Botox'unuz kaç günde etki etti?

Cekimyasasi

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2022
91
76
8
37
Hanimlar 2 gun once kas arasi ve alin botoxu yaptirdim.alnim dunden beri baya bir tuttu yani cok az mimik yapabiliyorum,kaslarim az kalkiyor fakat kaş aramda hic bir etki henuz yok,tamamen 2 cizgi olusuyor catinca.Alnimin tutmaya baslayip kaş aramin hic degismemesi normal mi?Biliyorum 7-10 gun arasinda tam etki ediyormus ama alnim tutmaya baslayip kas aramda bir etkilesim olmayinca uzuldum.Bilgisi yada tecrubesi olan yazabilir mi,tesekkurler.

Hanimlar 2 gun once kas arasi ve alin botoxu yaptirdim.alnim dunden beri baya bir tuttu yani cok az mimik yapabiliyorum,kaslarim az kalkiyor fakat kaş aramda hic bir etki henuz yok,tamamen 2 cizgi olusuyor catinca.Alnimin tutmaya baslayip kaş aramin hic degismemesi normal mi?Biliyorum 7-10 gun arasinda tam etki ediyormus ama alnim tutmaya baslayip kas aramda bir etkilesim olmayinca uzuldum.Bilgisi yada tecrubesi olan yazabilir mi,tesekkurler.
5-6 gün sonra etkisini görmeye başlıyorsun. hatta ilk 2 hafta kaşlar fazla kalkabiliyor, zaten o nedenle 2 hafta sonra kontrol oluyor. bu arada 3 ay ancak gidiyor. doktorlar 6 ay diyor ama yakınımda yaptıran herkesin ben de dahil 3 ay etkisi sürdü. farklı farklı doktorlara yaptırıyoruz, hepsi aynı. mesela benim göz kırışıklıklarım 3 ay içinde tekrar oluşuyor ama anlım biraz daha uzun sürüyor :((

Ben dysport yaptırdım benimde kaş çatma çizgimde bir etkisi olmadı cuma kontrole gittim ek doz yaptı hala bir etkisi yok

bene hala kaşlarımı çatabiliyorum sende bir etki başladımı?

5-6 gün sonra etkisini görmeye başlıyorsun. hatta ilk 2 hafta kaşlar fazla kalkabiliyor, zaten o nedenle 2 hafta sonra kontrol oluyor. bu arada 3 ay ancak gidiyor. doktorlar 6 ay diyor ama yakınımda yaptıran herkesin ben de dahil 3 ay etkisi sürdü. farklı farklı doktorlara yaptırıyoruz, hepsi aynı. mesela benim göz kırışıklıklarım 3 ay içinde tekrar oluşuyor ama anlım biraz daha uzun sürüyor :KK43:(
Benimde 1 hafta icinde kas ortam tuttu.Ay 3 ay suruyorsa cok fena yilda 2 kez ok de 4 kez cok fazla,kaslar fazla botoxa maruz kalinca bagisiklik kazaniyormus botox tutmamaya basliyormus.Insallah bari bi 4-5 ay gider.Cevabiniz icin tesekkur ederim 🙏

5-6 gün sonra etkisini görmeye başlıyorsun. hatta ilk 2 hafta kaşlar fazla kalkabiliyor, zaten o nedenle 2 hafta sonra kontrol oluyor. bu arada 3 ay ancak gidiyor. doktorlar 6 ay diyor ama yakınımda yaptıran herkesin ben de dahil 3 ay etkisi sürdü. farklı farklı doktorlara yaptırıyoruz, hepsi aynı. mesela benim göz kırışıklıklarım 3 ay içinde tekrar oluşuyor ama anlım biraz daha uzun sürüyor :KK43:(
Yaş ve genetik faktörleri yada doktor seçimi etkilemiş ola bilir 1 Şubat 2022'de yaptırdım hala zımba gibi mutluyum

Back
X