Boy aşka engel midir?

Benim boyum 1.67-168 civarında erkek arkadaşımda basketci 1.95..yani sevgilimle aramda 27-28 cm var...hiç bir sorun olmuyor.herkes ne kadar yakıştığımızı söyler bayılıp biterler bize ama bnde arada öyle kötü oluyorum takıntı yapyrm.sevgilimede diyorum yani oda saçmalama aşkım senin boyun gayet olması gerektiği gibi ben fazla uzunum diyor.sende sıkntı etme canım.hemde çoğu uzun boylu erkek..hatta ünlü basketbolcuların bile karıları minnacık..sanırım değil benim izlenimim uzun erkekler kısa kadın seviyorlar...böyle minyon ..ve sana şunu söyleyeyim unutma bodur tavuk her daim piliç kalırmış..hiiiiçç bu konuya takılma ilişkinin tadını çıkar:)

bence gayet güzel adam dağ gibi duruyo öyle uzun olunca koyunun altında kaybediyo kadını kanatlarının altına himayesi altına almış gibi hissediyo şahsen ben öyle hissederdim heralde. hayatımın aşkı 1.85 ben 1.70 keşke şöyle bi 20 cm falan olsaydı çünkü ben önceden öyle isterdim.. ama eyy aşkk senin gözün hiç mi hiç bişey görmüyo bee.. sonuç olarak ne demişler "gönül kimi severse güzel odur" onun bunun sözüyle hareket etmek saçmaa

benım boyum 1,61 erkek arkadasımın 1,87 ve hiç sorun olmuyor arada benı kaldırıp döndürüyor falan hosuma da gıdıyor :D

merhaba arkadaşlar benim hoşlandigim kişi ile aramda 40cm var o 2 metre bense 161im ve görüntü olarak korkunç duruyoruz topuklu giysem bile arada yine 30 cm falan kaliyor. Ben onun çocugu gibi duruyorum. Aranizda eşiyle/sevgilisiyle arasinda bu kadar fark olan var mi? Ve sorun yasiyor musunuz? Simdiden tesekkurler :)

ya ask engel tanımazda bence azda olsa bide bütünlemeli yaaa düşünsene göz teması yok yüz yüze gelsieniz ayakta adamın göbeni görrüsün sen :1::1::1::1::1::1: komik durabilir ama gönlüm feman dinlemior diosan sen bilirsin :1:

Back
X