• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boy farkı

Çok soru sorucam ama kilolarınız nasıl :) ben çok çıtı pıtıyım kilom da 46 ama karşımdaki maşallah baya heybetli çocuk gibi kalırım diye kendimi göstermek istemiyorum ona :KK43:

Allah daim etsin mutluluğunuzuu :)
Teşekkür ederim inşallah sen daha çok mutlu olursun :KK37: Sor tabi canım istediğin kadar soru :KK22: Sevgilim inanılmaz zayıf o boya göre 76 kilo sadece :KK43: Bende zayıfım ama yine onun kadar değil 45 kiloyum o da zayıf olduğu için bir sorun olmuyor ama yine yanında çocuk gibi kalıyorum :KK53: Bence boy konusunu fazla kafana takma anlaşıyorsanız ne alâ, boşver yanında çocuk gibi kal. :KK48:

Teşekkür ederim inşallah sen daha çok mutlu olursun :KK37: Sor tabi canım istediğin kadar soru :KK22: Sevgilim inanılmaz zayıf o boya göre 76 kilo sadece :KK43: Bende zayıfım ama yine onun kadar değil 45 kiloyum o da zayıf olduğu için bir sorun olmuyor ama yine yanında çocuk gibi kalıyorum :KK53: Bence boy konusunu fazla kafana takma anlaşıyorsanız ne alâ, boşver yanında çocuk gibi kal. :KK48:

Ah bi tanışsak önce :D Hayırlısı olsun diye hep dua ediyorum hayırlısıysa Allahım illa ki karşılaştırır bizi, kaderimde o varsa olur inşallah :) Dediğin gibi boy-kilo 2.plan önemli olan anlaşmak öncelikle :)

Bence sorun.Neden mi dediniz?Konu açtığınıza göre demek ki sizin için önemli bi problem var ortada ://

Öncelikle herkese selamlar. :)
Benimki çok fazla bir dert değil ama sizlere sormak istediğim bir soru var.
Benim sevgilimin boyu 1.87 benimki ise yaklaşık 1.65 ikimizde öyle çok zayıf insanlar değiliz.Dışardan bakılınca öyle çok eğreti durduğunu zannetmiyorum.Ama bazen kafama takıyorum en azından keşke daha uzun olsaydım diye.Ama tabi ki buna da şükür.
Sizce boy farkı çok mu fazla?Sizin sevgilinizle/eşinizle boy farkınız ne kadar?

Allah başka dert vermesin.

Back
X