Boy-kilo

14 yil 6 ay regl icin az bir yas degil. Kilonuz cok cok az degil ama acikcasi regl olmamasi henuz hormonal bir degerlendirmeyi gerektirir bence. Endokrin uzmanina gorunmekte fayda var

Cnm bos yere kilo almaya calisma zaten hamilelikte aliniyor illaki boswer fitsin ne guzel

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

14 yil 6 ay regl icin az bir yas degil. Kilonuz cok cok az degil ama acikcasi regl olmamasi henuz hormonal bir degerlendirmeyi gerektirir bence. Endokrin uzmanina gorunmekte fayda var

Doktora görünmekten bir zarar çıkmaz ama büyük ihtimalle vucut yağ oranı henüz %12 nin altında olduğu için ergenliğe girmedi, kendimden biliyorum

Henuz regl olmadim...

Regl olmadigin icin bir doktora gitmeni tavsiye ederim ben de. Birde kilonu kafana takma günde üc ögün ye gerisi zamanla aliniyor zaten. Cok zayifsin diyenlere de sen cok kilolusun biraz kilo ver de. Bana da derlerdi de sinir olurdum sevmiyorum böyle söylemleri sanki insanin elindeymis gibi. Diger konuna da burdan cevap verim =) hic utanmana gerek yok canim ilkten bir rahatla, annenden cekinme, hatta beraber alisverise cikmayi teklif et. Kendine iyi bak sorularin olursa bize sorabilirsin her zaman

bilmedigin ilaclari kullanma hormonlarini bozarsin. Kisir bile yapar insani. Doktor tavsiyeli ilaclar kullanin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…