- Konu Sahibi Kutudakalansonuykuhapi
Benimde bacak boyum uzun allahtanki ama yinede her aldığım pantolonun paçalarını yaptırmak zorunda kalıyorum :)evettt amin.. 169 bende ama bacaktan kısa oluyo pantolonlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde bacak boyum uzun allahtanki ama yinede her aldığım pantolonun paçalarını yaptırmak zorunda kalıyorum :)evettt amin.. 169 bende ama bacaktan kısa oluyo pantolonlar
bu taytmı?
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1120179&d=1400507761
nasıl birşeyyyy![]()
Penye değil canım kot kumaşı var Tayyip kesim, belini arka tarafı lastikli bel harici her tarafı jean :)
Hiç önemli değil canım :)yok anladım canım penye olmadığını demek istediğim beli komple lastiklimi?
yazlıkmı? likrası çokmu?
bende çok sordum :26:
boyum.1,68 olurmu?
Hiç önemli değil canım :)
Yazlık değil ben kışın almıştım ,belinin arka tarafı lastikli önü düz :)
Likrası istediğin gibi çok :)boyuna tam gelir :)
canım ben aklıma gelen ürünlerin resmini devamlı paylaşırım aklımdasın likralıları senin için özel paylaşacağım :)çok güzelmiş ama yazlık olsaydı
hiç düşünmezdim pantolona ihtiyacım var o yüzden yazlık...
çok beğendim zevkini süpersin habire sayfana girip bakıyorum, belki bulurum aradığımı![]()
canım ben aklıma gelen ürünlerin resmini devamlı paylaşırım aklımdasın likralıları senin için özel paylaşacağım :)
Ayrıca çok teşekkür ederim :)
Eki Görüntüle 1120521 Eki Görüntüle 1120520
merhaba ayakkabıların kullanım durumunu ve fiyatlarını öğrenebilirmiyimm ?