• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boy farki ....z

Bekar mi ? Benim ilk mesajlarından itibardan evli olduğumu yazmıştım, bekar olduğuma dair hiçbir kelime geçmedi kesinlikle.Siz nerde gordunuz ?
kız madem evlisin ne diye yatak odası sırlarımız döktün şuraya :KK53:
allah allah neden sordun ki , galiba sizde sorun oluyor ?
hadi anlat anlat dinliyorum nasıl sorun oldu ne gibi felan :KK53:

aramızda 30 cm var :) tatlıyız be seviyorum bizi :) topuklu giyince omzunu geçiyorum biraz falan .. yatak odası da sıkıntı değil.. ya aslında şimdi bişiler anlatırdım da ''banned'' olmayayım :D

5 cm var aramızda hiç bi artı eksi olmadı

Eşim benden tam 20 cm uzun ama mutluluğun boyla bi alakadı yok. Artıları şöyle ki; dışardan bakılınca çok marjinal bi çift olarak görünüyoruz. Bi de eşim ciddi anlamda geniş omuzlu ve iri bi adam. 3gen vücutlu ve devasa biriymiş gibi duruyo. Yani asıl marjinallik onda. 190 boyu var ve dışarda onu görüp bakmayan insan yok :) Kıskanç bi kadın olsaydım eşimle evlenemezdim. Aşırı dikkat çekiyo yapısıyla. Ve güzel olan şu ki ayaktayken direk başımı göğsüne yaslayabiliyorum :)
Kötü yanları ise 170 boylu bi hatun olmama rağmen dışardan bakıldığında (eşimin yanında ) minik duruyorum. Ayrıca eşim çok kıskanç olduğu için topuklu giymemi de istemiyo. Yani görsel olarak yorumlanabilir boy. Mutlulukla alakası yok.

Bekar mi ? Benim ilk mesajlarından itibardan evli olduğumu yazmıştım, bekar olduğuma dair hiçbir kelime geçmedi kesinlikle.Siz nerde gordunuz ?
boy farki ile birlikte +18e yazin, oneriler gelsin,
baskalarinin hayatindan cikarim yapmak bosanmayacaksaniz size bir kazanc saglamaz bence.

Ben 1.69 eşim 1.84 ne bi artısı ne de eksisi var. Uyumluyuz istediğim gibi topuklu giyebiliyorum. Sarılır ken falan rahat oluyor

Mutlulukla ne alakasi var Anlamadim ama esimle aramda 25 cm var. Bi zararini gormedik ikimizde.. yatak odasina da bir etkisi Yok olumlu ya da olumsuz :) ama bence boy farki olan ciftler daha tatlii duruyor..

Evliler arasinda boy farki varsa mi daha mutlu oluyorlar, ya da boylar birbirine yakin olursa mi ?

Her gruptan da cevap alabilirsem sevinirim
Hem esiyle arasinda boy farki olanlar,hem birbirine yakin boyda olanlar....Eksileri,artilari her yonden , disarda gezme , yatak odasi vs her yonden olumlu veya olumeuz yorumlaysbilirseniz mutlu olurum...

boyla yatak odasının alakası nedir?

Evliler arasinda boy farki varsa mi daha mutlu oluyorlar, ya da boylar birbirine yakin olursa mi ?

Hem esiyle arasinda boy farki olanlar,hem birbirine yakin boyda olanlar....Eksileri,artilari her yonden , disarda gezme , yatak odasi vs her yonden olumlu veya olumeuz yorumlaysbilirseniz mutlu olurum...
Offf yaaa taktığın şeye bak devede de boy var bir işe yarıyor mu anca hörgüç çıkarıyor :KK53:

Evet, Eşimin de iyi bir mesleği var onu da soracak misiniz? Eşimin mesleği iyi oldugu için benden çalışmamı istemedi...
Şimdi benim eşim polis
Ben dim esie calisiyorum
Ee benim eşimin mesleği kötü meslek mi şimdi ben calistigim a göre .......
Nasıl bir hayal dünyan var senin

Meslek ne diye sormuşlar canım sana
Ev hanımlığı diye bir meslek mi var
Ne iş yapıyorsun denince ev hanımı isen bir mesleğim yok demen gerekiyor . Yada bir iş yapmıyorum.
Aklıma böyle denince cem yılmaz un esprisi geliyor . Ev hanımıyım diyene şu soruyu soruyorum diyor kendisi
Abla dükkanı sabah kaçta açıyosun :)))))

neden sebep araya yatağı sıkıştırdın,yoksa kızın boyu uzun olunca sevişebilir kısa olunca evlenemez bile gibi şehir efsaneleri mi var ,neyin anketi bu :S

Meslek ne diye sormuşlar canım sana
Ev hanımlığı diye bir meslek mi var
Ne iş yapıyorsun denince ev hanımı isen bir mesleğim yok demen gerekiyor . Yada bir iş yapmıyorum.
Aklıma böyle denince cem yılmaz un esprisi geliyor . Ev hanımıyım diyene şu soruyu soruyorum diyor kendisi
Abla dükkanı sabah kaçta açıyosun :)))))
formundasın ;) tarzımsın farzım diyor aradan çekiliyorum ;)

Back
X