Yazdıklarınıza katılıyorum, bence kadın da erkek de sorun etmemeli boy farkını. 190 boyunda adamların yanında bir damlacık kadınları görüyoruz sorun olmuyor da, bizden birkaç cm kısa bir adamla birlikte olursak neden sorun oluyor anlamıyorum. Benim boyum da 173 ve ben de oldum olası uzun boylu adamlardan hoşlanmamışımdır. Ben sevmiyorum aşık olduğum adamın bana öyle tepeden tepeden bakmasını. :)))
Sevgili/es dedigin koluna degil, yüregine yakismali
ben de sevgilimden 25cm kısayım o 1.84 ben 1.59
şimdi onun ailesi de kısa boylu gelin istemeyiz derse vay halime...
canım sen seviyorsan bu adamı eğer kimsenin dediğine takılma.
adam senin hoşuna gitmiş ki sevgili olmuşsun.
başkasının da hosuna gitmesine gerek yok.
üstelik bu bir sorunsa eğer sevgilin için daha çok sorun olmalı.
sonuçta erkekler uzun olmak isterler.
ama bak o sorun etmemiş.
bizim de aramızda 26 cm var, 162 ye 188, ama birbirimize çok yakışıyoruz
neden çünkü iki kişi birbirine melül melül bakınca, tüm dünyanın vur popişine rahvan gitsin
konu sahibi arkadaş, hiiiiiç önemli değil, üzme kendini, annen baban da ilk sorun yapar, zaten onların huyudur, her şeyi sorun yaparlarsonra bitti gitti, sabit duruşunu bozma, hem ailene karşı hem de arkadaşlarına karşı, hep onun arkasında ol
Arkadaşlar benimde boyum 1.60 civarı erkek arkadaşım 1.90. Ben kendim bunu çok problem yaptım ama kendime yüksek topuklu ayakkabılar aldım. Yanyana çok alakasız duruyo gibiyiz ama aşkımıda çok seviyorumo bana hep kızıyo, neden bunu sorun yapıyosun diye ama ben ister istemez sorun yapıyorum (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?