- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
Seviyorum hepinizi arkadaşlar hem de cok ...
Ev hanımı
Ev hanimi misin gerçekten? Sizin de mi eşiniz geç saatlere kadar çalışıyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seviyorum hepinizi arkadaşlar hem de cok ...
Ev hanımı
Evet, Eşimin de iyi bir mesleği var onu da soracak misiniz? Eşimin mesleği iyi oldugu için benden çalışmamı istemedi...
27 yi benim için değil zipzip için söylemişti....Çünkü "zipzip kaç yaşında, hiç soran olmuş mu " diye sormuştum benO sessiz kaldığı arada 29 olmuş![]()
O sessiz kaldığı arada 29 olmuş![]()
Allah Allah e hani sen bekardin? Ne ara evlendin? Yoksa bu gece gerdek gecen de bunlari balayi suitinden mi yaziyorsun? Cevabimiza gore mi seviseceksiniz?Evet, Eşimin de iyi bir mesleği var onu da soracak misiniz? Eşimin mesleği iyi oldugu için benden çalışmamı istemedi...
169-179 olmuyor ama acaba daha kısa olsam daha mi iyi olurdu diye düşünüyorum baze
Allah Allah e hani sen bekardin? Ne ara evlendin? Yoksa bu gece gerdek gecen de bunlari balayi suitinden mi yaziyorsun? Cevabimiza gore mi seviseceksiniz?
Allah korusun....Ne bu? Intihar notu mu?
Madem evlisin neden boy farkinin yatak iliskisinde onemi olup olmadığını bilmiyorsun da bize soruyorsun? Bilmiyormus gibi konusuyorsunn yaaBekar mi ? Benim ilk mesajlarından itibardan evli olduğumu yazmıştım, bekar olduğuma dair hiçbir kelime geçmedi kesinlikle.Siz nerde gordunuz ?
Hahahha :))) sen de iyice abarttin haAllah Allah e hani sen bekardin? Ne ara evlendin? Yoksa bu gece gerdek gecen de bunlari balayi suitinden mi yaziyorsun? Cevabimiza gore mi seviseceksiniz?
İyi geceler...Neyse ben uyuyorum. Hadi millet selametle.
Bu arada yaş kaç canım?![]()
Ayyy ask olsun ya, insan sevdigiyle ugrasirmis. Ne kotulugumu gordun bugune kadar? :)İlk üye olduğum günden bugüne kadar hiçbir zaman bekarim demedim ben, aksine geçmişe bakarsanız evli oldgumu yazmıştım :))))
Neyse Milena bana kafayı takmış vaziyette, yıldızımız hiç barışmadı onunla,gerçi aramızda tatsız birşey de geçmedi :))))