• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boy farki ....z

169-179 olmuyor ama acaba daha kısa olsam daha mi iyi olurdu diye düşünüyorum baze

Evet, Eşimin de iyi bir mesleği var onu da soracak misiniz? Eşimin mesleği iyi oldugu için benden çalışmamı istemedi...
Allah Allah e hani sen bekardin? Ne ara evlendin? Yoksa bu gece gerdek gecen de bunlari balayi suitinden mi yaziyorsun? Cevabimiza gore mi seviseceksiniz?

Bekar mi ? Benim ilk mesajlarından itibardan evli olduğumu yazmıştım, bekar olduğuma dair hiçbir kelime geçmedi kesinlikle.Siz nerde gordunuz ?

Bekar mi ? Benim ilk mesajlarından itibardan evli olduğumu yazmıştım, bekar olduğuma dair hiçbir kelime geçmedi kesinlikle.Siz nerde gordunuz ?
Madem evlisin neden boy farkinin yatak iliskisinde onemi olup olmadığını bilmiyorsun da bize soruyorsun? Bilmiyormus gibi konusuyorsunn yaa

İlk üye olduğum günden bugüne kadar hiçbir zaman bekarim demedim ben, aksine geçmişe bakarsanız evli oldgumu yazmıştım :))))
Neyse Milena bana kafayı takmış vaziyette, yıldızımız hiç barışmadı onunla,gerçi aramızda tatsız birşey de geçmedi :))))

İlk üye olduğum günden bugüne kadar hiçbir zaman bekarim demedim ben, aksine geçmişe bakarsanız evli oldgumu yazmıştım :))))
Neyse Milena bana kafayı takmış vaziyette, yıldızımız hiç barışmadı onunla,gerçi aramızda tatsız birşey de geçmedi :))))
Ayyy ask olsun ya, insan sevdigiyle ugrasirmis. Ne kotulugumu gordun bugune kadar? :)

Yatak odasını karıştırınca işler değişti canım
o konuya gelince aynı boyda olmak avantaj :KK8::rolleyes:

Back
X