• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Botox'unuz kaç günde etki etti?

Cekimyasasi

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
76
Puanlar
8
Hanimlar 2 gun once kas arasi ve alin botoxu yaptirdim.alnim dunden beri baya bir tuttu yani cok az mimik yapabiliyorum,kaslarim az kalkiyor fakat kaş aramda hic bir etki henuz yok,tamamen 2 cizgi olusuyor catinca.Alnimin tutmaya baslayip kaş aramin hic degismemesi normal mi?Biliyorum 7-10 gun arasinda tam etki ediyormus ama alnim tutmaya baslayip kas aramda bir etkilesim olmayinca uzuldum.Bilgisi yada tecrubesi olan yazabilir mi,tesekkurler.

Zaten ikinci düzeltme dozu içün gitmeyecek misiniz? Niye üzülüyorsunuz anlamadım

Hanimlar 2 gun once kas arasi ve alin botoxu yaptirdim.alnim dunden beri baya bir tuttu yani cok az mimik yapabiliyorum,kaslarim az kalkiyor fakat kaş aramda hic bir etki henuz yok,tamamen 2 cizgi olusuyor catinca.Alnimin tutmaya baslayip kaş aramin hic degismemesi normal mi?Biliyorum 7-10 gun arasinda tam etki ediyormus ama alnim tutmaya baslayip kas aramda bir etkilesim olmayinca uzuldum.Bilgisi yada tecrubesi olan yazabilir mi,tesekkurler.
5-6 gün sonra etkisini görmeye başlıyorsun. hatta ilk 2 hafta kaşlar fazla kalkabiliyor, zaten o nedenle 2 hafta sonra kontrol oluyor. bu arada 3 ay ancak gidiyor. doktorlar 6 ay diyor ama yakınımda yaptıran herkesin ben de dahil 3 ay etkisi sürdü. farklı farklı doktorlara yaptırıyoruz, hepsi aynı. mesela benim göz kırışıklıklarım 3 ay içinde tekrar oluşuyor ama anlım biraz daha uzun sürüyor :((

Ben dysport yaptırdım benimde kaş çatma çizgimde bir etkisi olmadı cuma kontrole gittim ek doz yaptı hala bir etkisi yok

bene hala kaşlarımı çatabiliyorum sende bir etki başladımı?

5-6 gün sonra etkisini görmeye başlıyorsun. hatta ilk 2 hafta kaşlar fazla kalkabiliyor, zaten o nedenle 2 hafta sonra kontrol oluyor. bu arada 3 ay ancak gidiyor. doktorlar 6 ay diyor ama yakınımda yaptıran herkesin ben de dahil 3 ay etkisi sürdü. farklı farklı doktorlara yaptırıyoruz, hepsi aynı. mesela benim göz kırışıklıklarım 3 ay içinde tekrar oluşuyor ama anlım biraz daha uzun sürüyor :KK43:(
Benimde 1 hafta icinde kas ortam tuttu.Ay 3 ay suruyorsa cok fena yilda 2 kez ok de 4 kez cok fazla,kaslar fazla botoxa maruz kalinca bagisiklik kazaniyormus botox tutmamaya basliyormus.Insallah bari bi 4-5 ay gider.Cevabiniz icin tesekkur ederim 🙏

5-6 gün sonra etkisini görmeye başlıyorsun. hatta ilk 2 hafta kaşlar fazla kalkabiliyor, zaten o nedenle 2 hafta sonra kontrol oluyor. bu arada 3 ay ancak gidiyor. doktorlar 6 ay diyor ama yakınımda yaptıran herkesin ben de dahil 3 ay etkisi sürdü. farklı farklı doktorlara yaptırıyoruz, hepsi aynı. mesela benim göz kırışıklıklarım 3 ay içinde tekrar oluşuyor ama anlım biraz daha uzun sürüyor :KK43:(
Yaş ve genetik faktörleri yada doktor seçimi etkilemiş ola bilir 1 Şubat 2022'de yaptırdım hala zımba gibi mutluyum

Back
X