Boy bir problem mi?

Fuldem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
74
0
36
İstanbul
....................................................................

Son düzenleme:
seviyorsan eğer boyuna takılman ilginç ozaman gerçekten sevmiyorsun sanırım

boy dedigin ameliyatla bile uzar
yeterki sevginiz daim olsun

once siz bunun bi sorun olduguna inanmalisinizki gelen tepkilere karsi koyabilesiniz
annenizi ikna edebilesiniz...

iki insan birbirini gerçekten seviyorsa hiçbişey problem değildir..
ki boy hiç değildir..gönüller bir olsun yeter
sen seviyosan şu şunu demiş bu bunu demiş kimseyi takma..

canım ne önemi var kısalığın uzunluğun seviyosan önemi yok çok abeste kaçmıyo mankenlere bak eşlerinden uzunlar çağla şikel emre altuğ en azından daha sayabileceğim biçok örnek

ben de sevgilimden 25cm kısayım o 1.84 ben 1.59
şimdi onun ailesi de kısa boylu gelin istemeyiz derse vay halime...
canım sen seviyorsan bu adamı eğer kimsenin dediğine takılma.
adam senin hoşuna gitmiş ki sevgili olmuşsun.
başkasının da hosuna gitmesine gerek yok.

üstelik bu bir sorunsa eğer sevgilin için daha çok sorun olmalı.
sonuçta erkekler uzun olmak isterler.
ama bak o sorun etmemiş.

çocuğa yazık edecek gibisin. çünkü 1 yıldır aynı konuyu kafaya takıyorsan güzelim senin gölünde bu çocuğun sevgisinden çok kendini düşünmen ve yatıyor. başkalarının düşüncelerini önemsemiyorum desende inandırıcı olmazdın. başkalarının gözünde küçük düşmemek için yalan bile söylemişsin.

ben böyle sevgiye sevgi demem

walla bence ne boy ne tip hiçbişey önemli olmamalı ciddi bir ilişkide. eğer arada gerçek aşk varsa zaten bunlar sorun olmıycaktır. başkası ne der diye düşünmemek lazım. sen mutluysan bitti. başkalarının fikirlerini bu kadar önemsememek lazım. bu hayat senin hayatın. kendi istediğin gibi yaşa ve mutlu ol. mutlu nasıl oluyosan öle davran. ayrıca dediğin boy farklı öle çok bi fark değil. ilk önce kendi içini rahatlat yoksa bu çelişkin ilişkinede yansır. davranışların değişir düşüncen değişir. ve sevgilin bunu anlıycaktır. o yüzden kendini rahatlar bi an önce

baştan belliydi boyunun kısa olduğu. sonradan ufalmadı ki... seviyorsan önemli değil bence. eğer çok takıyorsan da baştan başlamayacaktın...

Bence boşyere kafana takıyorsun erkeğin boyu uzun olacak diye bir kural var da benim mi haberim yok ?Bende eşimden uzunum ama biz gayet mutluyuz hatta topuklu bile giyiyorum o halimizle
Annem hala beğenmiyor eşimin boyunu kilosunu ama takan kim?

evlendikten sonra herşey o kadar değişiyorki. erkeğin ne yakışıklılığı önemli nede boyu! en önemli olan şey beyni. bir sorumluluk omuzlarınıza binsin,çoluk çocuğa karışın bakın herşeye nasıl farklı bakacaksın. bu yaşlarda böyle düşünmen doğal tabi ama fiziksel özelliklere hiç takma. seni seviyormu,sorumluluk taşıyabilecek karakterdemi sen ona bak,o yönlerden tanımaya çalış,kafanı ona yor bence. boylu poslu olupta 1 sene sonra boşanan o kadar çok varki!

Başka bir sorununuz yok sanırım, tek problem boy, buradan düzgün karakterli biri olduğu sonucunu çıkartabiliriz...

Gelin görün ki adama yazık olacak...

Evlenince insanlar deli gibi aşık oldukları eşlerinin kilolarını, et benlerini, vaktiyle sevimli buldukları çillerini vs. beğenmemeye başlarlar... (Sanki evlenmeden önce dünya güzeliydi bu insan...) O sizin gözünüzde 1-0 geride sizden, zamanla diğer problemler de baş gösterince daha çok sorun edeceksiniz bunu...

Çevrenize "Aşık olduğum insan adam gibi adam" demek yerine boyunun sizden uzun olduğunu söyleme gereği duyduysanız arayışınız, beklentileriniz -yalan söyleyecek kadar- farklı...

Huyunuza göre değil, boyunuza göre birini arıyorsanız adamı meşgul etmeyin derim ben...

valla çok enteresan,sanırım bende bi terslik var çünkü benim boyumda 175 fln ama bende hayatım boyunca hep benden kısa erkekelrden hoşladım:)ya kısa erkek bana daha çekici geliyo ve şimdiki erkek arkadaşımda benden kısa ve ben bunu hiç sorun etmiyorum.etrafımda öyle.eğer sen bişeyi sorun ettiğini insanlara belli edersen üzerine gelirler ama hiç takmadığını gösterirsen kabullenirler.tercih senin.

bence kesinlikle değil...klişe bi söz ama,gönülleriniz bir olsun.
ama sizin için bi sorunsa,çevreden etkileneceğinizi düşünüyosanız bence ciddi bişeyler olmadan önce iyi düşünün ki,karşınızdaki insan da kırılmasın...

Son düzenleme:

Yazdıklarınıza katılıyorum, bence kadın da erkek de sorun etmemeli boy farkını. 190 boyunda adamların yanında bir damlacık kadınları görüyoruz sorun olmuyor da, bizden birkaç cm kısa bir adamla birlikte olursak neden sorun oluyor anlamıyorum. Benim boyum da 173 ve ben de oldum olası uzun boylu adamlardan hoşlanmamışımdır. Ben sevmiyorum aşık olduğum adamın bana öyle tepeden tepeden bakmasını. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…