Boy bir problem mi?

:90: çok hoş yazmışsınız
valla benim her iki çiftte hoşuma gidiyo..
ama ben 1.72 boyundayım,eşimde 1.80 civarında.hemen hemen aynı boydayız.bazen yüksek bi yere çıkıyo,"aa in aşağı,alışmışım sana yan yan bakmaya,kendimi acaip hissettim yukarı bakarken" diyorum
insanın birbirine olan sevgisi,davranışı önemli yaa,dış görünüş ikinci planda bence...
Bence ama

Kendimden kısa bir insanla olmadım hiç. En az benden 5 cm uzun olmalı derdim ki, erkek arkadaşım 1 87 ben de 175 , ha olmasaydı ne farkederdi?
Hiçbir şey.
Önemli olan sevginizin ve saygınızın aynı boyutta olması, boylarınızın değil...

Boy bence problem degil..
Ama sen ediyorsan bastan hic baslamamalıydın iliskinize.
Biraz genetikle alakalı bu!
Teyzelerimden bir kacı bayan icin uzun sayılabilcek boydadır!
Diger 3'ü kısadır ama baya kısa digerlerine iyi bakıp onlara bakmadıklarını düsünmüyorum.

Sevgili/es dedigin koluna degil, yüregine yakismali

Katılıyorum.
Nişanlım benden 25 cm (belki daha fazla ) uzun. Belki ailesi demiştir kız ufak tefek oğlumuza yakışmadı diye ama ne yapayım 3 yıldır biz mutluyuz hem de çok.

Kafana takma bence.

bizim de aramızda 26 cm var, 162 ye 188, ama birbirimize çok yakışıyoruz
neden çünkü iki kişi birbirine melül melül bakınca, tüm dünyanın vur popişine rahvan gitsin

konu sahibi arkadaş, hiiiiiç önemli değil, üzme kendini, annen baban da ilk sorun yapar, zaten onların huyudur, her şeyi sorun yaparlar sonra bitti gitti, sabit duruşunu bozma, hem ailene karşı hem de arkadaşlarına karşı, hep onun arkasında ol

Son düzenleme:
bizim millet bu boya kiloya kola bacağa saça çok önem veriyor, bilmiyorum başka milletler nasıl da, dış görünüşe çok önem veriyoruz, maddeci miyiz ne, helehele erkeğin kısa olması çok büyük problem oluyor toplumda, büyük saçmalık, sen takma kafana, hala kendimizi aşamadık, aşamadığımız bir çok konudan biri, egolar hep ön tarafta, zamanla bu boy meselesi konu bile olmayacak, o devirler de gelecek, insanın önem kazandığı, dış görünüşünün arka planda kalacağı, gerçi bu tv alışkanlığı bu popüler kültür varken biraz zor ama, düzelir düzelir

Ben de biriyle çıkıyordum bir zamanlar. Çocuğun boyu benden 8 cm uzundu ama aynı gibi duruyorduk. Ben de o konuda takıntılıyım en az 15 cm fark olmalı arada diye düşünüyorum. Sonuçta ayrıldım kendisinden. Aslında boy vs hikaye. Sevmediğim için ayrıldım. Ya da onu sevmemi engelleyen şey boyunun kısa olmasıydı. Bence sen de sevmiyorsun bunu. Ve üstelik arkadaşlarımın kesinlikle görmesini istemiyordum onu. Yanımda olmasından utanıyordum. :26: Bu çok kötü bir şey. Allah hayırlı kısmetler versin. Offff.

yok daha neler...eğer ki seviyorsan,yanında kendini iyi hissediyorsan boyun posun hiçbir önemi yok bence:)

çok tatlısın yaa
evet iki insan birbirine melül melül bakınca ister noktayla virgül olsun ister noktayla ünlem
seviyoruz ötesi var mı ki

boy ve problem
başkalarının düşüncelerini bu kadar önemsersek problem olacak bir sürü şey buluruz

canım biz nekadar birbirimizi sevsekte boy problem olmuyor desekte oluyo
benim erkek arkadaşım benden 3 cm uzun ama ben biz ikimiz onu bile takıntı yapıyoruz bazen
allahım başka dert vermesin ama sizin mesafe fazlaymış gerçekten
uzamax diye biişey duydum bi araştır istersen

erkek arkadaşın umursamıyorsa boşver cnm, senden kısa olması sorun değil bence, ama zamanla erkek arkadaşın komplekse girerse o sorun işte

bizimde boylarımız aynı sizin gibi :) genelde hep arkadaslarım o cocugun boyu fazla uzun yanına yakısmıyor diyorlardı.erkek arkadasıma da tam tersi yanında sevgilinle gorduk seni senin yarın kadardı falan diyorlamıs.ilk baslarda sorun yapmıstım ama o hic takmadı.hatta cok sevimli oldugumu soyledi surekli :) boymus falanmıs bunlar cokda onemli seyler degil birbirinizi sevip guvendikten sonra.kısa kızlar topuklu giyer hallolur.kısa erkekler icinde mesela kısa boylu damatlar icin ayakkabılar cıkmıs 3 4 cm lik farkları kapatan gayet olumlu sonuc verir bence :)

seni anlıyorum ama dert etme cunku cevremde kendinden kısa erkeklerle evlenen kisiler var ve gayetde rahatlar takmıyorlar 5-6 cm cok buyuk bir fark degil seviyorsan eger kimse umrunda olmasın...

benim de yakın bi arkadaşımın nişanlısı ondan uzun..çocuk bunu sorun yapıyo kıza topuklu giyme falan diyo ama kız pek sorun etmiyo..çok da mutlular çok da yakışıyolar..sizin de boy farkı çok fazla değil..ama sen tam anlamıyla sevmiyorsun bence onu..çünkü insan sevince karşısındakini dünyanın en mükemmel yaratığı sanar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…