Boy-kilo

Afclue

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2013
51
2
6
35
İstanbul
Ben bu konuyu dogru yere mi actim emin degilim ama benim icin artik gercekten bir dert sayilir anlatacagim.
Arkadaslar ben 1.62 boyundayim ve en son 2 ay once falan tartildim ama 40-42 kilo arasindayim. Gercekten cok zayif gorunuyorum ve bazilari normalsin demesine ragmen bazilari cok cok zayif oldugumu dusunuyor. Hatta birkac yil 35 kiloda kaldigimi bilirim. Doktora gittim doktor da normal oldugumu soyledi ama annem ve benim de icim rahat etmedigi icin ilaclar verdi, istah acici ilaclar da verdi -ki istahimda bir problem hissetmiyorum-, tanidiklarim kilo aldirici ilaclar vs. tavsiye etti kullandim ama hicbiri fayda etmiyor. Sizce boy-kilo oranim normal mi, neler onerirsiniz?

kadinlar kulubundeki uygulamayla en dogrusunu hesaplayabilirsiniz

15 yaş için çok düşük sayılmayabilir diğer gelişim göstergeleriniz tamsa. ancak pubertal gelişim göstergeleri (adet görme vs. gibi) ile ilgili sorunlar varsa endokrinolojiye görünebilirsiniz.

Bana cok zayifsin gibi geldi, 47-48 olsan normal bence, ama doktor problem yok dediyse korkulacak bir sey yoktur o zaman, daha gelisim cagindasin kilo alirsin. 15 yasimdayken 47 kiloydum simdi 20yim 54. Fazla korkma yani..:)

162 boya 49/50 olmanız lazım
sakın ılac vs o tıp seylere gırısmeyınız
normal etınızı sütünuzu yıyın devam edınız

gnc markadası var avm lerde bu kocaman bıt toz 100 tl cıvarı sanırım neskuil gıbı
tamamen gıda takvıyesı kılo alırsın bunu al sakın oyle ılac alma hem bunda vıtamın de var gnc magzalarına gıt zaten bır sorununuz hastalık vs varsa soleyın ona gore sıze onerıde bulunur

ben bunu kullandımdan berı ıkı ay kullandım boyuma gore hep bu kıloda kaldım

bide öncelıkle yasınıızı bılmıyorm adet olmadım vs demıssınız hıc mı olmadınız yasınız kac

öncelıgınımız kesınlıkle endokrin doktoru bakmalı !

Son düzenleme:

Senin yaşındayken ben 48 kılo civarındaydım normal gibi geldin bana ileride zaten alırsın ben şimdi 24 yaşındayım boyum 164 kılom 69 kılo vermek için yapmadığım sey kalmadı

Kurban olurum oyle boy kilo oranına :sly:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kilon az bana gore ama onu boşver de regl konusu için git doktora bence .
Ne olur ne olmaz aksatma.

senle aynı boydayız suankı kılom 52 ve sıfır bedenım bundan 1 sene oncesı 45 kıloydum ve cok zayıftım ama bence 45 cıvarı ıyıdır ole 30 lar falan asırı zayıflık tabıkıde ama bence 1 2 kılo almanı tavsiye etcem sana

48-50 ideal gibi ama yaşın küçükmüş ve adet olmamışsın.Ergenliğe tam gir,yağ artışı olacaktır vücudunda zaten.Şimdiden kilo aldırıcı tuhaf şeyler alma derim.Düzenli yiyebiliyorsan ye.B2 vitamini ve demir hapları iştah açar,eksikliği olup olmadığına baktır.

Lütfen ilaç kullanma. İştah açıcılardan bazıları kemikte epifiz hattının erken kapanmasına sebep oluyor. Yan boyunun uzamasını durduruyor.
Aldığın kalori miktarını arttıracak beslenme programlarını denemeni öneririm

Henüz regl olmamışsın bu yüzden kafana hiç takma.Ergenliğe girince zaten bir miktar kilo alacaksın ve boyun da uzayacak hatta ergenliğe geç giriyor olman boy açısından avantaj muhtemelen boyun 1.70 üstü olacak . Öyle zayıfsın diyenlere hiiçççç aldanma önemli olan sağlıklı olman.

Son olarak sana tavsiye edilen hiç bir besin takviyesini alma ve kullanma...

Cook tesekkur ederim yazdiklariniz icin tabiki saglik cok onemli ve allaha sukur bir problemim yok sadece bazen takmiyorum degil su kiloyu.

Cook tesekkur ederim yazdiklariniz icin tabiki saglik cok onemli ve allaha sukur bir problemim yok sadece bazen takmiyorum degil su kiloyu.

Takma canım benim, bende ergenliğe geç girdim, ergenlikten önce boyum 1.60 dı kilom 42(ailede herkes uzun boyum kısa kalacak diye çok üzülürdüm) ergenlikten sonra 20 ye kadar uzadım ailenin genleri de uzun olduğu için şu an boyum 1.83 kilom 49-50 civarı ama spor yaptım o yüzden çelimsiz bir zayıflığım yok tam tersi çok fit ve zarif görünüyorum.Baktım ki iyice inceliyorum yine spor yapıp kaslarımı şişiriyorum oluyorum aslan gibi... O yüzden hiiççççç takma...

Üstelik zayıf olmanın avantajıda yok değil, indirim zamanları 36 lar kapışılırken 32-34 bedenler hep bize kalıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…