Boy kısalıgı nasıl sıkıntı olmaz

kelebektugce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2010
32
0
36
Ankara
Arkadaslar ınsanların bunca buyuk sıkıntıları varken boy kısalıgını sıkıntı bölümünde açtıgım için üzgünün ama insanlardan cok bunaldım .boyum kısa oldugu ıcın akrabalarım arkadaslarım fırsat kollayıp yargılıyorlar benı bır takmam ıkı takmam ama yoruldum artık cok alakasız yerlerde bıle yargılamaya calısıyorlar ben kısa olmamı der etmıyordum ama ınsanların davranısları benı sıkıntıya sokuyor ben kımsenın dıs gorunusunu elestırmez herkesı guzel gorurken ınsanların benı yargılaması canımı sıkıyor sızce ne yapmalıyım.sizde yargılamayın lutfen :)

boyun kısa diye nasıl yargılıyorlar seni? süt içmedin ondan kısa kaldın mı diyorlar? yoksa alay ediyorlar mıdemek istedin :44:

bir de sabahın 6sında nereden esti böyle bir konu açmak

aa kime ne ya? Allah böyle yaratmış.hem herkes uzun boylu olacak diye bir zorunluluk mu var?
bence etrafındaki insanlarda sorun var ben hiç böyle bir şey ne gördüm ne duydum açıkçası.karakteri eleştirmek bir yere kadar ama dış görünüş hakkında şaka bile çok çirkin bence.hiç üzülme dert etme.

boyun kısa diye nasıl yargılıyorlar seni? Süt içmedin ondan kısa kaldın mı diyorlar? Yoksa alay ediyorlar mıdemek istedin :44:

süt içmedin degıl de cok sacma seyler mesela fotograf cekılcez benım aklıma bıle gelmıyor kısa oldugum mıllet dıyo sen basamak cık falan sonra tv de gelınlık reklamı cıkıyor ıste sana hıc yakısmaz evlenecegını dusunemıyoruz boy yokkı kısa olana gelınkı olmaz falan.arkadaslarım boyle degıl aslında annemın babamın yakınları arkadasları akrabaları cok yargılıyor mesela mınyon oldugum ve kılolu olmadıgım ıcın 22 yasından kucuk gosterıyorum lıselı gıbı en fazla. Boyumda 155 en fazla.annenım arkadaslrı aaa bu nıye boyle hıc gostermıyo falan dıyolar sankı onlara kalmıs yorum yapmak sınır oluyorum hepsıne ben kımsenın hıc bıseyı hakkında yorum yapmam baskası baskasına bıle yapınca sınır oluyorum
sabahın 6 sında aklıma sızınle paylasmak geldı :)

Kylie Minogue güzelliğiyle, Sezen Aksu eserleriyle, Filiz Akın albenisiyle insanların takdirini kazanmış, sizin boyunuzda olan ünlülerden ilk aklıma gelenler...

Şu an yaşınızı göstermeyişiniz sıkıntı yaratıyor ama bundan 20-30 yıl sonra minyon ve zayıf olduğunuz için çok şükredeceksiniz...

Bahsettiğiniz kişiler kötü niyetli insanlar... Gelinliğin yakışmayacağı genç kız olmaz... Sizi ve ailenizi bir şekilde çekemeyen, mutlu olmanızı istemeyen insanların boyunuzu bahane ediyor oluşu canınızı sıkmasın... Manken gibi olsanız "sırık gibi ve sıska" normal kiloda olsanız "ya biraz daha şişman ya da daha zayıf olsaydı iyiydi" diyeceklermiş belli ki... Bu tip kimseler mutsuzluklarını kusacak yer ararlar, gözünüzün üstünde kaş olması bile rahatsız eder onları... Vaktiyle kendileri de fiziksel özellikleri nedeniyle katı bir üslupla eleştirilmiş de olabilirler... Terapi şart...

boşver canım takmamaya çalış hatta sana bişey dediklerinde güzelce zekanı kullanarak inceden cevabını ver kendileri utansın
benim eşim 1,96 boyunda ben 1,65 civarındayım kabasakal ve safinaz gibiyiz.
ne demek öyle kısa olana gelinlik olmaz yakışmaz..bu onların ne kadar cahil olduğunu gösterir..

kusura bakmasınlar ama öyle uzun boylu dış görünümü güzel insanlar var ama içleri bomboş boyle olmak dahamı iyi..

ay sinirlendim yaa bende bu boy sorununa oldum olası uyuz olurum nefret ederim bu konuyla insanlarla dalga geçenlere

cnm boşver bende 160 boyundayım ama hiç bir zaman kompleks yapmadım . sonuçta minyon insanlar daha geç yaşlanır bende yaşımdan küçük gösteriyorum şimdi olmasada ilerde çok işimize yarayacak :)) hiç takma 170 olsan seni dahamı çok seviceklermiş veya daha kısa olsan önemli olan insanın iç güzelliği takma kafana hiç :)

Bü tür kısır düşünen zekalara, hep maruz kalınmıştır ve kalınacaktır..

Bu durumda hepimize şuan ki halimiz için binlerce şükür edip, daha zor durumda olanlara ise sabır dilemek düşüyor..

Bu kısır döngü zekalarına ise akıl dilemek lazım..

Lütfen kendizi sevdiğinizi her fırsatta, çevrenizkilerin sözleri karşısında gülümseyerek ıspatlayın..Lakin buna önce kendiniz inanın..

Tavsıyelerrınız ıcın cok tesekkur ederım kendımı ıyı hıssetmemı sagladınız umarım baskalarını takmadan devam edebılırım boyle

iyide canım çevremde birsürü 1,55 insan var hiçbiri senin kadar takıntılı değil allah başka dert vermesin boşver insanların ağzı torba değil kimse kendi kusurlarına bakmıyor.herkes birbirine kurp takıyor boşver

ben senden de kısayım ayrıca şimdi yaşından küçük göstermen sana kötü geliyor olabilir ama inan yaşın ilerledikçe bu durum çok hoş bi hal alıyor seni çok iyi anlıyorum hamileliğin gelinliğin bana yakışmış olmasına çok şaşırdıklarını söyleyen insanlar var çevremde ve onlar benden küçük olmalarına rağmen ben onların yanında gayet çıtır kalıyorum onlara gerek kalmadan boyumla ilgili espirinin iyisini de ben patlatıyorum yeri geldiğin de hatta boyu 1.74 olan kuzenim hep bana özendiğini boyunun daha kısa olmasını istediğini bile itiraf etmişti sen kendinle barışık olursan ve kendini güzel görürsen herkes de seni böyle görür

benimde boyum 1.55 çok da mutluyum halimden Allah böyle yaratmış beğenmez miyim ,karşıma çıkıp birileri yok kısasın mısasın deseler yapıştırırım cevabı.Sanki hayattaki en önemli şey boy oranıymış gibi peh,boş ver güzelim kim bilir sende ne güzellikler vardır da kıskanıyolardır

arkadaşım önceki konu açtığın yerede bir yorum yapmıştım ama sana şöyle birşey demek istiyorum,1.55 boy birkere çok kısa değildir bence,ayrıca çok sıkıntı yapıyorsan topuklu giyip daha uzun görünebilirsin.ayrıca minyon tipli olmanız,yaşınızın küçük göstermesi ne kadar büyük avantaj bir bilseniz,şimdi yaşınız genç,çocuk gibi görünmek canınızı sıkıyor olabilir ama 10 sene sonra şükredeceksiniz.bende 157 boyundayım ve minyonum ve yaşım 30 ama yaşımı duyan herkes şaşırıyor 21 falan gösteriyorsun diyen bile oldu,bu insanın ruhunu ne kadar okşuyor bilemezsin,hem boy Allah vergisi,genetik birşey,sen ne yapabilirsinki,sıkma canını...ha bu arada kocamda 1.89 boyunda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…