Boy farki ....z

Arkadaşlar ben kimseden yatak odası sirlarinizi açıklayın demedim...Sadece daha uygundur veya deği
Sizin boyunuz kaç? Sevgilinizin boyu kaç? Hangi cevabi aldiniz? Hicbir sey anlamadim bacim..
Boyun hic önemi yok, orada farketmiyor hangi boyda olup olmamasi, Genel oolarak öyle dedi millet....

Inanmıyorum ya ben de sormustum ve sana verdigi cevabin noktasina virgulune, imlasina, hatasina kadar aynisini bana da verdi. Kopyala yapistir yapiyor sanirim :KK70:

takılıyorum arada ona ama ıyı nıyetlı geliyor bana, ne zaman yas sorusunu görsem ıstısnasız sırıtmaya başlıyorum, sevıyorum :KK70::KK70:bir de başkası yas sorduğunda cok yadırgıyorum:KK48::KK53:

Arkadaşlar ben kimseden yatak odası sirlarinizi açıklayın demedim...Sadece daha uygundur veya deği

Boyun hic önemi yok, orada farketmiyor hangi boyda olup olmamasi, Genel oolarak öyle dedi millet....

Himmm anladim.. ama mutlulugun sırrı farklı. Neden boyda ariyorsunuz? :KK39:

takılıyorum arada ona ama ıyı nıyetlı geliyor bana, ne zaman yas sorusunu görsem ıstısnasız sırıtmaya başlıyorum, sevıyorum :KK70::KK70:bir de başkası yas sorduğunda cok yadırgıyorum:KK48::KK53:

Ben de seviyorum zipzipi ya. Kisa surede kendini bu denli sevdiren bir üye hatirlamiyorum.. :confused::KK8:

Hakikaten ya. Edepsizlik. Hayir yani kadin forumunda ne işin var di mi? Hakikaten o üye erkek miymis? Inanamiyorummmm
Boyle erkelere ozel bir isim de veriliyor. Amaaa terbiyemi bozamam.:D
Bir arastirmaya gore yatakta basarisiz oluyorlarmis, pipileri de ufak oluyormus.:KK43:

Valla gerekce sunulmadi, ama konu sahibesi bir seyler karistirmis ben oyle anladim. Ya 2. uyelik ya da erkek.Bazen erkekler gelip uye oluyor buraya, biz de anlamadik neden. Ruhlarinda bir kiriklik var herhalde. Kadin ic camasiri da giyiyordur bunlar gizli gizli. Oyle yani.:D
KK'ya uye olan erkek örgü de örsün. :KK70:
Cok mantıklı geldi gerekcen...Çünkü yeni üye diyordu avatarinda...Muhtemelen de ikinci uyeliktir...Çünkü ben konu açmaya 6-7 ay sonra baslayabildim....

Boyle erkelere ozel bir isim de veriliyor. Amaaa terbiyemi bozamam.:D
Bir arastirmaya gore yatakta basarisiz oluyorlarmis, pipileri de ufak oluyormus.:KK43:

aa erkekmiymişşş, ilk konusunda ne kadar uzulmustum, hatta konusmustukta, sok oldum suan , tabı ıyı yonu bu durumu yasamayan bır kadının olması da , kandırıldık mı ya şimdio_O

Ben de seviyorum zipzipi ya. Kisa surede kendini bu denli sevdiren bir üye hatirlamiyorum.. :confused::KK8:
Bir de bir ''Yasin kac?'' diye soruyor. 58 kisi begeniyor ya ben ona bitiyorum. Yeni uye olan biri de diyecek bu kadinlar manyak mi? Bir yas sormanin neresini begeniyorlar bu kadar? :KK70::KK70:

Inanmıyorum ya ben de sormustum ve sana verdigi cevabin noktasina virgulune, imlasina, hatasina kadar aynisini bana da verdi. Kopyala yapistir yapiyor sanirim :KK70:

Sanırım kendisinin cevap verme ve soru sorma kalıpları var, bu kalıplarının dışına çıkmıyor.
Çok kalıplı ve sevimli gerçekten. =(

aa erkekmiymişşş, ilk konusunda ne kadar uzulmustum, hatta konusmustukta, sok oldum suan , tabı ıyı yonu bu durumu yasamayan bır kadının olması da , kandırıldık mı ya şimdio_O
Ayyy yok yok o erkek degil. Biz oyle genel konusuyoruz erkek uyeler hakkinda. :)

İlk konudan anneme bahsetmiştim, o da saçmalama hamile bir kadının akıntısı olmaz internetteki her şeye inanıyorsun demişti :KK69:

Bir de bir ''Yasin kac?'' diye soruyor. 58 kisi begeniyor ya ben ona bitiyorum. Yeni uye olan biri de diyecek bu kadinlar manyak mi? Bir yas sormanin neresini begeniyorlar bu kadar? :KK70::KK70:

Hakikaten ya. Zipzipin toplam yazdigi mesaj sayisi 100 ama begenisi 2843638302923 falan :KK70::KK70::KK70:

Alındım ben , kustum senle , konuşma benle :))) birşey soracam, peki zipzip kaç yaşında ,kendisine bu sorulmuş mu ,merak ettim şimdi kaç yaşında diye ?

Back
X