnunum. Hiç de öyle parşömen kağıdı gibi bir durum yok.. Ama bence bir doktorun görmesi lazım. Eğer kaş aranızdaki çizgi çok çok derinse belki doldurulması gerekebilir..

Ben çok memnunum. Hiç de öyle parşömen kağıdı gibi bir durum yok.. Ama bence bir doktorun görmesi lazım. Eğer kaş aranızdaki çizgi çok çok derinse belki doldurulması gerekebilir..

Şubatta gidip bi görüşeceğim bakalım. Çizgim çok derin değil gibi. Tekrar ettikçe kalıcılık süresinin uzadığını yazmışsın ki bu gerçekten çok iyi.

Son düzenleme:
bu günlerde botox yaptırmayı düsünüyorum ancak 1 flakon ban a fazla olurmus kas arama yaptırcam düsünen varsa paylasalım konyadayım

bu günlerde botox yaptırmayı düsünüyorum ancak 1 flakon ban a fazla olurmus kas arama yaptırcam düsünen varsa paylasalım konyadayım

düşünüyorum bende. sadece kaş arana mı yaptıracaksın? İkimize yeter mi bilmiyorum ama istanbuldaysan bi doktora sorabiliriz?

MERHABA arkadaşlar;
tatil için eskişehire geldim burda bi plastik cerrahla görüştüm. sıkıntılarımı anlattım. doktor yağ enjeksiyonu önerdi ( kesin orta yüz yapmıyordur orta yüz germeyi yapamayan hemen dolduralım diyor zaten). aslında dürüst davrandı canıma tak ettiği için yapalım dedim. 15 gün tatilim olacağını söyleyince 15 güne şişlikler geçmez sen bilirsin istersen yaza bırakalım, ama senin tek sorunun yanak değil en büyük sorunun kaşların düşük botoks yapalım dedi. cumartesi yaptı ama bende değişiklik yok daha doğrusu tek kaşım çok hafif kalktı ama diğeri düşük. yani HAfif kalkanı beğendim çok doğal hç belli değil. keşke diğeride öyle olsa . yaptıran arkadaşlardan yorum alabilirmiyim

Bende botox uygulaması yaptırdım Bursada. 4-5 ay oldu yaptıralı etkisi hala devam ediyor çok azalmadı. doktorumdan çok memnun kaldım bence güvenilir iyi bir yere ve doktorlara yaptırmak çok önemli. Doktorum Bülent Beyin ellerine sağlık.

Bende botox yaptırdım.4-5 ay oldu hala etkisi devam ediyor. Bence güvenilir bir yere yaptırmak çok önemli. doktorumdan çok memnun kaldım çokta ilgililer. Doktorum Bülent Bey'in ellerine sağlık.

3.kezyaptırdığımda 8-9 aya kadar idare ettim.ama yazın dr. um tatilde olduğu için başka bir dr.a yaptırmıştım 5 ayı bile bulmadan etkisi kayboldu. abartı bir görünüm istemediğiniz taktirde çok doğal ve diri bir cilde kavuşuyorsunuz. ben çok memnunum. ve kimse yüzümde botox olduğunu anlamıyor. ihtiyaç hissedenlere şiddetle tavsiye ederim.

botox için ankarada lütfen bir dr ismi

ankarada dr dilara uncu ya mezoterapiye gidiyorum çok memnunum , yakında kendisine botox + dolgu yaptırmayı düşünüyorum , güvenilir sakin ve doğal bir bayan , insanı hayal aleminde gezdirmiyor . önümüzdeki günlerde yaptırdığımda burada paylaşırım arkadaşım.

arkadaşlar bende botoks yaptırmak istiyorum veya dolgu Bakırköyde veya civarında önerebileceğiniz doktor var mı ??:

kaş arasındaki çatıklığı gidermek için alnı iki yana gerseler olmaz mı? çok hafif bir şekilde... yani alnı tamamen yukarı doğru değilde, hafifçe yanlara... ? doktor çatıklık için botox ve kaşlara kaldırma önerdi ama zaten kalkık kaşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…